Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > PC Ekspert > Članci
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 02.12.2010., 08:11   #31
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor tor Pregled postova
Znam da sam na mail dobivao razne po dobivao razne ponude tih servisa i ostalo mi u glavi da su neovisne o ISP-u.
De mi forwardni na bubba (at) banelli (dot) biz ako ti nije problem, bas me zanima...

Jer sam ovoliko | | blizu da dignem HylaFAX i mail forwarding, ali ako postoji nesto komercionalno dostupno i ne preskupo...

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2010., 11:46   #32
windfucker
Guest

Ekipa, imate li vi po ugovoru minimalnu jamčenu brzinu interneta, ili teta sa kojom sam razgovarao u svezi "3u1" paketa nije dobro informirana (p:"Brzina ?", o:"Max. raspoloživa propusnost parice.", p:"Jamčena min. brzina?",o: "E, pa nema toga, ako je "sporo" kontaktirajte tehnički dio SZK, oni će to riješiti...".) .
Zahvalio, i prekinuo vezu.
Nije mi ovo baš sve čisto, pa me zanima što je zapravo na stvari?
  Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 02.12.2010., 11:55   #33
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Ne, tako nešto nema. Kad bolje razmisliš - nitko od providera pri zdravoj pameti tako nešto ne bi stavio u ugovor. Osim ako ima SVOJU infrastrukturu i 100 % je siguran u njezino postavljanje, održavanje i sl. Ovako, kad milijun i jedan faktor utječe na krajnju brzinu korisnika, teško da ti itko može išta garantirani. Koliko samo parica i linija ima po državi, a nisu sposobne isporučiti nikakvu brzinu koju možeš nazvati ADSL linkom.
tor je offline   Reply With Quote
Staro 02.12.2010., 12:17   #34
windfucker
Guest

E sad, ja sam na Optimi, imam "paket" brzine koji kada padne ispod deklarirane brzine (ne, ne skačem na prvu, jasno ) izmjerim Speedtest-om, i kada mi je sumnjivo, pa potvrdim preko Optiminih stranica taj pad, i ukoliko je kontinuiran par sati, zovem SZK, da provjerim kako stvari stoje...jamčim, u pet od šest situacija, brzina mi se vrati na normalno stanje nakon što "oni nešto naprave"...svega par puta su me zamolili da se strpim poradi tehničkih problema, uz obrazloženje i ispriku...dakle, nijednom me nisu "otpilili", iako bi 'ladno mogli, jer je i meni "ratio" od životne važnosti
Uglavnom, zato sam i pitao ono gore, razmišljam uvesti tu uslugu u stanu u Zg; hvala za info Tor, i sretno sa testiranjem, isčekujem daljnje rezultate testa...
  Reply With Quote
Staro 02.12.2010., 12:26   #35
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Heh, jedna je stvar otklanjanje kvara, drugo je garancija brzine. Nije ni mene nitko nikada otpilio kada sam prijavio da mi je brzina manja od uobičajene ili da imam smetnje na maxtv prije itd.
tor je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno