Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Problemi > Hardverski problemi
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.11.2010., 19:00   #31
HCS
Premijum
Moj komp

HCS's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Prestrasne stvari citam s tim novim Corsairima, da su si to mogli dopustit, sramota....
Staro 20.11.2010., 20:01   #32
crackberry
Banned

Datum registracije: Nov 2010
čito sam po forumu da je to napajanje corsair cx430 najlošije koje je corsair napravio a ti dokazuje i cijena
crackberry je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 20.11.2010., 20:38   #33
e1ectra_one
Creepshow
Moj komp

e1ectra_one's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
OT

Imao sam HX1000 koji nije palio PIII konfu ni Q9550, ali je zato palio Phenom X3 konfu bez problema i prolazio na testeru.
e1ectra_one je offline   Reply With Quote
Staro 23.11.2010., 23:59   #34
asdasdasd
Registered User

Datum registracije: Nov 2010
da raskrinkam sve vase teze o losim i uzasnim corsair napajanjima, radi se o zaštiti, kojoj tocno neznam, "lošija" napajanja to nemaju zato kod njih sve prolazi uredno.

uglavnom trebalo bi provjerit sve konekcije i spojeve i ostalo koliko god puta je potrebno dok ne upali, naravno, ako se ne radi o neispravnom napajanju sto u vecini slucajeva nije. imao isti problem sa 400cx nakon kupnje i isto mislio da je riknilo, upali se na sekundu i samo umre, koda je preslabo. neznam do cega je bilo ali provjeravanjem konekcija i ponavljanjem istoga bezbroj puta uspio sam u namjeri da radi. razlog, moze biti svasta, ali vidim da nisan jedini. od tada mi se to vise nije dogadjalo. zanimljivo bi bilo izmjerit dali stvarno napajanje povuce maximum kad se pali, ili mozda ucine kratki spoj, ili mozda mas anegdje probija, neka se netko bavi s time ako stvarno iam volje i zivaca i moze zaradit na tome, ja ncu niti imam namjeru

inace, cisto da se zna, komp kad se upali, ako nije neki turbo ultra gamerski nece povuc preko 200w koliko god da se trudio. tijekom igranja i zahtjevnih radnji struja se povecava i tek onda dolazi do maximuma, i to i sa vremenskim periodom. cisto sumnjam da 430cx ima manje od 350w sto bi bilo dovoljno za pokrenit ovi njegov novi pc iz naslova, 350w noname napajanje je znalo vrtit i amd x2 i 8800gt. naravno, u najvecim opterecenjima i u duze razdoblje to bi bilo kobno no svatili ste poantu.

zivili
asdasdasd je offline   Reply With Quote
Staro 04.12.2010., 13:57   #35
DRT
Premium
Moj komp

DRT's Avatar

Datum registracije: Oct 2010
Citiraj:
Autor asdasdasd Pregled postova
da raskrinkam sve vase teze o losim i uzasnim corsair napajanjima, radi se o zaštiti, kojoj tocno neznam, "lošija" napajanja to nemaju zato kod njih sve prolazi uredno.

uglavnom trebalo bi provjerit sve konekcije i spojeve i ostalo koliko god puta je potrebno dok ne upali, naravno, ako se ne radi o neispravnom napajanju sto u vecini slucajeva nije. imao isti problem sa 400cx nakon kupnje i isto mislio da je riknilo, upali se na sekundu i samo umre, koda je preslabo. neznam do cega je bilo ali provjeravanjem konekcija i ponavljanjem istoga bezbroj puta uspio sam u namjeri da radi. razlog, moze biti svasta, ali vidim da nisan jedini. od tada mi se to vise nije dogadjalo. zanimljivo bi bilo izmjerit dali stvarno napajanje povuce maximum kad se pali, ili mozda ucine kratki spoj, ili mozda mas anegdje probija, neka se netko bavi s time ako stvarno iam volje i zivaca i moze zaradit na tome, ja ncu niti imam namjeru

inace, cisto da se zna, komp kad se upali, ako nije neki turbo ultra gamerski nece povuc preko 200w koliko god da se trudio. tijekom igranja i zahtjevnih radnji struja se povecava i tek onda dolazi do maximuma, i to i sa vremenskim periodom. cisto sumnjam da 430cx ima manje od 350w sto bi bilo dovoljno za pokrenit ovi njegov novi pc iz naslova, 350w noname napajanje je znalo vrtit i amd x2 i 8800gt. naravno, u najvecim opterecenjima i u duze razdoblje to bi bilo kobno no svatili ste poantu.

zivili
do spojeva nije ,spajao sam ga na kartonskoj kutiji van kućišta ,nije bilo efekta
DRT je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2010., 03:31   #36
Computer_Modder
Premium
Moj komp

Computer_Modder's Avatar

Datum registracije: Jun 2009
Si rijesio sta s tim corsairom cx430?
Odnio ga na servis kao neispravno ili zamjenio za drugo ili sta?
Computer_Modder je offline   Reply With Quote
Staro 05.12.2010., 15:38   #37
DRT
Premium
Moj komp

DRT's Avatar

nosio sam ga jednom ,dobio novo ,ista priča nije htjelo raditi .

sad imam mušteriju ,prodajem za nešto nižu cijenu
a onda kupujem seasonic 520w
i tad ako ne bude radilo kako treba ,razbit ću PRO iz protis svjetleće reklame :P
Staro 12.12.2010., 11:05   #38
DRT
Premium
Moj komp

DRT's Avatar

Citiraj:
Autor DRT Pregled postova
nosio sam ga jednom ,dobio novo ,ista priča nije htjelo raditi .

sad imam mušteriju ,prodajem za nešto nižu cijenu
a onda kupujem seasonic 520w
i tad ako ne bude radilo kako treba ,razbit ću PRO iz protis svjetleće reklame :P
kupio seasonic 520w ,sve radi kako treba .problem je dakle samo bio u napajanju .
corsair cu dugo pamtiti po negativnom iskustvu .

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno