|
![]() |
#31 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
dali je neophodno da se folder koji je sheran zove Movie ili Video? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Meni je na hardu koji je u tvixu folder nazvan MOVIE, ali folderi na mom kompu kojima pristupam preko mreže imaju drugačije nazive. Koristio sam PEGGIE template izgleda isto kao i na njihovim stranicama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
2. Film ti mora biti u zasebnom direktoriju npr. Avatar (2009) U tom folderu pretpostavljam da ti ostane avatar.avi i avatar.srt 3. Pokreneš Thumbgen (Na 6600.blog.fr imaš tutorial kako ga srediti da radi s Tvixom) i nakon generiranja Backgrounda moraš imati još u folderu najmanje dva *.jpg fajla - folder.jpg i tvix.jpg (background fajl) 4. Sad bi ti svaki folder trebao biti obilježen thumbnailom, a klikom na njega bi trebao dobiti sinopsis s gore aktivnim tipkama "pokrenuti" i "natrag". Malo je problem sa serijama, ali se nadam da će i to srediti...
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Ako nekog interesiraju Thumbgen templati... Najnoviji Yaddis Mod... ![]() Uploaded with ImageShack.us Clear Showcase (mala su slova, ali ih se da povećati...) ![]() Uploaded with ImageShack.us
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ljudi, moze mala pomoc? Nemam bas iskustva s tim jer na kompu nisam uopce gledao filmove pa slijedi par noobovskih pitanja. Imam problema s titlovima. Recimo imam u subfolderu 3 filma i njihove titlove (svi u istom folderu). Kod prvog filma uredno nalazi titlove, kod druga 2 ne. Treba li biti svaki film s svojim titlom u svom posebnom folderu? Zatim, dali se moze dodati titl na DVD image, ako moze kako treba nazvati titl I u koji ga folder staviti? I zadnje, koji software (freeware po mogucnosti) koristite/preporucujete za ekstrakciju titlova s DVDa? Hvala
![]() |
#36 |
Premium
|
Mislim da nije nužno da zbog titlova svi filmovi ne mogu biti u jednom folderu. Naravno titlovi se moraju zvati isto kao i filmovi. Ipak preporučujem da staviš svaki film u svoj folder s pripadajućim titlom. Naravno ako imaš više fajlova... npr. film_cd1.avi i film_cd2.avi stavi ih u isti folder. Koliko znam ne rade vanjski titlovi s ISO dvd fajlom, ali ako u ISO-u postoji naš titl svakako će raditi. Za skidanje titlova iz DVD-a koristio sam Subrip. Čak se da ubaciti titl i u sripani DVD, ali je procedura komplicirana...
![]() |
#38 |
Premium
|
Ovisi kako s kojim. Konkretno Slim S1 je samo player, ali ima drugih modela koji to mogu (ugrađen DVB-T tuner). Milslim da bi onaj Iamm NTR83 bio dobra stvar ako bi se malo još dotjerao soft...
Zadnje izmijenjeno od: Tajmahal26. 14.12.2010. u 07:48. Razlog: ispravak... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Pogledajte ovu stranicu ako hocete http://www.divxplayer.nl/index.php?c...sort=2a&page=1 Vlasnik je Holanđanin(muž moje necakinje) i šalje za Hrvatsku.Rok isporuke je 2-3 dana. Ako trebate vise podataka PM-ajte.
![]() |
#40 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Pogledaj Tvix cjenik kod hrvatskog distributera http://www.sonusart.hr/images/pictures/cjenik_33.pdf Ako sam dobro izračunao Tvix HD N1 kod Holanđanina je 150 kn skuplji. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
WiFiHr member
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Meni ni u đep ni iz njega. ![]()
![]() |
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2010
|
pozdrav svima,mozete mi molim vas reci dal tvix s1 moze ostvariti 3D stereoskoposki side by side signal na 3d tv?? to mi je dosta bitno,procitao sam negdje da moze,ali volio bih cuti iz prve ruke+pa ga kupujem hvala unaprijed |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2009
|
Dali itko ima hard disk u svom TVIX-u S1 i ako da dali omže materijale sa tog diska streamati na PC-u, tj. dali može taj disk koristiti kao network disk? Ovo mi je vrlo bitno prije odluke dali kupiti HDD ili ne |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Može mi neko objasniti razliku između ova dva media centra,jer je model 6640 dosta skuplji ![]() http://www.ronis.hr/?tvix/704/media-.../TVIXHDM-6640N http://www.ronis.hr/?tvix/704/media-...VIXHDSLIMS1Duo |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|
Citiraj:
to znači da bi mogao snimati i satelitske kanale koji su mi na av 1...ali mislim da nema ni scarta,ni drugog analognog ulaza za snimanje ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Registered User
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Nov 2009
|
U narednih 2 tjedna kupujem Tvix HD Slim S1 ili Mede8er. Trenutno prednost ima Tvix (zbog dizajna i torrenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Pozdrav svima na forumu. Ja sam danas ubacio WD Green 1TB u Tvix slim S1 i stvar radi probleme. Tvix je prepoznao novi disk i formatirao ga te sam USB-om spojio PC i Tvix te prebacio filmove, glazbu i slike. Kad sam odspojio PC na Tvixu nije bilo ničega. Nakon toga sam išao na provjeru internog uređaja (tj. HDD-a) iz Setup->System menija i nakon provjere su se fajlovi pojavili na Tvixu. Naknadno sam dodavao još filmova i svaki put isto - nema ih pa treba napraviti provjeru HDD da bi se pojavili. Dodatni problem je što ta provjera uglavnom ne uspjeva pa trebam restartati Tvix i po nekoliko puta dok ne uspije, a fajlova "nema" dok se to ne napravi.... Da li je neko imao sličnih problema? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2011
|
Citiraj:
Sad ga punim preko LAN-a i nemam takvih problema, ali je (beskonačno) sporo... No nakon dodavanja fajlova Tvixova provjera HDD-a i dalje ne uspjeva dok ga ne restartam. Zna li iko što ta provjera u stvari radi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Nece mi prepoznati pc kad se spojim s tvixom na njega.U cemu je problem???Imam sedmicu i kaze mi da je problem u uredjaju i da ga windowsi ne prepoznaju Rijesio sam ovaj problem updejtom softvera. Na koji nacin mi cita slova čćžš i gdje to podesavam? Titl mora biti istog naziva kao film jel tako? Zadnje izmijenjeno od: NemoRS. 03.03.2011. u 14:28. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|