Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 12.10.2010., 20:43   #31
Core2Duo22
Mucki provokator
Moj komp

Core2Duo22's Avatar

Datum registracije: May 2008
30 postova kroz 12 sati i nisi dobio siguran odgovor na pitanje.

Poziv službi za korisnike bi te koštao nekoliko minuta i dobio bi siguran i brz odgovor, odmah.

Čemu služi služba za korisnike?

Core2Duo22 je offline  
Staro 12.10.2010., 20:46   #32
The AC
Premium
Moj komp

The AC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor Core2Duo22 Pregled postova
30 postova kroz 12 sati i nisi dobio siguran odgovor na pitanje.

Poziv službi za korisnike bi te koštao nekoliko minuta i dobio bi siguran i brz odgovor, odmah.

Čemu služi služba za korisnike?
htio sam to odavno reć ali nisam htio bit zločest! a i već sam se naviknuo da je to borba s vjetrenjačama.
The AC je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.10.2010., 20:47   #33
RainZG
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
a i neces problema, odes u t centar,kazes "ja bi zamijenio", mozda se plati 50kn mozda ne
ako je nekom problem 50kn onda bi se trebao zapitati i da li mu je potreban mobitel
RainZG je offline  
Staro 12.10.2010., 21:58   #34
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
A mrzim kad se razgovara o lovi... Nemožeš govoriti u moje ime je li problem 50kn.. To sigurno.. A drugo, pitao sam jer vidite da ima ljudi koji se kuže u to.. Služba za korisnike bi isto to mi rekla kao vi jer isto tako neznaju kakvu karticu imam...

Jedino me zanima još.. Puk, nisam siguran da li ga se sijećam I nemam pojma gdje mi je ta kutija... Na mene glasi kartica i imam pin, ali puk neznam :S
Mommistake je offline  
Staro 12.10.2010., 22:48   #35
IcyTexx
Premium
Moj komp

IcyTexx's Avatar

Datum registracije: May 2007
Imas par solucija.

Odi u T-centar.
Poslikaj karticu pa cemo ti rec.
Nemoj nist napravit.

Ne moras imat PUK, samo im das karticu i to je to, mozda te pitaju za njega, a mozda i ne.
IcyTexx je offline  
Staro 12.10.2010., 23:04   #36
zgmmax
(-(-(-(--)-)-)-)
Moj komp

zgmmax's Avatar

Datum registracije: Sep 2009
Pitat ce ga za PUK sigurno ako kartica nije registrirana. ako je registrirana onda zamijenu vrsi onaj na koga kartica glasi. AK nigdje ne mozes nac PUK, a kartica nije registrirana zovu SZK i trazi da ti daju PUK. Ispitivat ce te kada si zadnji put nadoplatio racun sa kolko kuna i sl. pitanja i onda sa time odes do T-Centra
zgmmax je offline  
Staro 13.10.2010., 09:54   #37
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Naime, moja je stara već 7 godina, i iphone me malo zeza zbog toga.. Sva je kartica oštečena, pa me to muči. Da li bi mi željeli izmjeniti SIM, samo da mi daju novi, ali sa svim mojim podacima istima..
Hvala
Mislim da su mi valjda 3 puta i VIP i Mudri-com mijenjali djabalesku kartice. Bio prepaid ili pretplata i bez ikakve intervencije ili neke molbe. To se rutinski radi. Posebno ako to radi prodavacica ili prodavac okruzen ljudima koji cekaju i daleko da gnjavi nekog tehnicara na katu ako ne moze naci gresku, a ti recimo , vrlo uctivo ponavljas da ti radi greske u radu. Morao bi biti bas naporan/neugodan ili s karticom koja je prosla kroz 3 kemijska pranja da ti ne uvale novi bez placanja. To ih zbilja ne kosta nista. Takva je barem kod mene praksa.
Visage je offline  
Staro 13.10.2010., 11:14   #38
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Citiraj:
moja je stara već 7 godina, i iphone me malo zeza zbog toga
Nema to veze, moja kartica je još sa T28s (skoro 10 godina) pa sve dela normalno (3GS)

Phenom X4 9850 BE&OCZ Gladiator MAX/DFI 790FXB-M2RSH/2x1GB SuperTaljent CL4/Sapphire 5850&AVerTV Hybrid Speedy/WD 320GB/Bare 120GB/500GB/Zamzung F3 1TB/Zamzung SE-S184/Corsair TX650W/Zamzung 205BW/TerraTec SiXPack 5.1+/Klipsch ProMedia 2.1

Amiga 1200 HD/DELL externi floppy :-)/Commodore 1084S
Jelc je offline  
Staro 13.10.2010., 11:28   #39
Mommistake
Premium

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Nema to veze, moja kartica je još sa T28s (skoro 10 godina) pa sve dela normalno (3GS)
kužim te, ali moja je baš oštećena.. vidim to
Mommistake je offline  
Staro 13.10.2010., 11:33   #40
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
kužim te, ali moja je baš oštećena.. vidim to
Onda ju nosi tamo i gotovo, mislim koja rasprava se napravi oko zamjene kartice, info si mogao dobiti i putem službe za korisnike koja je očito kompetentnija za takva pitanja, ili odlaskom u bilo koji t-centar gdje su ti već mogli navedeni problem i riješiti.
Router je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno