|
![]() |
#31 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
30 postova kroz 12 sati i nisi dobio siguran odgovor na pitanje. Poziv službi za korisnike bi te koštao nekoliko minuta i dobio bi siguran i brz odgovor, odmah. Čemu služi služba za korisnike? ![]()
#32 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
A mrzim kad se razgovara o lovi... Nemožeš govoriti u moje ime je li problem 50kn.. To sigurno.. A drugo, pitao sam jer vidite da ima ljudi koji se kuže u to.. Služba za korisnike bi isto to mi rekla kao vi jer isto tako neznaju kakvu karticu imam... Jedino me zanima još.. Puk, nisam siguran da li ga se sijećam ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
(-(-(-(--)-)-)-)
Datum registracije: Sep 2009
|
Pitat ce ga za PUK sigurno ako kartica nije registrirana. ako je registrirana onda zamijenu vrsi onaj na koga kartica glasi. AK nigdje ne mozes nac PUK, a kartica nije registrirana zovu SZK i trazi da ti daju PUK. Ispitivat ce te kada si zadnji put nadoplatio racun sa kolko kuna i sl. pitanja i onda sa time odes do T-Centra |
![]() |
![]() |
#37 |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Mislim da su mi valjda 3 puta i VIP i Mudri-com mijenjali djabalesku kartice. Bio prepaid ili pretplata i bez ikakve intervencije ili neke molbe. To se rutinski radi. Posebno ako to radi prodavacica ili prodavac okruzen ljudima koji cekaju i daleko da gnjavi nekog tehnicara na katu ako ne moze naci gresku, a ti recimo , vrlo uctivo ponavljas da ti radi greske u radu. Morao bi biti bas naporan/neugodan ili s karticom koja je prosla kroz 3 kemijska pranja da ti ne uvale novi bez placanja. To ih zbilja ne kosta nista. Takva je barem kod mene praksa. |
![]() |
![]() |
#38 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Onda ju nosi tamo i gotovo, mislim koja rasprava se napravi oko zamjene kartice, info si mogao dobiti i putem službe za korisnike koja je očito kompetentnija za takva pitanja, ili odlaskom u bilo koji t-centar gdje su ti već mogli navedeni problem i riješiti. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|