Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.11.2010., 09:54   #31
Hrvoje xyz
lepi

Datum registracije: Nov 2005
trese se , tj smeta mu kad ga treses
glomazan je
trosi baterije
preskacu pjesme
u konacnici, bitrate je isti ko u bilo kojem mp3 playeru, naravno ako pricamo o jel hm znamo kakvim cdima kojih je bilo najvise.

Mp3 player je jedna od najboljih stvari koja nam se desila na tom podrucju u zadnjih desetak , 15ak godina.Malo,lako prenosno, preskaces pjesme kak oces, kapacitet!! , sve prihvaceni usb nacin punjenja , cinjenica da nemoras nosit cde sa sobom (sjeca e neko kazeta i onog famoznog okretanja kad dodje do kraja tape a ili b ? lololo )

Sto se mene tice , nek bude napredak , pa cu si ja odlucit sto mi treba sto ne. for now , veliko NE od mene za 3d , tj ovo sto sam vidio (cinestar- avatar - zmuljene naocale - nakon sat i pol glava me boli ko kad imam migrenu - postoji mogucnost daje u meni problem ali ni dozivljaj nije bio that good).
Hrvoje xyz je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2010., 14:23   #32
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Još nek dovedu i 3D na smartphone uređaje, a mogli bi ako Nintendo već danas ima 3DS konzolu (koja je pak glupost svoje vrste) i evo veselja.
Integracija društvenih pizdarija danas uzima tolkog maha da to nije normalno, a još kad sve to dođe u 3D tehnici - ma di ćeš bolje. Stvarno prodaju maglu.
Prvi "pioniri" su se već bacili na (improviziranu) implementaciju 3D-a.
McG je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.11.2010., 14:44   #33
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
to su grunferi, a ne pijoniri
syss je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2010., 15:36   #34
Mad_Duke
Guest

Kako je ovo loše

Ali kaj se tiče nintendo 3DS. Čist je OK konzola. Ne znam ak će osim DS-a imati backwards kompatibilnost sa GBA. Ako da, to je super stvar!

Citiraj:
Autor Hrvoje xyz Pregled postova
1. trese se , tj smeta mu kad ga treses
2. glomazan je
3. trosi baterije
4. preskacu pjesme
5.u konacnici, bitrate je isti ko u bilo kojem mp3 playeru, naravno ako pricamo o jel hm znamo kakvim cdima kojih je bilo najvise.
.
Ovo mi promaklo

1. Nope, barem ne znam koliko već godina. Noviji bi i prestali vrtit CD nakon kaj bi bufferali
2. Yep.
3. Noviji su trajali čist pošteno.
4. Nope
5. Glupost. Audio CD je audio CD uvijek bio. Prženje audio CD-a iz mp3-ca je bila žešća glupost.
  Reply With Quote
Staro 16.11.2010., 17:04   #35
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
to su grunferi, a ne pijoniri
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Kako je ovo loše
Vi se zayebavate, a neki marljivi Kinez već radi na razradi plana da taj 3D uvali s iPhone 3GS kopijom.
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Ali kaj se tiče nintendo 3DS. Čist je OK konzola. Ne znam ak će osim DS-a imati backwards kompatibilnost sa GBA. Ako da, to je super stvar!
Konzola je vredu isto kak je Game Boy bil super, ali koga vraga će joj 3D efekt - valjda da budu drukčiji od drugih i inovativno bolji?
I još zahvaljujući toj tehnologiji košta lijepih $300. Za te novce se IMHO rađe kupi novi Xbox 360 Slim ili PS3 Slim.
McG je offline   Reply With Quote
Staro 16.11.2010., 18:44   #36
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007

bluefluid je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori