|
![]() |
#31 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
trese se , tj smeta mu kad ga treses glomazan je trosi baterije preskacu pjesme u konacnici, bitrate je isti ko u bilo kojem mp3 playeru, naravno ako pricamo o jel hm znamo kakvim cdima kojih je bilo najvise. Mp3 player je jedna od najboljih stvari koja nam se desila na tom podrucju u zadnjih desetak , 15ak godina.Malo,lako prenosno, preskaces pjesme kak oces, kapacitet!! , sve prihvaceni usb nacin punjenja , cinjenica da nemoras nosit cde sa sobom (sjeca e neko kazeta i onog famoznog okretanja kad dodje do kraja tape a ili b ? lololo ) Sto se mene tice , nek bude napredak , pa cu si ja odlucit sto mi treba sto ne. for now , veliko NE od mene za 3d , tj ovo sto sam vidio (cinestar- avatar - zmuljene naocale - nakon sat i pol glava me boli ko kad imam migrenu - postoji mogucnost daje u meni problem ali ni dozivljaj nije bio that good). |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 | |
Guest
|
Kako je ovo loše ![]() Ali kaj se tiče nintendo 3DS. Čist je OK konzola. Ne znam ak će osim DS-a imati backwards kompatibilnost sa GBA. Ako da, to je super stvar! Citiraj:
1. Nope, barem ne znam koliko već godina. Noviji bi i prestali vrtit CD nakon kaj bi bufferali 2. Yep. 3. Noviji su trajali čist pošteno. 4. Nope 5. Glupost. Audio CD je audio CD uvijek bio. Prženje audio CD-a iz mp3-ca je bila žešća glupost. |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Vi se zayebavate, a neki marljivi Kinez već radi na razradi plana da taj 3D uvali s iPhone 3GS kopijom. ![]() Citiraj:
![]() I još zahvaljujući toj tehnologiji košta lijepih $300. Za te novce se IMHO rađe kupi novi Xbox 360 Slim ili PS3 Slim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
|