|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Meni uredno radi sa max. brzinama. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja ne znam raspada li se ovo smece od Iskona, no najnovija pizdarija iz tvornice gluposti narancastog T-Coma je DNS. Kopirati cu dio maila koji sam poslao na dns-admin@iskon.hr i naravno, dobio kurcinu od odgovora jos uvijek. Code:
Jucer oko 20h preko OpenSRS-a promijenjene su postavke za domenu banelli.info. Postavljeni su privatni name serveri te je na odgovarajucem serveru (74.53.126.117) postavljen A record ban.banelli.info. Jasno, korisnici s Iskona koji imaju svoje stranice kod nas ne mogu pristupiti svojim stranicama (privremeno rijesenje je bilo staviti Googleove open DNS servere 8.8.8.8 i 8.8.4.4). http://just-ping.com/index.php?vh=ban.banelli.info&c=&s=ping! Kao sto je razvidno iz ovoga, na oko 50 servera u svijetu + (provjereno) T-Com, Voljatel (Bnet), Metronet u Hrvatskoj imaju nove podatke o ovoj domeni. Nazalost, do trenutka slanja ovog maila, domena ima stare recorde na Iskonovom DNS-u. bubba@korea:~$ date Mon Nov 8 13:43:11 CET 2010 bubba@korea:~$ host -t ANY banelli.info banelli.info name server ns333.websitewelcome.com. banelli.info has address 74.53.88.146 banelli.info name server ns334.websitewelcome.com.
![]() |
![]() |
#34 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Brzo ko metak - 51 sat, i koja minutica. S r a m o t a!
![]() |
![]() |
#35 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Eh, sad bi ti htio brzo, odmah. Ne ide to tako, treba pokrenit refresh rutinu, rekli su im da se to nesmije često radit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Uptime 99.99%
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() |
#37 |
Too much busy
Datum registracije: Nov 2009
|
Opet neki "globalni" problemi sa tv-om? Curin stari me zove i kaže da mu ne radi, ja palim, ni meni. Nabijem ovaj Iskon, svako malo neka pi... Ili te deru po novčaniku ili ku*** ne vrijede ![]()
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: May 2006
|
Poštovani korisnici, Trenutno postoje poteškoće sa korištenjem usluge Iskon TV. Aktivno radimo na rješavanju istih te Vas molimo za strpljenje. Zahvaljujemo na razumijevanju. Imam osjecaj da ces ovakvu poruku dobiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Šaljem prigovor, nek smanje račun i bok. A nakon toga idem tražiti što se nudi na HR ISP tržištu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Meni su prije dok je bio problem duže od 1 dan redovno smanjivali račun bez da sam tražio tak da mislim da će vam bez problema smanjit. Sad više nemam TV-a pa je i manje problema.
![]() |
#42 | |
Too much busy
|
Citiraj:
Međutim, ta praksa se vrlo brzo promijenila i račun mi nisu smanjili, a da se prije toga nisam žalio. Sad se žalim kad god skužim neki kvar i zahtijevam niži račun ![]()
![]() |
![]() |
#43 |
Too much busy
|
Na ono rikavanje TV-a od prije cca 3 tjedna dobio sam popust na račun u iznosu od 10kn! Blago meni, idem tražiti drugog ISP-a ![]() EDIT: sorry, 2 zaredom ![]()
![]() |
#45 |
Too much busy
|
TV opet riknuo!! Prije 10ak minuta se zblesirao i resetirao sam od sebe. Proces nije uspio završiti, nego je stao negdje na pola, pa sam ga ja resetirao. Opet je stao na istom mjestu, ali se ubrzo nakon toga pojavilo "Greška 503. Pričekajte 10ak minuta". ![]()
![]() |
#47 |
Banned
Datum registracije: Dec 2012
|
Covjece ja sam mislio da je netko nekoga ubio. Kada ono netko nije imao net 3 sata? boze ljudi moji dajte se malo probudite, sta vam se dogadja, navukli ste se na net ko narkoman na drogu. Ova tema zasluzuje kljuc po meni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
Ne radi TV i ne radi skoro 24 sata. Na ekranu piše "Greška 503 - pričekajte 10ak minuta". Po meni, problem je što mi Iskon ne isporučuje uslugu koju plaćam. A ako su nesposobni to riješiti unutar 24 sata, moje teško zarađene kune idu nekom drugom. Nego, zašto si se našao biti dežurni dušebrižnik i ukazivati nam na ovisnost o netu? ![]() Edit: Jesam li to ja dobro shvatio ili radiš za Iskon: http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1154 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Možda ti nadograđuju TV STB? Ili je nešto pošlo po krivu prilikom toga? Naime, meni je danas osvanulo novo sučelje. Jesi probao klasični postupak s ištekavanjem STB-a iz struje? Nadam se da ti bude profunkcioniralo brzo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
|
Ma kakvi, i ja sam dobio novo sučelje jučer i sve je radilo par sati ok. Onda je samo u 20 sati crklo i još stoji crknuto. Zvao sam SZK i potvrdili su mi da su jučer imali generalni kvar i da danas cijeli dan rade na popravljanju kvara. Neke su već riješili, a druge nisu. Kako stvari stoje, ja sam u drugoj skupini. ![]() A standardni postupak sam isprobao jučer u 20.15. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
kod franda kao novog korisnika triple usluge još nisu uspjeli tv složit samo bulji u one točkice na ekranu već 3 tjedna...a prije je imao max 2 god. i sve je šljakalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
~~~
|
pa sta onda ? ima pravo na to, on placa a provajder je ocito nesposoban dostaviti ono sto treba
Why would you invite a mushroom to a Christmas party? He's a fun guy to be with. Why do mummies like Christmas so much? Because of all the wrapping. Why does Santa have three gardens? So he can "ho ho ho". |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
Citiraj:
Svi bi mi voljeli da nam uvijek sve radi, ali to je naprosto nemoguce, poglavito u ovakvoj drzavi, pomirite se s time. A 2 dana bez usluge sigurno mozete izdrzati, barem sto se TVa tice. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Uptime 99.99%
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#56 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
A nasao si operatera za usporedbu. Stignu na najdalju tocku za 1 sat i srediti kvar. Neka dodju do mene pa da vidimo kakav downtime bi imali.
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Uptime 99.99%
|
![]() |
#58 |
Premium
|
Hrvatska1991, imao sam MaxTV od početka emitiranja, a onda sam prešao na Bnet koji i danas imam na staroj lokaciji. Njima se nije dogodio niti jedan downtime. Iskon imam od 31.12.2012. i već imaju jedan dan downtime. Da ne govorim o idiotu od servisera koji je postavljao instalaciju ili neupotrebljivom TVplayeru. A Bnet je postao dostupan kod mene prije mjesec dana, jeftiniji je za isti ili bolju razinu usluge i zato sam odlučio promijeniti operatera, Iskonov fail od usluge me samo učvrstio u odluci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Očito nisam koristio uslugu kada je ispala... |
![]() |
![]() |
|
|