|
![]() |
#32 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
OK. Hebi ga, ja cuo drugaciju pricu. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
a možda neke matične imaju probove s neprestanim korištenjem USB-a (ja sam imao u Quake3 glitch;kada bih bilo šta promijenio u opcijama kontrola za mouse (Logitech MX500) miš ne bi radio:mad: a u Windowsima bi,a nakon restarta je bilo sve po starom,nakon što sam flashao BIOS za matičnu nema beda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Dali se isplati sda uzeti ovaj najeknomičniji paket ADSL-a iz T-coma jer navodno CARnet nešto mulja u vezi ADSL-a u 9mj. da će i oni ponudit to samo na još nižim cjenama..?:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2005
|
Nas 15 je tek sad ispunilo onu njihovu peticiju da nam dovuku ADSL. Za kolko bi ADSL trebal biti dostupan, živim u Lekeniku (na pola puta između Zagreba i Siska). Jel vrijedi još uvijek ono da prva dva tri mjeseca imaš flat? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ni sami neznaju kako im sa ide ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
A koja bi bila najbolja kombinacija za 2 kompjutera na 2 etaže, 3-4 metra udaljenosti, jedno 50-100 cm betona?? Bi li bilo dobro uzet bežični ADSL modem iz t-scum ponude, spojit ga na prvi komp u mrežnu, a u drugi komp stavit bežičnu mrežnu karticu? Po toj zamisli, oba bi kompjutera imala net, a moglo bi se radit (igrat) u lanu. Bi li to šljakalo? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovisi o tome kaj su stavljali u taj beton mogu biti željezne šipke ili nekakav čelik a to puno smanjuje signal. Isto tako ako još netko u blizini ima neku wireless mrežu
![]() |
#43 | |
Premium
|
Citiraj:
hehe taj wlan za Adsl hvata par metara tesko da bi neka druga wi-fi mreza mogla smetati a nie ni taj beton (osim ako nie armirani) neka velika prepreka trebalo bi sve do 100m bez bada ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
|
baš upišem svoj broj na T-scumovom siteu i razveselim se vidjevši da su promijenili tekst...no,,,,,,rastužim se što piše da su uveli neko sranje ali da opet nemrem imat ADSL!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
Imam taj start paket, a htel bi si zeti 768/128 Flat na jedan mjesec tek tolko da vidim kak to zgleda i dali se isplati dati 499 kn, e sad dali mogu onda nakon tih mjesec ako mi se ne dopadne staviti natrag na 384/64?? Molim za brzi odgovor!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Dark side Moderator
Datum registracije: Feb 2005
|
![]()
|
|
Oglas
|