Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Audio, Video, Foto
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 17.12.2013., 14:52   #31
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
Morat ću malo... hm... što bi se reklo - pregrist govno.

Stigao mi taj kvazi-Behringer. I stvar radi, Behringer driver na CD-u čak i aktualna verzija, zbilja minimalna latencija, čak se može do 6 ms spustiti. Ali šum! Meni je to strašno iritantno. Pretpojačalo je prilično jako ali razine šuma su očajne, dobrano moram podići gate ali kad treba pustiti zvuk, naravno, prođe i šum.
Behringer je firma koja je sav uspjeh ostvarila na krađi/kopiranju tuđih dizajna te na maksimalnom pojeftinjavanju istog uz zadržavanje granične funkcionalnosti. Nagledao sam se njihove opreme, a i imao neke njihove stvari (u kategoriji 600€+) i nema šanse da išta od njihovog smeća više uđe meni pod krov. Pogotovo kad se pokvari i onda serviseri audio opreme vide greške u dizajnu.

Bas gitara je još osjetljivija na kvalitetu pretpojačala (imao jednu sa aktivnim pikapovima i elektronikom) i bez ok pretpojačala to će zvučati šuplje, plastično i bez ikakve dinamike jer srednji tonovi će se još kako-tako "provući" ali bas kako treba - nema šanse.

Poanta? Šta platiš to i dobiješ, pogotovo kad kupiš još jeftiniju kopiju tog "proizvoda".
Staro 17.12.2013., 18:54   #32
Pikavac
junior
Moj komp

Pikavac's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
kod behringera treba imat srece, a ovi kvazi behringeri nisu cak ni behringeri nego jos jeftinija varijanta tako da to treba uzet u obzir. ja svog koristim 2 godine, sve ok. frendov je dosao sa nepodnosljivim zujanjem bez obzira sto napravis. ono sto se kod behringera isplati uzimat su monitori, ovo ostalo je jako upitna isplativost
Pikavac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 17.12.2013., 19:31   #33
Bluzer
Premium
Moj komp

Bluzer's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Njihovi monitori nemaju nikakve veze s tom ulogom jer za iste novce ima puno boljih stvari.

Imao sam nekoć aktivne Truth 2031A koji su bili oko 500-600€ ne sjećam se sad, bilo je davno. Od pregaranja gretza periodički u napajanju do krivo riješenog balansiranog spoja pa je i sa balansiranim xlr kablovima hvatao dugovalne radio postaje. A čišći i definiraniji zvuk od njega ima i najobičniji Scytheov Kro Kraft za 500 kuna. Jedino što je valjalo je bass jer je sve bilo kopija vizualno identičnog Mackie monitora pa je i njegov driver bio kopiran.
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno