|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Neopisivo sam sretan radi toga,ali eto kakve sam srece slucajno sam formatirao HDD particiju gdje su mi bili Dragon Age saveovi od 3 lika sa 3 razlicito zavrsene kampanje,pa ne mogu nastaviti sa svijetom iz 1 u 2-ojci. Pa ovim putem da pitam jel ima tko da bi bio dobar da udijeli saveove ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
dao bi ti ja, da nemaju 600 MB. odnosno mogu ti dat jednog lika za original ili ekspanziju. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
![]() |
#35 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
First Dragon Age 2 PC Demo Gameplay footage
Citiraj:
http://www.dasreviews.com/das-game-n...eplay-footage/
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Game played at 1920x1080, 8xAA, 16xAF, DX9 (DX11 not available in demo), settings at Medium (High and Very High are DX11 only) Teksture mi izgledaju kao da su radjene za igre od prije 6-7 godina josnude DX11 feature,sta ce to toliko drasticno poboljsati grafiku ili je to samo marketinski trik? |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Pr0d1gy
Datum registracije: May 2010
|
Citiraj:
Ja čekam Elder Scrolls V, tamo bi se trebali diviti texturama ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
I u jedinici lica i texture nisu bile nesto, ali su lica bila upečatljiva likovi imali karakter i zbog atmosfere si zaboravljao na texture, vec se fokusirao na pricu, borbu itd. Samo se nadam da moja grafa to bude mogla derat kako spada i ja sretan. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Pr0d1gy
|
Igrao sam demo danas, trenutno ima za skinuti samo na njemačkom jeziku, to je isto ovo što se vidi i na zadnja dva videa gore. I izgleda puno bolje nego na videu, ima za birati i DX11 i odlično izgleda |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
|
Jel moze kakav link na PP,ili ako se ne krsi s pravilima foruma,da ostavis ovdje? I,da li se moze također odabrati DX10,kakav ti je FPS i opci dojam nekakav? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Pr0d1gy
|
Citiraj:
Opći dojam je odličan, sve ide fluidno, borbe, animacije, grafika, effekti, puno ljepše od jedinice i mislim da će ju dvica potući |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Evo jucer i ja isto odigrao malo,samo sto mi se crashalo na desktop nakon 10min igranja.
Grafika je solidna,povlacim ono za sto sam rekao da su teksture loše,samo eto izgled lica je nekako rekao bi katastrofalan. Gameplay je isto fluidan,neprijatelja ima na odmet za ubijanje a i pocetak price nije loš( samo da se mogu exportati saveovi iz jedinice i sve super). Zadnje izmijenjeno od: blava. 20.02.2011. u 16:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Guest
|
joj već kupio na steamu ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
da al je valjda navala nemoguca pa nece da skida ni k**** ![]()
![]() |
#46 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
|
![]() |
#51 |
Banned
|
skinuo sad sa official stranice cijelo vrijeme islo na 1.1mb/s igram na 3870 i core 2 duo mogu birati izmedju dx9 i dx11 (naravno dx11 mi zatamnjen u samoj igri) igrivo je al primjeti se stekanje na high detaljima (vjerojatno nece ako ugasim SSAO) btw gameplay (u ovih 1min sto sam igrao ^^) dosta podsjeca na witchera, tj combat i kamera btw ima opcija i za dx10 (samo nije direktno navedena) dakle u game launcheru se mora odabrati dx11 i onda u samoj igri, pod video opcijama u opisu high detalja pise: requires dx11 renderer and a dx10 capable hardware - sta god im to znacilo uglavnom: medium - dx9 high - dx10 (i tek se onda moze odabrato SSAO) very high - dx11 Zadnje izmijenjeno od: Ordem. 22.02.2011. u 23:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
evo ga i na Steamu, konačno. ne ide baš najbrže, ali barem ima resume. 5 puta sam započinjao sa skidanjem na služb. stranici i svaki put je DL pukao kod oko 300 MB.
![]() |
#53 |
Banned
|
e super im je ova shema da nemos sejvat igru u demou.. za one koji su presli: jel teren postane sta zeleniji? ovaj linearni smedji dizajn je uzasan lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Skinuo jučer (nakon pola dana skidanja). Radi odlično na mom kompu s maksimalnim postavkama koje demo omogućava. Samo kad pokrećem javlja grešku Dragonage2Demo.exe - Drive Not Ready da li je netko imao sličan problem? Mislio sam da zbog toga ne mogu sejv napravit, što je stvarno onemogućen sejv? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
Datum registracije: Nov 2010
|
Ovo mi je zapravo ušminkaniji i pojednostavljeniji DA:O. Odigrao demo i igra je solidna. Grafika je čist ok, može se odabrati dx11 no i ne sve najviše postavke i to baš neke pod dx11 features koje me jako zanimaju. Combat je uz par fora u sučelju jednostavniji nego u jedinici jedino je kamera retardirana, valjda će se u finalnoj verziji moći staviti kao i iz Originsa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
meni smeta sto se kamera nemože odaljit od likova. i kad ju rotiram sto joj je os rotacije strogo u zumiranom liku.. pa nikad nemogu dobit ono0 sto ocu
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
evo i ja isprobao demo,i ne znam šta reći,s jedne strane mi se sviđa dinamičnost i borba,a s druge mi nekako fali realnost i težina iz prvog dijela,ovo mi se čini dosta pojednostavljeno...uglavnom definitivno će biti jedan od naslova za pamćenje,ali nekako na prvi dojam mislim da neće potući prethodnika no vidjet ćemo ![]() što se tiče performansi,na mojoj konfi reza 1600x1050,AA x2,directx 11,Aniso x4 i high detalji radi solidno,iako zna pasti frame do 25 što mi se baš ne sviđa,ali to samo u iznimnim situacijama...sada se čeka cijela igra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Semper iratus
Datum registracije: Dec 2008
|
Evo odigra malo demo, ali ga nemam namjeru dalje prelazit, samo me zanimalo kako mi se vrti na kanti. Ide dobro, detalji su high, nisam ni pokušava very high, 2x AA, ne šteka ništa. Sve u svemu djeluje mi odlično, očekujem skok tipa mass effect 1 na mass effect 2, malo su poglupili borbu, ali je sada dinamičnija i zabavnija od originsa, priča opet zanimljiva i tako...bioware strikes again |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Koliko demo ima vrenenski igranja? Za koliko se pređe? Nemam neku namjeru nabavljati demo pošto ovo nije tip igre (što se dužine tiće) koja se igra u samom demou.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|