|
![]() |
#32 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
aka Striko
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
sstriko jel rokas d3?
![]() |
#38 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
"Torchlight 2" Pre-Purchase steam key + "Torchlight" steam key
Ako je netko zainteresiran za "Torchlight 2" Pre-Purchase key (+ "Torchlight" key gratis) za 112 kn, neka se javi na PM. (Ostatak iz 4-packa) Zadnje izmijenjeno od: disturbedHR. 12.07.2012. u 23:41. Razlog: edit: t2 još uvijek dostupan |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Odlična vijest, preorder-ano i već zaboravljeno da sam to kupio. Zanimljiva igra oko datuma izlaska: 'nećemo ga izdati kad izlazi Diablo 3, ajmo ga izdati kad izlazi Borderlands 2' ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
aka Striko
|
bit ce još barem jedna odgoda , pre rano se veselite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
|
Upravo slušam soundtrack. Nice ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Akutna lijenčina
|
Prestrašno nešto, Steam pada samo tako, a niti se ne može logirati na Runic account od navale. Ipak je unutar 24 sata releasan i Torchlight 2 i Borderlands 2. Kao kod Diablo launcha, samo što možemo igrati igru singleplayer iako se ne možemo logirati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
![]() Nedjelju im ljutu! Taman s rekreacije prije pobjegao da ga odmah pokrenem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() Tribute to Goonies! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Guest
|
Ovdje je manje od 12€ ako nekome treba ![]() https://www.buygamecdkeys.com/ Upravo uzeo , sad steam skida. |
![]() |
![]() |
#53 |
aka Striko
|
Ima ko za net play? Možemo biti na Teamspeaku. Možete se javiti na PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Akutna lijenčina
|
Svi igraju, nema se vremena piskarati tu ![]() ![]() Uglavnom, igra rastura, ima onaj Diablo 2 feel, a dobar loot pada na sve strane (za razliku od D3, gdje ga vidiš svake prijestupne). Jedina zamjerka igri je da je premaleni shared stash pa moram žonglirati među likovima povremeno ![]() ![]() Oduševila me opcija biranja monitora, sada konačno mogu igrati neki hack'n'slash na 5:4 sekundarnom monitoru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Premium
|
Igra je jednostavno dobra i nema se tu sta puno rec. Prvih dan-dva je malo stekala registracija, ali - gle cuda - to nikoga nije sprijecilo da igra sp ![]() Potpuna sloboda u kreiranju lika, zanimljive klase (inzenjer je totalno kul), zanimljivi gemovi, ljubimac, pecanje, enchantanje, phase beast, svijet koji daje dojam da bestije u njemu zive, a ne da je svakom fakin stvorenju jedini cilj unistit tebe, the chosen onea, a onda i cijeli svemir. I tako ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Guest
|
jel se meni čini ili prvi playtrough nema smisla na manjoj težini od ELite? |
![]() |
![]() |
#58 |
Premium
|
Ja probao na normal, prelako, mage sa seeking lightningom (prvi spell) ide nezaustavljivo. Cak i za bossove stojim na mjestu, tucem Hp i mana pot i tankam. A toliko itema pada da je to opci nered. Svejedno je zabavno. A pet na aggresive ubija ko veliki ![]() Zadnje izmijenjeno od: BladeRy. 22.09.2012. u 20:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo da se javim i ja tu ![]() Kako inače nisam fan ovog žanra, igrao sam jedino Diablo 1 i 2 (i ajde 3), kad sam vidio cijenu odlučio sam kupit i ovo. Na početku mi skoro niš nije bilo jasno i gubio sam se u igri ![]() Dosta stvari kaj itemi imaju mi i nisu još uvijek jasne jer tih nekih nema u diablu pa eto, ne znam ![]() Igra je jako zabavna i loot je ogroman, ne znam kaj bi si stavio na lika ![]() Morat ću napravit popis pitanja jer već sad vidim da sam dosta tog fulao i nemrem vratit nazad (recimo skillovi koji ne valjaju mogu ih maknut ali samo zadnja 3 i naravno da zadnja 3 su ok a oni prije nisu)
![]() |
#60 |
Premium
|
U jebote, to sam ja otkrio na prvom liku, pa se opametio. Sad imam u rezrvi po 5+ skill pointa i ne ulazem nista na preko 3 odjednom, da mogu rerolat. A neki skilovi su super po opisu, a kad ga uzmes onda je sranje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|