|
![]() |
#32 |
Casual Racist
Datum registracije: Jul 2006
|
S obzirom da je to nekakav prealpha buiild, build koji vjerojatno ni iz bliza ne predstavlja finalni proizvod, meni izgleda dost dobro. OK staza jest sira, al opet to je jedan stage od 2-3 minute. Handling ce vrlo vjerojatno bit slican onom u d2 i to je dobro. Ne ocekujete valjda hc simulaciju od codemastersa ![]() Prije svega ocekujem da bude igivo ko d2 sa zanimljivim stazama i dobrom podrskom za volane, meni dosta. I naravno sto manje onih americkih gluposti... Kom se ne svidja ima RBR i onu drazesnu offi igru od Sege. 24.5 is the date, pa sacekajmo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Hands On With DiRT3
![]() |
#35 |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Tesko da ce biti bolja od dvojke ako pocmu sa glupostima, i da koji k**** mi treba last man i one glupe utrke u Londonu....zelim vise pravih rally utrka. Valjda ce se nesto vise potruditi ![]()
![]() |
#36 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ja zelim http://www.youtube.com/watch?v=UXV3sEH7PU0 no koliko sam dosad vidio od dirt3 gameplaya, nista od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2011
|
Citiraj:
colin mcrea rally 2.0 rules ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Ultrapiretik
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
zasad kaj sam primjetio, jako dobra optimiziranost http://img864.imageshack.us/img864/9...0524174345.jpg 1920x1080 kombinacija high i ultra jer neam dx11 karticu ( isprobam kasnije na laptopu) handling se zasad čini ok, idem još malo testirati s frendom pa editujem post EDit; handling je odličan, igrali na advanced, tam su sva ona sranja isključena.... ima 6 lvl težine isprobali sve staze klase auta,,, dobra fizika i grafika... može proć Zadnje izmijenjeno od: Pizz. 24.05.2011. u 19:16. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
dobu ocjenu je dobila na gamespotu i od usera također: http://www.gamespot.com/xbox360/driv...t3/review.html Bum isprobao |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Ja bi bio zadovoljan da su stavili sadrzaj prvog Dirta i fiziku od ovog. U jedinici je bar bilo bar nesto Rallyia ( sa championshipom kakvim, takvim) i par dobrih etapa, plus Pikes Peak sa prigodnim povijesnim pilama i novijiim, kamioncine su mi bile zabavne itd.. U dvojci su jos malo skratili rally i izbacili dobre i zanimljive hill climb staze i stavili neke nove koje im nisu do koljena. Nema vise Escuda, Tacume i Quattra... Mislim da je ovdje ista stvar ako ne jos gora. Grafika mi se cini ista kao i u dvici, cak mi djeluje losije, auti i podloga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
igram na tipkovnicu ( ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Isprobao sam, i mogu rec SICK GAME! Igro tek pola sata al mislim da su konacno napravili pravu rally igru, fizika mi izgleda totalno zabavna i odlicno pogođena, a u moru neoptimiziranih govana od igara ovo je pravi dragulj, fenomenalno radi na 1600x1200 rezi sve na HIGH, a imam prastaro sranje od kompa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
Odlicno! Jel probao tko DX11 i jel tu zazivio kako treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Jan 2011
|
A dobro,jedina utjeha oko toga je kaj je dobro optimizirana. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
![]() |
#53 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Eh, ja ću prvo "kupiti" da vidim a hoće mi opće raditi. Zašto nemam love, našto sam student, zašto nemogu naći posao u vž da kupim bolju grafu ![]() Ah nadam se nekoj lovi sad kroz ljeto.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Deadzone na 0% a saturation na 100 % , divota jedna.Saturation sto je manje agresivnije skrece ![]()
The Rich pays to win. The Poor spends to lose. Zadnje izmijenjeno od: JuiceBox. 25.05.2011. u 13:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
|
A jebg , treba meni 100k eura... Ja igram na joypad, s gljivama, i na tipkovnicu onak kako sam ti rekao i odlicno je za vozit. 0 i 100 % i deri ![]()
![]() |
#59 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#60 |
|
Less steering-saturation goes for sharper/abrupt steering and vice-versa ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|