Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Prijenosnici
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2010., 10:35   #31
bliss_zg
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Nybelung@ Zar po tebi ima smisla davati 400$ za produzenje garancije na 3g, koja nije ostvariva kod nas?
Po meni je to suludo.

Mad_Duke@ 17.3' mi je preveliko, isao bi na 15'.

kus-86@ a i nije da mi treba 1tb diska, imam 1tb eksterni, uz 500gb internog na kompu, a dva diska jos doprinose na tezini.
Onda mi vec gubi na mobilnosti.
bliss_zg je offline   Reply With Quote
Staro 21.06.2010., 23:32   #32
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Čitam ovaj thread i nikako ne mogu skužit u koju svrhu ćeš koristiti laptop? Svi tu preporučaju neke grijalice od po tri-četiri kile.

Ako već imaš novaca krni ih u neki pošteni Thinkpad sa par godina garancije i budi miran.
tutix je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 22.06.2010., 01:08   #33
Mad_Duke
Guest

Pa ni meni više nije jasno. Kako je krenuo sa onim alienwareom sam pretpostavio da čovjek traži najbolju gaming mašinu za te pare.
  Reply With Quote
Staro 22.06.2010., 11:28   #34
bliss_zg
bliss_zg - take, muljanje na tržnici
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Pa trazim lap koji bi mi koristio za igranje, multimediju, itd.
Aliena sam spomenuo samo jer sam vidio da su kod nas po 12k+ kn, a tamo se dobiju za 7 na dalje.

Pa evo, treba bit 15', grafa koja ce mi pokretat novije naslone na high rez, na kojoj cu moc i za 2g vrtit Photoshop.
Lova do 6k kn, smatram da se do te cijene moze nac 15 dobar?
bliss_zg je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 13:06   #35
marmarko
Premium

Datum registracije: Dec 2009
Barebone proizvođači (MSI, Aopen, NexOC, Končar, Forcebook, Alienware itd.)

Bitno je napomenuti da većina barebone proizvođača nema nikakve veze sa fizičkom proizvodnjom samih laptopa. Većina ih radi na sljedeći način: Kupe neki od gotovih ili naručenih modela pravih OEM proizvođača (tvornica, većinom s tajvana) kao što su Compal, ASUS, Arima, Clevo itd. te samo u njih dodaju procesor, memoriju, hard disk, wlan modul i ponekad još neki dodatak. Nakon toga na njih još lijepe svoju naljepnicu i VOILA, eto branda laptopa.

tako da mozes kupiti neki barebone laptop kod nas i dobiti istu stvar kao i alienware samo jos plus imas i garanciju koju mozes iskoristiti, pozz
marmarko je offline   Reply With Quote
Staro 23.06.2010., 13:13   #36
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
nije baš tako c/b... laptop kao cjelina mora dolaziti i uz određeni support (ne mislim pritom isključivo na garanciju), tako da naizgled jedan te isti laptop može zadovoljno služiti korisnika godinama, a isto tako može i ostaviti gorak okus u ustima pri prvom paljenju jer je nutra neki ping-pong wlan/cam/bt za kojeg nema drajvera na sajtu proizvođača.
syss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno