|
![]() |
#31 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
gledam video, i nemrem si pomoć da ne napišem nešto ![]() danas, sve više i više igri ima ovu foru na početku kad ju pokreneš 'PRESS START' ili PRESS ENTER TO CONTINUE, meni to tako digne zivac, pa kliknuo sam na ikonu i naravno da hoću igrat, zašto moram stisnut još neku tipku da bi vido Menu. To je vjerojatno taj utjecaj konzola....još malo pa će me pitat, nakon što uđem u igricu, 'Jesi li siguran da želiš ovo igrati' ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
da, definitivno najveći nedostatak današnjih igara. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
LOL. Na kraju prvog trailera piše 23/8 za izlazak a na kraju drugoga 26/8 Kaj ovi svakih 5 dana pomaknu izlazak za 3 dana ?!? E dok se setim jedinice i svih papira sa šiframa za vrata, kompjutere i atm-ove koji su mi bili oko kompa, nsf001 smashthestate |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
oho, nisam znao za ovo: http://www.ign.com/videos/2011/04/18...unity-response vrlo ugodno iznenađenje, ipak slušaju ljude. još uvijek nisam najsigurniji kako će igra ispasti, ali ovo je svakako plus.
![]() |
#37 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
mali update: eto i preview verzije za medije na, khm, raznim mjestima (što se pravila foruma tiče - nije cijela igra, pa tehnički i nije piratluk; smatrajmo da je demo u pitanju ![]() uglavnom, malo sam odigrao, i sviđa mi se što sam dosad vidio - grafika na nivou, atmosfera/zvuk/glazba izvrsni. ono (meni) najbitnije, RPG elemente i šuljanje, još nisam dovoljno ispitao, pa tu ne mogu donijeti nekakav konačan sud. no mislim da neću predaleko istraživati, guštat ću u full verziji jer kako stvari stoje - ovo se kupuje ![]() bacite pogled, pa da čujemo dojmove.
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Probao samo da vidim kako radi. Na mojoj konfi skroz na početku prvih 5min igre gura se na 70 FPSa tj. bez ikakve borbe ili ičega. Zadovoljan, jedva čekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Evo igram i ja, i mogu reci da sve skupa izgleda i vise nego dobro s obzirom da se radi o beti, i u ovoj fazi ima maje bugova nego neki nedavno izasli blockbusteri. Solidna grafika, dobra prica, odlicno izvedene kontrole... ovo bi mogao biti dostojan nastavak prvog dijela. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#43 |
Guest
|
Ovaj IGN review je komedija. Pogotovo kada se uzme da je maltene isti za sve platforme. ![]() A niš onda, treba probat igru ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Isprobo danas igru i nije mi bas sjela iako ce ce se mnogima svidit. Malo mi djeluje prelinearno i u nekim djelovima preogranicen eksterijer, grad, ulice i sl. Vjerojatno ce u igri bit dosta zgodnih fora sa upgradeovima i raznim taktikama igre skrivaca i sl... Likovi su dobro napravljeni, fino isteselizirani (obli bez kutova) i generalno ima puno soft shadowsa, tog sigurno nema na konzoli ali mi se ne svida smeda ili zlatno-smeda boja koja prevladava u igri kao i manjak tekstura generalno na svemu osim na likovima. GTX 580 gura bez problema na max. iako ne sa visokim framerateom. Vjerojatno cu je odigrat posto sam kupio key ali kroz neki duzi period. AK netko hoce kupit key ovdje je dosta povoljana Steam verzija. Kupujem od njih vec neko vrijeme i jako su brzi i nema problema. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 26.08.2011. u 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Pa kak su tak jeftini??? Na Steamu je 50 eurića a ovdje 22.5 dolara. Btw. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Moze se jos dobit popusta ako se napise neka recenzija/ pohvala na Faceu, mislim 5% na iducu kupovinu. Key dode u roku od sat, dva sad Ned i sub ne znam. Samo jednom mi se desilo da sam cekao oko4 sata. Inace sam sajt vec stavio u prikladnu temu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Meni zasad vrlo dobro, a ide prema još boljem. Nadam se da će se raširiti malo spektar puteva kojim se može nešto proći, a ne samo na određenim dijelovima. Bilo bi dobro da je tako kroz cijelu igru. Mislim da neće biti ni blizu genijalnosti koju je original imao, ali bar nek ima dužinu originala, kojem nikad nije bilo kraja. Inače, što se tiće ovih retailera sa jeftinim keyevima, večina ih prodaje po toj cijeni, ima cijelo čudo shopova na netu koji daju najnovije hitove za 20ak $ - CDkeyhouse, CJS keys...
![]() |
#50 |
Premium
|
Baš sam jučer prešel igru na hard . Mogu reći da za gotovo svaki problem ima cjelo čudo načina kak ga riješiti. Igra u početku forsira "sneak" stil igre a onda dođe prvi boss i banana, samo fight je rješenje toga problema. To je ujedno i najteži boss u cjeloj igri. Granate je dobro čuvati za bosseve, jako olakšavaju posao. Nadogradnji za oružja ima definitivno premalo, jedva da se jedno oružje dotjera do maximuma. Kompjutere sam sve hakiral makar sam imal širu jer se može dobiti extra credits i xp. Na kraju mi je ostalo 14 praxis pointsa neiskorišteno jer sam ih trošil samo ako se pokazalo da mi stvarno trebaju, npr u borbi sa bossevima. Trebali su poraditi na zadnjem nivou jednostavno je prelagani i način do kojeg se dolazi do određenog kraja igrice je presmješan. Tak da osim prvog bossa i zadnjeg nivoa ostatak igrice je bil stvarno super. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Jedinica se mogla igrati danima, ako ovo bude gotovo u jednom popodnevu onda su me debelo razočarali.
![]() |
![]() |
#52 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
I ja sam poceo igrat. dosao negdje do kraja 1/3 igre i igra je jako zamorna.Duze od sat vremena je se nemoze igrat jel od pocetka do kraja sve na istu foru, probijas sifre na kompovima i citas tudje mailove.
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Nemoze duze od sat vremena? haha Ja sam instalira u petak(tj. vec subota) oko 1h ponoci, igrao do 6. Digao se u 12h igrao do 19-20h. Onda sljedeci dan od 13h do 21h, i jucer od 12h, do 22h i eto kraj ![]() Naravno, pauza jest i wc ![]() S time da jedinicu i dvicu nisam igrao... I sad mi je zao sto sam tako naglo prosao, jer neznam sta bi drugo igra. Niti jedna igra u zadnjih godino dana mi nije toliko bila zanimljiva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
Sneak je nevjerojatno spor i treba jako puno vremena- gledaš kak se kreću, kad koji koga vidi kad nevidi, kud bi tjela mogel ovući, di su kamere itd. Ako se određeni dio pređe bez da se uključi alarm ili bez da te ijedan neprijatelj vidi, onda se dobi extra xp. Mailove se ne treba čitati u detalje, dovoljno je kliknuti na njih i ako unutra ima šifra ona se sama memorira. Dok se dođe do određenog kompa username je zadani a ako ima šifre u memoriji onda ona piše gore desno iznad hack gumba a ako je nema onda piše no password i treba hackrati. Makar sam ja hackiral i one kompove za koje sam imal šifre jer se tak može dobiti extra xp, cash i virusi. Kak velim mailove nisam čital ali na kraju jednog maila na jednom od zadnjih nivoa mi je za oko zapela rečenica : "Work safe work smart your future depends on it" sigurno ima još takvih easter eggsa ali ih nisam primjetil. Zadnje izmijenjeno od: skydec. 30.08.2011. u 23:35. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: May 2009
|
Imam mali problem s grafikom u igri. Igra sama namjesti detalje i sve moguce opcije na najace, directx 11, AA: MLAA, shadows:soft itd... uglavnom pokrenem igru , a kad ono sva lica likova imaju tockice. Jel netko imao takav problem i ako je kako ga je rjesio? Inace ovo malo sta sam vidio i igro cini se ok, svida mi se sto su vratili municiju po savakom oruzju, jel ono u dvojci je bilo katastrofa sva oruzja koriste jednu municiju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
Prvi dojam mi je bija pomalo razočaravajući - puno žute boje, osrednja grafika, povremeni frame drop, kretnje pojedinih neprijatelja, male mape i linearnost... Ali kad je napokon došla otvorena mapa s mogućnostima vlastitog odabira šta i kako dalje, diga sam slavodobitno obje ruke u zrak, odusta od deinstalacije, trgnija jedan duvan i nastavija igrat sa smješkom na najtežem nivou. Sad jednostavno nemam vrimena za pisat daljne dojmove, dok je ne završim ![]()
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
ok ja nisam ni počeo znači treba na najvećoj težini počet odnosno give me deus ex??? ovaj augmented edition ne donosi ništa u samoj igri http://www.deusex.com/augmented |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
JoZ@ - nema potrebe za bilježnicama ako si kliknul na mail gdi je pisala šifra za neki kompjuter, dok dođeš do kompjutera odma ti gore ljevo piše šifra, samo ju trebaš ukucati. Inače svaki komp ima samo jedan fiksni username koji ti odma piše i netreba ga se unositi. Isto vrijedi za elektroničke brave tu ti broj piše dolje desno ali isto ne moraš ukucati broj ako ga imaš već možeš i hacknuti bravu. Mehaničkih brava ko u jedinici ovdje nema. demetrius - definitivno treba igrati na najteže, nisam probal igrati na easy i medium ali imam osjećaj da su to težine za casual console gamere. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Bome ovo "jaka" neka igra,kad mi se komp ugasi u jednom trenutku igre ![]() Ova cyberpunk atmosfera je predobro napravljena,kad jos pogledas da je mali broj takvih igara... Jel ima velike razlike izmedju DX 11 i ove "obicne"? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|