|
![]() |
#31 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Links mi se počinje lagano gadit, zbog njihovog servisa... prodaju razne priče, a tek kad vidiš popis s čim su oni "kao testirali računalo", odmah znam da lažu. pazi popis: seatoolsi, 3dmark 01, 03, 05, prime, super pi, pcmark, ma sve što ti padne na pamet, i to sve za sat vremena servisa, što su uredno naplatili za računalo pod garancjom, koje se bez razloga ruši, i koje je po njihovom ispravno!! jer je prošlo sve testove! jedino što su kao napravili je "fleshali BIOS" komp je od prijatelja... a ja sam ga tamo vozio, nosao već dva puta.. ma sere mi se od njih više. a na prijedlog da se zamijeni grafička za drugi model (sa 5900XT na 6600GT), ma kakvi.. na prijedlog da se zamijeni napajanje (chief350w, na jači model) ma kakvi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Sve je to lipo i divno, zakoni i uvjeti su jedno. Ali, nisu HG-spot, Ve-mil i drugi koji se busaju u prsa sa svojom susretljivošću i razumjevanju, brizi za kupca, nego Links! Ja nikada nisam imao potrebu u Linksu mjeriti kučišta jel stane vodenu unutra, raspakiravati komponente da vidim što piše na čemu, sve što sam dobio od njih je onaj komad plastike s kojim dobijem dodatni rabat (koji btw, potuče recimo cijena u HG-spotu ako se kupuje preko weba) i majice da ih besplatno reklmairam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
A gabre kaj bi ti..Kaj nisi odma kupil napajanje jace, ionako kao sto vidis iz foruma 350W napajanja su duplo prejaka za danasnje konfiruracije ![]() kaj se tice zamjene , po teoriji garancije ti trebaju zamijenit za isti proizvod, naravno da se vidi lijepo ako ti ponude i drugu mogucnost u slucaju da covjek ima nekih problema sa nekompatibilnosti, ili da 2 put za redom ploča crkne, tu se slazem.. jer meni jos nikad ni jedna ploca nije crkla, a da crkne 2 puta, vec bi se zabrino da tu nesto ipak nije u redu... A OD svih DILERA, definitivno je HGSPOT u kurcu najvise, najvise su mi s e zamjeriili kad su mi prodali card reader koji mi je unistio 2 smart card za upotrebu u olympus aparatu.. Vratili mi novce jesu, al su mi ostale unistene kartice za koje ih nije bilo briga...(problem je bio u nekompatibilnosti readera sa olympus karticama), za koji naravno oni niti su znali, niti napomenuli nakon mog slucaja i objasnjenja iz PQI koji je to proizveo.. I da mrzim cekanje u HG spotu... Citiraj:
__________________ |
![]() |
#34 |
Ekspert iz sjene ...
|
Tjah .... svaka firma kad naraste se razbahati ![]() Realno - kak im je pomoću PCEX foruma i svih nas rastao fond kupaca, raste proporcionalno i fond reklamacija. Sad - to kaj smo svi navikli da nas se dočeka s osmijehom i zamijeni proizvod kak se nama sviđa, to je njihova greška. Na to su nas oni sami i navikli. Da nije bilo toga, danas nebi bilo svih nas kao kupaca. U međuvremenu se veliki HG spametil i ima dobru podršku za zamijenu HW-a po želji kupca, jerbo si to može priuštiti. Realno - dali si Links to može ili ne može priuštiti, mene nije briga. Ja sam kupac, po zanimanju Židof, po uvijerenju đubre koje vjeruje da je baš MOJ novac najvrijedniji na svijetu. Doduše - meni osobno i jest. Koji je zaključak ? Links se pokvaril ??? No biggy, ovo nije prvi takav post. Idem tražiti zelenije pašnjake. Kod nekog drugog dealera. Nije moj problem kaj se Links, isto kao i svi ostali u toj branši, susreće s problemom reklamacije i vraćanjem proizvoda proizvođaču, koji će napraviti SVE, samo da ne prime natrag reklamiranu robu. To je sve zdrava ekonomija i otvoreno tržište. Zbog toga cijene padaju, zbog toga ja mogu zamijeniti xy proizvod za yx ako mi se prvi nakon par dana nije svidio ( dakako ako nisam oštetio BLAŽENU ambalažu ). Kod nas realno osim HG spota NEMA pravog big buisness maloprodajnog dućana. Veleprodaju drži MSAN - the mastodont. Jebiga ... kupac polako prestaje biti ovca i ZNA što želi za svoje pare. Takav kupac je najgori, takav kupac je naporan, takav kupac ždere živce i ide ti na kurac. Od takvog kupca se živi, jerbo se takav kupac VRAĆA !!! Kaj se tiće zakona o jamstvu - obrišem si s time dupe. Denis je mene osvojio kad mi dopustio da uzmem doma 9800 pro na 7 dana probe. Pa ako mi se ne sviđa, vratim. Jednom kad taj odnos nestane, nestaje i moja lova, simple as that ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
>>>>Jebiga ... kupac polako prestaje biti ovca i ZNA što želi za svoje pare. Takav kupac je najgori, takav kupac je naporan, takav kupac ždere živce i ide ti na kurac. Od takvog kupca se živi, jerbo se takav kupac VRAĆA !!! <<<< Samo se nadam da ovo nije jedan od onih topica di ce odredjena osoba u ovom slucaju tor (tor neam nista protiv tebe i kada te vidim platim ti pivu zbog ovog posta ![]() Neka se nitko nenadje uvrijedjen gornjim postom ali eto jednostavno nisam mogao sutjeti. Jer je meni pravda vaznija od svega. Imho i meni osobno ide na kurac ta "susretljivost" sa kupcem kada je to nista vise vec pjesak u lice eto. Kao sto sam rekao IMAO sam problema sa linksom i rekao sam kupovati cu tamo di mi je povljnije jer ruku na srce links nije najpovoljniji u linksu kupujem stvari koje nisu drugdje ili nisu drugdje jeftinije i gg. Eto nadam se samo da ce oni koji sljepo tupe za neku tvrtku da je Bog otvoriti oci i raditi ono sto je za NJIH najbolje
![]() |
#40 | |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
![]() Zeka, ali mi je čudno vidjeti najvećeg propovjednika Linksa na PCEXu da se tako okrene protiv njih... Da se razumijemo, tor, ti si na*ebao zbog raznoraznih genijalaca koji su namjerno išli kuriti komponente da bi dobili nove i bolje. O tome sam razgovarao sa ekipom i oni su odlučili prekinuti takvu praksu zamjene starih komponenti sa modernijima. Tim sistemom bi oni mogli staviti ključ u bravu. Ono što ja ne kužim je kad si već nezadovoljan sa pločom, zašto nisi prodao tu koju si dobio/ćeš dobiti sa reklamacije i mirna Bosna? Jer gle, oni novu ploču koja se vrati sa reklamacije ne vode kao novu niti mogu dati garanciju u punom trajanju. Ali opet, mogli su ti kao velikom i dobrom kupcu izaći u susret... @ Gabre : Slažem se, napravili su traljav posao na servisu, znam jer sam i sam vozao taj komp tamo-amo. Što se tiče nezamjenjivanja napajanja i grafe...tu se isto nisu baš iskazali, ako ništa, bar za ispriku što si sa novim kompom, kojeg su oni slagali i "testirali" imao tolike putešestvije. @ Codiac : hehe, ti nikad ne propuštaš priliku pljunuti na Links, a? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: LINKS i njihova "velika susretljivost"
Citiraj:
:confused: Pa jesi ti možda Luka Raić? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Administrator
|
Ne, nisam Luka. ![]() Znam ja zašto sam nejebao, ali jebemu samo neka pogledaju listu mojih reklamacija pa nek mi kažu nešto... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
nema veze TOR, zahvaljujuči tvojim prijasnjm reklamama , dobili su nas drugih 500 ![]() Citiraj:
__________________ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
ja kupujem puno u linksu al kupujem puno i po drugim ducanima, recimo da u links odem najmanje jednom na mj i ostavim 1000kn u prosjeku, al to ne znaci da drugi ducani ne postoje kupim tamo di mi je najjeftinije ili di ima tocno ono sta trazim. je u linksu mi daju da si uzmem kuciste pa ga u servisu rastavim i malo poslusam i to mi puno znaci i onak nekako je frendly atmosfera dojdem i znam vec neke ljude tamo i ljepo je da te prodavac za po imenu i da te ljepo pozdravi svaki put kad dojdes al da me sjebu za nesto jednom nebi me tak brzo ili u najboljem slucaju tak puno vidli. ko sto sam reko i ja sam probo mjenjat maticu tamo 8kda3+ za dfi rekli su da nemoze i dobro nije me puno naljutilo jer ima u njihovom pravilniku da mjenjau za drugi porizvod samo u roku 7 dana, a proslo je 3 mj. cak sam dobio novu plocu bez da su oni od uvoznika (hgspot) dobili potvrdu da je ploca nesipravna. svi ducani imaju svoje dobre i lose strane stvar je samo dal se mozes naviknut na lose. Hgspot ima super reklamaciju sto se mene tice daju ti uvijek sve i dosta brzo, ve mil ima male cjene, links frendly pristup. stvar je tvog izbor jer ti si onaj koj ima izbor gdje i kako kupovat
![]() |
#46 |
bycod
|
>>>>@ Codiac : hehe, ti nikad ne propuštaš priliku pljunuti na Links, a? Daj se javi kad si na faksu da napokon popijemo onu kavu. Nije da pljujem po njima samo zelim dati do znanja ono sto je vec receno da se SVE vrti oko love a ovo frendly pristup and shit je samo farsa. Da se razumijemo da sam na na njihovom mjestu i ja bi to radio jer jebiga to je biznis ![]() E da calnem te za kavu ![]() >>>>Pa naravno...nisam pi... da me podmite s dva svjetleča ventilatora. Ovo je stvar principa, ne novaca ili dobitka. Nemaš beda. Evo o ovome sam ja pricao principima..... Svaka cast ![]()
![]() |
#47 | |
Ekspert iz sjene ...
|
Citiraj:
Samo kaj nas ima par koji smo dobri i vjerni kupci. Ja sam kupoval tamo komponenata HOHO, za firmu, za bratića, za njegovu curu, za buraza, za ...... Poznam dečke .... itd. Zbog toga i takove vijernosti zaslužujem određeni status. Kao osoba koja slobodno uzme par HDD-a doma i isproba ih. Uzme koji mu paše. Otvoriti škatulju MBO-a i vidjeti kaj ima unutra ... etc. Ekipa kaj tamo dođe i uzme gotovu konfu - tu nema kruha. Tor spada u VIP kupce. Jeltem bolesnike ![]() ![]() Jebiga - u dućan dođe žena koja kod nas kupuje duže vrijeme i zadovoljna je. Puknu je zatvarač na hlaćama nakon 7 dana. Shit happends. Popravili hlače u roku od 2 dana i uz smiješak i ispriku ubacili bluzu po volji. Žena oduševljena, nama garantirana stalna mušterija. Kupca se treba potplatiti. Pitajte stare trgovce KOJI ZNAJU JAKO DOBRO !!! Kupcu se ide niz dlaku maksimalno. Dakako usput ga opereš za dobru lovu, ali bitno je da si i ti i kupac zadovoljni. njima je trošak zamijene MBO-a recimo 800 Kn. Dobitak od toga - Torova zahvalnost i vjernost nije opipljiva odmah, ali u roku od par mjeseci se itekako vidi financijski učinak jedne male geste. MORA postojati granica između obićnog kupca i onog koji kontinuirano ulaže u spomenuti dućan. Kako se ulaže u npr. inventar, tako se isto ulaže u kupca, jerbo i moje zadovoljstvo košta. Realno Links je skuplji od HG i Ve-Mila u mnogim stvarima. Jedino kaj ih je do sada vadilo je susretljivost. Kada to otiđe ... odlaze i kupci. Tanka je linije između zadovoljnog i bivšeg kupca .... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Pravo zboriš, Taureenu! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
tor jesi prico sa nekim lice u lice? i malo povisio glas i reko sta si sve radio? treba se malo i borit...
![]() |
#53 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja nisam neki velki kupac u linksu. Od 10 mj. prošle godine (kaj je to, sve skupa 5 mjeseci) sam možda ostavil 2000 kn. Uglavnom kupujem gluposti. Svaki put mi je gušt otić tam. Vidjet nova kučišta pročrčkat malo i kupit po kaj sam došo. Jednom sam im dopeljo mušteriju koja je ostavila 5000kn i to je to. Dobil sam majcu i sretan sam. I da nesmijem zaboravit, jednom su me slučajno zeznuli pa sam bezveze došel a nisu imali taj vent na zalihi kaj sam rezerviral pa su mi dali 50kn skuplji. Nije puno vama, ali meni školarcu je. Sve u svemu nemrem se požalit. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma tu se nema kaj pričati-Tor je stalni kupac koji je potrošio dosta love u njihovom dućanu, kupac koji PLAĆA uredno, ne nosi malo-malo komponente na reklamaciju koje su skurene greškom korisnika. I nije tražio da mu se netko zato naguzi nego je htio 939 uz nadoplatu. Tako da ne mora malo-malo nositi ploču na reklamaciju jer mu komp ne služi za net i zajebanciju nego i za posao. Da su htjeli-kao takvom kupcu su mu mogli izaći u susret. I ne bi ih ništa koštalo extra a kupac bi bio zadovoljan. I ne radi se o nekakvom klincu koji kuri ploču zato kaj mu se ne clocka kao susjedova nego o netkom tko je kupio skupu i dobro opremljenu ploču koju nije ni clocknuo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() ja bi samo stel podsjetit ekipu na jedan thread od prosle godine, u kojem smo pljuvali po svemu a dizali Links u nebesa...., je priznajem , i ja sam ih hvalil , jel su decki to(onda!) i zasluzili, firma je bila u ekspanziji, isli su nam svima niz dlaku maksimalno , jel kupac je uvijek u pravu, jel tak...ali, ak se sjecate... tada smo Rakonja i ja isto rekli da je to OK, ali samo ak bude u kontinuitetu i ak se Glavonje ne potkoze i malcice umisle.. ondak buju isti ko i ostali.... To sam onda rekao dobrohotno i s vjerom da se i na nasim prostorima moze ostvariti respektabilno mjesto ,medu velikom konkurencijom PC shopova, ali samo ak to bude u kontinuitetu.. Nisam nikakva crna vrana, i dalje mislim da su prodavaci, skladistari i ini decki u Linksu super, i dalje dodem i kupim,ak mi odgovara, ali vidljivo je da je s porastom poslovanja opala briga za kupce i mi koji smo bili pazeni i mazeni , sad smo samo brojka u silnom redu faktura...... i to je ono kaj nas muci, jel smo prije bili jednakiji medu jednakima, a sad ....... I ja sam sto za sebe osobno, a sto za moje musterije ostavio u ove 2 godine ohoho nofci, i mogu reci nisam ih puno gnjavio sa reklamacijama, uglavnom... ,sad vise nemam Onaj feeling kad idem u shoping u Links...a to odma sa sobom vuce i sporije trzanje pinke iz dzepa i slabiju potrosnju... Tor je prosel kak je prosel, ziher sam da mu je krivo, bilo bi i meni( a i bilo mi je!), kad te tak otpile, hjebiga, kak veli Paske, sad bu trebalo malo vise surfat i najti nekaj novega di bumo za svoju pinku dobili i extra smjesak i uslugu....jel to tak ide, svoje peneze morete trositi tam di vama najbolje pase... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
ko za vraga meni krepa 9800pro (modana sa vga silencerom v3) i to od strane linksa, imam garanciju, dao sam sve potrebno BD-u pa cemo vidjeti da li ce se usuditi njega odbiti sutra u Linksu ![]()
![]() |
#58 |
bycod
|
A nis master onda postaj rezultate ![]()
![]() |
#59 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
[QUOTE]Originally posted by Jelc koju nije ni clocknuo. pa ko mu je kirv kaj nije clocknuo kak spada i skurio ploču onda bi mu barem bilo lakše ![]() ovak se nema pravo buniti ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Soul Brother
Datum registracije: Apr 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas