|
![]() |
#31 | |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/motorola_milestone-3001.php Mobitel je METALNI i doslovce je tenk. Jedino što ne ulijeva povjerenje je tipka za volume up/down ali i ona je bolje napravljena bolje nego na konkurenciji. ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2009
|
Ah, mogao sam i pretpostaviti da ćete sve bukvalno shvatiti...Niste vi krivi ![]() Imao sam sve te mobitele duže vrijeme (prvi Android G1, sada HTC Hero i Samsung Galaxy, od WM Touch -Dual, Xperiu X1, Diamonda i HTC HD2, iPhone i sada Palm Pre) i govorim iz iskustva i ono što je svakome tko je sve platforme isprobao jasno ko dan. Windows mobile je prošlost i to već danas. Ne navijam ni za jednu platformu već ih sve isprobavam i gledam što je najnaprednije. Osobno mi se najviše sviđa Palm Pre kojeg i koristim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
nije mi jasno kako to mozes izjaviti ![]() prvo i osnovno,jos za sad nisu napravili kvalitetniji ekran od iphonovog,tocka i kraj price.. toliko sam se gadio na iphone da je to cudo bilo,sve dok ga nisam dobio u ruke na par dana,a kako stvari stoje necu ga se bas tako brzo rjesiti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/samsung_s850...view-450p2.php
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#42 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Nema ekrana bez mana. Ovaj Waveov Super AMOLED ipak izgleda superiornije prema iPhoneovom ekranu što se i vidi iz priloženog videa. Ali, vratimo se na temu da admin ne bi počeo dijeliti banove. Netko se uspio dočepati testne verzije mobaća sa Windows Phone 7 (verzija W7 za mobitele) i napraviti par testića. Iako je OS i dalje bugovit, tvrdi se da je osjetno brži u odnosu na WM6. http://nexus404.com/Blog/2010/05/24/...-the-lg-gw910/
![]() |
#45 |
the letter
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
#46 | |
Happy hippo
Datum registracije: Feb 2009
|
Citiraj:
Evo link s testovima . http://www.tipb.com/2010/01/09/iphon...o-droid-nexus/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
Android je odličan sustav.brz,jednostavan,intuitivan i nije modularan (dakle,nezahtjevan) kao WM i to je dobitna kombinacija.
Zadnje izmijenjeno od: tin.. 28.05.2010. u 20:07. Razlog: dodatak |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
aka orozinho
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Citiraj:
A koja milina na Androidu vidjeti recimo postavke za GPRS/MMS na jednom mjestu - samo skrolas i kucas. Isto vrijedi za instalaciju aplikacija s Marketa. To je mobitel i naravno da covjek zeli do najcesce koristenih funkcija doci u sto manje koraka. Kroz par godina sam imao vec masu WM uredaja bilo s original, bilo s kuhanim ROM-ovima, jedan iPhone i sada jedan Anroid (i to 1.6) za probu i vise nikada nazad na WM. Ili Andorid ili iPhone ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
aka orozinho
|
![]() |
![]() |
#53 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2010
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
aka orozinho
|
![]() |
![]() |
#55 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Obrisao sam zadnjih par postova jer su nepotrebno trolanje teme. Ako već ulazite u diskusije NE EDITIRAJTE svoje postove kasnije! Ljudi odgovore na osnovu onoga što ste napisali, ako vi svoj post editirate - svaka rasprava gubi smisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Nokia 3310(ako se dobro sjecam) 1. klik na meni, 2. klik strelica dolje jednom 3.klik enter, 4. klik nova poruka 5. pišeš,,, znaci jos vise... yebeno tesko doci do poruke na winmo... +morozinho postoji jos jedan program za štelanje osjetljivosti ekrana, mozda on pomogne, nezz napamet kako se zove, ako ti je to uopce vise bitno posto vidim da prodajes svoj hd2. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
|
Citiraj:
Radio sam na 3GS-u dosta i uopće ne vidim razliku na HD2 Na WinMo se može kalibrirati ekran na 100 načina, tako da si apsolutno svako može naštelati kako mu odgovara i koliko je osjetljiv. Dok pišem poruku fulam slovo možda jedanput u 300 klikova, ekran na HTC-u je maestralan sa obzirom na veličinu i kvalitetu i ništa manje od toga. Nije, jednostavno stvar navike.
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 12.06.2010. u 19:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
hmm, korisnik sam Samsunga i780 koji je na winmo platformi. Sa androidom se jos nisam susretao ali znam otprilike o cemu se radi. Ukratko bih rekao da je winmo daleko mocniji, ali i daleko kompliciraniji za upotrebu. Jednom sam imao Nokiu, upisao bih nesto na ekran i ona bi me sama pitala sto zelim s tim sto sam upisao. Ako sam upiao broj, zelim li ga nazvat ili spremit ili poslat poruku ili nesto, dok na winmo moras otvorit nekoliko menija da bi nesto upisao te onda otvoriti jos par menija za obradu toga sto si upisao. A olaksano mi je koristenje do bola jer moj mob ima i qwerty tipkovnicu i zaslon na dodir. Dok s druge strane, Android nije toliko napredan i ne moze pola stvari koji moj moze, plus slaba baza aplikacija, ali Android se da podesiti i prilagoditi korisniku, a to je ipak Linux, tako da ce sve aplikacije u buducnosti biti free, ili bar vecina njih. Ne mos jace od open sourcea da ga jebes. Bas bih volio mijenjati svoj mob za neki na Androidu, pa vi sad recite sto zelite. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() |
#60 |
Guest
Datum registracije: Nov 2009
|
HOT, sve ovisi cemu ti mobitel sluzi i sto ocekujes od njega. Kad bi ti neke od ovih stvari koje sam spomenuo bile bitnije, onda to ne bih nazvao s konja na magarca. Ta dva OS-a ciljaju na drugaciji tip korisnika i samim tim su odlicni za to sto pruzaju. Ja bih bio sretan i sa Tattoo-om |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|