Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 21.06.2010., 02:10   #31
amilo1538
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2010
Bili smo nedavno prijatelj i ja, on je kupovao auto radio, al sa sd karticom i usb-om.

Došao prodavač, stvarno se potrudio, za razliku od drugih dućana gdje smo bili, 20-ak minuta smo pričali, probavali, i na kraju je prijatelj kupio tu radio preporuku prodavača i stvarno je zadovoljan. Kupio je pioneer 4200 ub za 1050 kn.
amilo1538 je offline   Reply With Quote
Staro 08.07.2010., 20:30   #32
Amepshi
Premium
Moj komp

Amepshi's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Rujan prošle godine - imao ca$h u džepu (novcanice od 1000kn) i zaputio se u Technomax u KingCrossu. Plan je bio kupiti receiver Marantz, 5 monitor audio zvucnika, a kablove sam donio svoje.

Znate s cime sam izasao? Samo s osjecajem ponizenosti da je moj novac za njih bezvrijedan. Kao da su protestirali i kao da jednostavno nisu htjeli da u njihovoj poslovnici ostavim novce...

Otisao sam drugdje, kupio Karman/Kardona, platio solarno.
Amepshi je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.07.2010., 05:26   #33
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Vrlo poznato i u Garden Mallu.
Sa frendom tražio kućište i onda 10min tražio prodavača. Naletio na jednoga, zamolio da dođe kad završi. U međuvremenu je drugi ispuzao odnekud, a ovaj prvi nas se sjetio kad smo išli prema blagajni.
Ono. baš ih moraš moliti da ti nešto prodaju

It's nice to be important, but it's more important to be nice!

borny je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2010., 07:53   #34
sibica
Premium
Moj komp

sibica's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Slično iskustvo i u Technomaxu Rijeka u Tower centru. Prvi put kupovao lcd-tv, drugi put se raspitivao o kućnom kinu i situacija je bila svaki put ista. Likovi (trgovci) u blijedoplavim majicama se bezglavo šeću, pogledaju kupce krajičkom oka i ne reagiraju. Zovete jednog, dođe drugi. Taj drugi nema pojma o tome što prodaje, zove trećeg i tako pola sata čekate dok ne otiđete van. Sada tamo kupim samo prazne cd-e ili dvd-e jer to mogu uzeti sam i donijeti do blagajne. Sve ostalo za njih je preveliki teret. Ružno rečeno, ali ispadne da je najbolje u technomaxu u Rijeci mogućnost igranja PS3 na ulazu )
sibica je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2010., 09:48   #35
gunther
Premium

Datum registracije: Sep 2005
To vjerojatno rade studenti na mjesec, dva pa im je vise manje svjejedno hocete li se vratit ili ne... Tj. njima i bolje da se ne vratite, imace manje posla
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2
gunther je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2010., 09:59   #36
Alfa_R
Registered User
Moj komp

Alfa_R's Avatar

Datum registracije: Oct 2008
To se desava kad se spara na radnoj snazi. Zadnja karika u lancu cesto je biti ili ne biti kod prodaje - pogotovo obicnim ljudima (vecini, jeli) koji ne traze po netu recenzije, pa onda po nabava.net...
A oni se povode - nemogu oni mene toliko malo platiti koliko ja mogu malo raditi. Opravdano sasvim.

Identicno iskustvo kao sibica u toweru. sluze mi samo za prazne dvd-e.
Alfa_R je offline   Reply With Quote
Staro 09.07.2010., 10:07   #37
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Eto jucer u Technomaxa u Splitu dva neugodna iskustva.
Prvo, dosao sa prijateljem ujutro, trazili auto radio sa USB.om front line.in-om do 800kn. Lik vadi nekog Kenwooda, kaze ovaj je taj. Isli kasnije na ugradnju, skuzimo nema USB.a. Pravac nazad, zamjena za neki drugi, ovaj put imamo srece. Dobili smo USB, ali izgubili par sati, nema veze, to je normalno kod nas.
Situacija dva, dok smo cekali novi radio, kraj nas prodavac sa odjela TV.a, dolazi mu kolega da ga traze na TV odjelu, da nekoj zeni preporuci koju plazmu da kupi, ovaj odgovara, ajme, ne da mi se sad, ko je yebe, nek se snadje sama, reci joj da sam u skladistu. WTF, i to ispred nas.
jucca je offline   Reply With Quote
Staro 12.07.2010., 06:33   #38
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

A ponekad mi je draža šupa gdje su uslužni i ljubazni, a i dobiješ ono što tražiš

Nego, da li se itko od vas upisao u Knjigu žalbe?
Meni tek sada to palo na pamet.

Staro 12.07.2010., 12:47   #39
okarm
Premium

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Nego, da li se itko od vas upisao u Knjigu žalbe?
Meni tek sada to palo na pamet.
Kaj imaju knjigu zalbe?
okarm je offline   Reply With Quote
Staro 14.07.2010., 20:10   #40
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
Autor okarm Pregled postova
Kaj imaju knjigu zalbe?
Po zakonu bi morali imati, a da li imaju...

Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 16.07.2010., 19:39   #41
NNikola
Premium
Moj komp

NNikola's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Danas se bas otvorio tehnomax u Osijeku, jucer sam prolazio pokraj njega vidim sve se sprema, naveliko slaže,glanca za otvorenje... Otišo danas napravio dva kruga po trgovini neznas sta me vise ubilo paprene cijene u trgovini ili vrucina vani. U biti iso sam samo zato sto se pricalo o nekom velikom popustu po radiju vec jedno 2 tjedna ali tamo niko nema pojma o tome. Možda bio happy hour samo pa ja nisam pogodio pravi trenutak.
NNikola je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2010., 10:48   #42
crocro25
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2008
Uljudni su i sve to, robu lako reklamirati i sve to ali kad ih pitas za nesto neznaju bas odg kako treba jer 80% osoblja nije osposoboljeno prodavati hardware i software koji prodaju, nazalost...ostalo sve 5.
crocro25 je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2010., 10:59   #43
jucca
Premium
Moj komp

jucca's Avatar

Datum registracije: Jun 2008
Meni je najjace kad sam prije koju godinu uzimao plazmu, na webu je bila niza cijena nego od one u samom ducanu, prodavac mi ne vjeruje, i kaze, ajmo pogledat na netu. Ej kako sam smijao, nije znao ime svoje firme, a kamoli web adresu, prvo pise www.tehnomax.hr kaze nije ova, pa tehnomax.com, pa ovo ono, kazem ja njemu pogledaj na majicu, izad ti pise, i baci on oko na koleginu majicu, aaaaa zove mi se firma technomax a ne tehnomax, a boze ih sacuvaj.
Naravno, dobio TV po nizoj cijeni
jucca je offline   Reply With Quote
Staro 31.08.2010., 11:17   #44
idzakovic
Premium

idzakovic's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor amilo1538 Pregled postova
Bili smo nedavno prijatelj i ja, on je kupovao auto radio, al sa sd karticom i usb-om.

Došao prodavač, stvarno se potrudio, za razliku od drugih dućana gdje smo bili, 20-ak minuta smo pričali, probavali, i na kraju je prijatelj kupio tu radio preporuku prodavača i stvarno je zadovoljan. Kupio je pioneer 4200 ub za 1050 kn.
Potpis na ovo.
U ducanu u SK sam bio 3 puta i svaki put bi prodavac kulturno pitao kako mi moze pomoci i onda bi trancirao specifikacije sve do zadnje brojke. Ljudi su zaista usluzni!
Cijene im doduse i nisu u svim segmentima narocito niske...
Staro 11.09.2010., 22:28   #45
Erminho
Registered User

Datum registracije: Sep 2010
Linksys iz Technomaxa

Kupih tu karticu od technomaxa - Linksysovu za iste novce - a drugacije nit nemaju za iste - RADI NA WIN7 kao navijena - najbolja od svih koje sam imao

Radi na Win7 ultimate 64bit

A magija je u tome da skines nove drivere sa Linksys-ove stranice - i ciribuciriba - radi

A svi se odmah zaletavate glavom u zid, pricate o ducanu i ko zna o kakvim glupostima umjesto da pitate nekog tko se stvarno kuzi
A inace ako zelite dobar savjet i super uslugu u Technomaxu - trazite voditelja odjela da vam pomogne, a ne prodavaca, iznenadili bi se koliko su strucni.
Erminho je offline   Reply With Quote
Staro 11.09.2010., 22:52   #46
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
Autor Erminho Pregled postova
Kupih tu karticu od technomaxa - Linksysovu za iste novce - a drugacije nit nemaju za iste - RADI NA WIN7 kao navijena - najbolja od svih koje sam imao

Radi na Win7 ultimate 64bit

A magija je u tome da skines nove drivere sa Linksys-ove stranice - i ciribuciriba - radi

A svi se odmah zaletavate glavom u zid, pricate o ducanu i ko zna o kakvim glupostima umjesto da pitate nekog tko se stvarno kuzi
A inace ako zelite dobar savjet i super uslugu u Technomaxu - trazite voditelja odjela da vam pomogne, a ne prodavaca, iznenadili bi se koliko su strucni.
Triple A guy.

Da ti nisi onaj lik što radi na informatičkom odjelu u Gardenu? Mislim da se i on zove Ermin Pretpostavljam da si ti taj voditelj odjela.
I koja je uopće razlika između tog tzv. voditelja i "običnog" prodavača? Ovaj drugi je prodavao bureke pa naletio u Technomax?

EDIT: ?

Staro 12.09.2010., 10:20   #47
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Čini se da i dalje prodaju bureke
FitzTN je offline   Reply With Quote
Staro 12.09.2010., 14:19   #48
Erminho
Registered User

Citiraj:
Autor borny Pregled postova
Triple A guy.

Da ti nisi onaj lik što radi na informatičkom odjelu u Gardenu? Mislim da se i on zove Ermin Pretpostavljam da si ti taj voditelj odjela.
I koja je uopće razlika između tog tzv. voditelja i "običnog" prodavača? Ovaj drugi je prodavao bureke pa naletio u Technomax?

EDIT: ?
Prodavac vulgaris Obitava uvijek negdje oko pulta, obicno zalaktaren na jednom ili oba lakta, katkad ga uopce nema. Zna samo gdje sto stoji i otprilike objasniti neke karakteristike, cijene i uvjete placanja-sve po malo.
Ne vidi 2 metra ispred sebe, dalje mu je sve mutno. Pomalo nagluh, ali prica kao navijen. Od 0-3 godine iskustva.
Prije je radio u pekari. Motao bureke.Kebabe.

Prodavac voditelyus
Vodja krda. Odgovoran za sve.Naganja sve ostale da nesto rade.Ima ga po svuda, zatrpan u papirologiji, preko 5 godina iskustva.
Zna sve trikove.

" "znaci da vas je posluzio burek prodavac

P.S. da to sam ja - sta nisi kod mene dosao sto si me skuzio..
ali linksys ti radi kao navijen na win7 64bit ultimate kao lud
bolje od d-linka - fakat sam ga kupio, naletio sam slucajno na ovaj post trazeci info o linksys routerima - iskustvima, jer razmisljam kupiti isti od njih
Staro 13.09.2010., 16:35   #49
Travolta01
Premium
Moj komp

Travolta01's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
puno su usluzniji nego u HG-spotu,zasad nisam imao losa iskustva s njima.
Travolta01 je offline   Reply With Quote
Staro 13.09.2010., 17:37   #50
Erminho
Registered User

pa naravno da su usluzni
ovo prije sam se salio
to je i cilj technomaxa
radim tamo 2 godine BTW
ljudi su svi strucnjaci, ljubaznije ljude nisam upoznao u zivotu
jednostavno ne vjerujem kad procitam ovako nesto, na kraju je uvijek trgovina kriva

20 godina sam u IT-u i nikad covjek nemoze znati sve
u mjesec dana se sve promijeni

ako nesto neznas, nesiguran si dal bi radilo, javi se erminu(meni) u Tmax gardenmall, uvijek voljan pomoci, isprobati, popricati
Staro 20.09.2010., 18:21   #51
borny
Too much busy
Moj komp

borny's Avatar

Citiraj:
...
20 godina sam u IT-u i nikad covjek nemoze znati sve
...
Vratio sam se da opišem još jedan fail Technomax-a, ali sam naletio i na ovo.
Pa ne djeluješ mi nešto staro, cca 25-28, kako onda imaš 20god iskustva u IT-u? Ili od vrtića šamaraš po kompovima i sl.?
Citiraj:
sto si me skuzio..
Pa mislim da smo jednom-dvaput skupa igrali nogač u balonu u Sesvetama, uglavnom bio si mi poznat.

Nego, da se vratim na zgodu.
Sa starom sam tražio digitalni receiver i otišli smo pogledati u TechnoMax (samo pogledati, znam da ću drugdje naći jeftinije) što nude. Roditelji ko roditelji, ne vjeruju nikome i tako ona pita prodavača vrijedi li onaj kupon/virman za sve te uređaje. Lik odgovori kako vrijedi za sve OSIM za Strong 5202 (jedini od Stronga koji je bio). Pitao sam kako je to moguće i da bon vrijedi (ili bi trebao vrijediti) za SVE što ima DVB-T, a on mi odgovori da to ovisi o dobavljaču...
Uvoznik (dobavljač) je Tehnocentar (vidio naljepnicu) i oni uredno priznaju te bonove za dotični uređaj.
Čak ne vidim poveznicu između bona i dobavljača jer se on ne šalje njima nego HRT-ovom Odjelu za pristojbe.
Sve u svemu, ili prodavač "nema dume" ili TechnoMax izmišlja neke svoje uvjete kako bi prodali što više onih Vivaxa kojih ima milijarda na polici.

Staro 22.09.2010., 15:37   #52
AtOm!c
Premium
Moj komp

AtOm!c's Avatar

nekidan kupovao plazmu u kerum techno maxu i iako sam mislio da nitko nece imat pojma (pa sam naravno vec prije izcitao sve recenzije i sta treba uzimati) kada sam pitao lika unatoc ogromnoj guzvi i hrpi glupih pitanja svake sekunde, odgovorio mi je sasvim strucno i zainteresirano za problem.
tako da samo pohvale za vjerojatno određene zaposlenike tamo
Staro 14.06.2011., 11:21   #53
doky
Premium
Moj komp

doky's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
doky je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2011., 11:24   #54
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Citiraj:
Autor Anphonic Pregled postova
Loše poslovanje dolazi na naplatu izgleda. Napuhane cijene koje služe za platiti velike prostore koje rentaju, ništa čudno nažalost.
Router je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2011., 11:27   #55
veve
woot!!!
Moj komp

veve's Avatar

Datum registracije: Aug 2005
Technomax na korak do stečaja, ocito polako svi tonu...

edit: moze delete, preduhitrili me, jer sam zaglavio s citanjem
veve je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2011., 11:38   #56
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Sad mi mogli možda neki popusti, ne?
Iako mi je žao silnih ljudi po firmama koji dobivaju otkaze.

West Gate poslovnica, koliko sam čuo, zatovrena je.
A Links jučer u Rijeci pun. Ali potpuno pun. I to već treći put u 6 mjeseci što sam bio tamo.
Staro 14.06.2011., 11:51   #57
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
čekam ih na rasprodaji hife

makar ne znam di će se ostvariti garancije... marantz još oke, mislim da ih audio dream drži, ali monitor audio je već godinama od renoproma/tehnomaxa.
syss je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2011., 12:01   #58
cccp
Premium
Moj komp

cccp's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Sad mi mogli možda neki popusti, ne?
Iako mi je žao silnih ljudi po firmama koji dobivaju otkaze.

West Gate poslovnica, koliko sam čuo, zatovrena je.
A Links jučer u Rijeci pun. Ali potpuno pun. I to već treći put u 6 mjeseci što sam bio tamo.
Javi ako bude kakvih popusta u Rijeci, nemoj sve za sebe
cccp je offline   Reply With Quote
Staro 14.06.2011., 12:16   #59
Botlorn
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
Javi ako bude kakvih popusta u Rijeci, nemoj sve za sebe
Naravno. Idem sutra pogledati pa javim.
Svaki tjedan sam u tehnomaxu i stalno je prazan. Frend koji je radio tamo isto kaže kako svi čekaju popuste pred zatvaranje.

Meni isto hifi igra ulogu. Neki fini marantz
Staro 14.06.2011., 12:19   #60
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Nažalost još jedna žrtva webshopizacije Hrvatskog IT tržišta .
Jednostavno se ne isplati imati veliki prostor, skladište i zaposlene ljude kad se ljudima u ovoj situaciji ne izdvaja xy kuna više za proizvod kupljen u takvim uvjetima.
FitzTN je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno