|
![]() |
#31 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
1. Thief III WARHAMMER THE DAWN OF WAR,vidim da ga je samo vga killer spomenuo, a igra je zakon,igarm ju svaku vecer na TCP/IPu LOTR-middleearth-tu moja sestra rusi sve pred sobom ![]() onda FarCry,half2,DOOM3,PAINKILLER,Simsi 2,Total War:Rome, BATTLEFIELD(jel ga ko oupce ovdje igra?) Bloodlines,SACRED()prestao zbog jednog buga u pustinij) bio mi je dobar i The Suffering,Pirates!,NFSU2,Armies of Exigo.... sad cu zavrsit KOTOR2,pa cu ic probat nabavit Wow, dal neko zna jel hoće ovi bedaci u algoritmu primit narudžbu pa da nemoram cekat mjesec dana jer im je tek tad posiljka? uh, kad se okrenem i vidim police pune igrica jednostavno mi se pomjesa sve ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2003
|
Meni valjaju Doom 3 far cry Half life Nfs underground Igrao sam to i nista vise. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
mrzi zimu
Datum registracije: Dec 2004
|
...a zaboravila sam cs...e to je definitivno jedna od najboljih pucacina ever : Machineg
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Definitivno the best of je Heroes of Might and Magic serijal. ono svi moguci nastavci i ekspanzije (ajd malo je h4 podbacio ali svjedeno odlican). thief 3 dablo serijal Far Cry Counter Strike zajedno sa HL serijalom.
![]() |
#36 |
JDM
|
Prešo HL 2. Jedva čekam HL 3. Do tad ću vrlo vjerojatno bit oženjen imat gforce 10900 u qaudro sliu sa 2KW napajanjem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
mrzi zimu
|
@ mad boy da, da, da.... sam se ti hvali...<_< preso si na god mode ...to se ne racuna... ![]() ...igra je ful teska...kad se igra bez varanja... ![]()
![]() |
#40 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo mene na Regulatoru i ne mrdam, i sve to na Easy; ali barem ne cheatam kao neki ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
wow je malo zaheban...plazis ihru,net i jos predplatu...PUNO...imas prepaide bonove u algoritmu ![]() 160 kn za 2 mj igra ko uopce jso bhd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
![]() Al ne znam kako bi presao one zadnje nivoe da nisam koristio god mode...(ma koristio sam ga tokom cijele igre)...ovogaa...nisam koristio samo god mode...vec i 999 ammo i all weapons ![]()
![]() |
![]() |
#45 |
mrzi zimu
|
ma ja sam probala s tim i nije mi radilo ![]() ...tako da sam morala odustat jer me jako zivciralo...uf... ![]() i kakva je uotalom fora igrat s god mode???...nema onog osjecaja straha da ce te netko skinut sa snajperom.... ![]()
![]() |
#46 |
Sruk
|
ja bi popizdio da igram sa šiframa- FarCry je kvalitetna igrica i mora se odigrat kak spada! vidim ja da se igra Warhammer- pa kaj kažete da se jednu večer dogovorimo- i bacimo fajt preko nečijeg IP-a ja igram svaku večer sa frendom, pa ak ko hoće nek naleti, (modem nije ograničenje-igra ne šteka na njemu,full je normalna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Treba li još što nadodati? Stiže mi Battle for middle earth i to je to. ![]() Stvarno najbolje igrice i na još veće zadovoljstvo, sve lete... E samo da usput pitam, npr. MOH: pacific assault, igricu moram igrat u 1600*1200, zato kaj mi neće "skužit" AA i aniso? Fakat ne kužim, ono, stavim 4xAA, 16AF (tak sve igram), i uopće nema razlike, rubovi tekstura su onak jadni i šiljati. Probo sam stavit i na 8x AA, al ostaje isto, jednostavno ga neće "prihvatit", a sve ostale igrice savršeno rade. Jel zna ko možda u čemu je problem? Jel bi možda to pokoj patch rješio?Btw, driveri su 71.90. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
sto se mene tice moze, ak imas irc jos bolje, lakse se dogovorimo. evo ukratko bez nekih argumenata Riddick: + super, - kratak nfsu2: fora, - dosadio FarCry: hebeno, - zapeo na nekom bugu, okrenem ventil a vruca para se ne zgasi. p.s. (to znate da mozete u konzoli napisat savegame kad god hocete?) HL2: fakat ludilo, predobre teksture i fizika doom3: dobar, ali nisam zapeo za njega warhammer40k: jednostavno nakon njega nijedan rts nije isti, 3d kakav svaki rts treba imat. lotr-bfme: uz paralelno gledanje scena fajta iz filma izvrstan. WOW-cracked: samo daje indikacije kako je original na blizzardu predobar. zasad je crackani - los, nefunkcionalan i rusi se... uz povremeno brisanje charactera. X2 the threat: ko voli nek izvoli. Ja sam utuko pun k. vremena. u planu su kotor2 i bloodlines ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
ČLAN FKTa
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
|
kazes nista od toga a? |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Sruk
|
evo, bas smo se ja i frend pofajtali sad, evo it moj ip sad pa da bacimo 1vs1 zapocetak jer nemrem vise dugo 83.131.76.18 server cu drzat otvorenim do 21:45 moras imat veziju koja nije patchana odnosno 1.0.0 ili sam 1.0 |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Cudno mi je danitk nije spomenuo C&C Generals -Zerou Hour-grafika je super(za strategiju)jednostavna je i odlicna za LAN....LOTR:BFME-Nije mi nes vojnici se vuku ko stoka,ograniceno je mjesto gradnje i ono jebote lete vojnici kad ih pogodis,onda ona glupa drveca napadne te jedno i pbije ti pola vojske.....
![]() |
#60 |
ČLAN FKTa
|
Hebemu commandos ne radi pod XP-ima. Pas mater ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|