|
![]() |
#31 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Da, to nekima bil problem, tj nije teško. Stranice su dosta tanke, te je prednja strana napravljena od onog rupičastog aluminija, al unutra je obloženo nekom spužvom tak da ipak malo prigušuje buku. Za HDD te PCI slotove kao i za DVD drive netrebaju vijci, sve je napravljeno da se zakači tj pritegne nekim mehanizmima. Da samo kučište je jako lagano. Veliki minus bih dodao držaču HDDova, ljepo je smješten ali ako hard proizvodi više vibracija a kučište je na tvrdoj podlozi kao kod mene na stolu, onda dolazi do problema. Držač je aluminijski i direktno zaneftan za kučište te je pijenos vibracija prestrašan. Da se smanjit, al to su mogli i oni riješit. Ostalo je sve ok, protok zraka te plexi koji nije prevelik. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Eto i ja sam imao Stackera, koji je sada kod Setha (jel se dobro brines za njega?), i imao sam CM690 i ta dva kucista po kvaliteti ne mogu se stavit u istu recenicu...
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Imas ga namjeru prodavat? ![]()
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Napajanje mozes jako povoljno kupiti kod nas na trznici i to jako dobro napajanje. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2009
|