|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Evo u dvojbi acer ili hp ja cu drukati za lenovo ![]() Lenovo-G550A Nema 4gb rama, ali ima 3gb ddr3 i za jednu nezahtjevnu korisnicu bi to moralo biti i vise nego dovoljno. Ostalo je zadovoljeno...jedino sto je gara od 1g. Inace HP Probook serija mi je katastrofa po dizajnu i kvaliteti kucista, izgleda mi ko da je netko slagao lego kocke jer sve skripi i giba se ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
T6600 C2D,800mhz fsb na 2.2 3gb ddr3 1066 320 nvidia grafika sve multimedijalne gluposti,hdmi,3xusb itd. hm,sve to za 3800 s PDV-om? Must buy,a ne best buy. @ simba, ovo bi lako mogao biti 105M,mislim da se neće buniti na to. 4330/50 je u tom rangu,ako ne čak i slabija. http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-...M.13790.0.html Manufacturer NVIDIA Series GeForce G 100M Codename N10M-GE1 ...it integrates the new VP3 video processor (8400M, 9300M G had VP2) with more video features and better hd-video decoding support. Ruku na srce,za tu lovu,super kupnja. Mislim čak da ću ga sebi uzeti. Zadnje izmijenjeno od: thedream. 16.02.2010. u 13:13. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Da radi se o GeForce G 105M. Sinoc sam to prosurfao jer ni sam nisam bio siguran posto oznaku N10M ima vise kartica. Usporedba sa ati 4330. Ima kraca recenzija u bug-u 206. Moze se skinut s torrenta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2010
|
Pozdrav svima, Evo i meni treba nešto u rangu ove cijene što se tu spominje, zahtjevi bi bili isto što je i navedeno u postu od blondie "internet 70%, filmovi i mjuza 25% i onih zadnjih 5% igre, dakle, nešto što nudi dobar omjer uloženog i dobivenog, i šta će se moći komodno korisiti sljedećih par godina" , Od igara ajmo reci ovako da bi htio ako je moguce prvo izdanje Kol of djuti 4 zaigrati tu i tamo, ako ne, onda barem COD 2 (za njih negdje procitah da ih i ona intelova integrirana GM 4500 moze pokrenuti na slabijim detaljima ). Bilo bi dobro da baterija bar 3 sata drzi (tu ne podrazumijevam igranje, samo koristenje neta, eventualno gledanje nekakvog streama), ako moze vise jos bolje, ona mi je relativno bitnija, pa ako ima neka graficka koja manje trosi a pokrece gore navedeno, super ![]() Modeli koje sam i ja gledao su u biti svi ovdje spominjani, dakle Compaq Presario C61-320, Acer Aspire 5738ZG-444G32Mn, Lenovo G550A, i mozda ovaj Asus ako moze netko prokomentirati jeli valja ista http://protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=28832 ... Toliko mi za sada pada na pamet, ako jos kakvo pitanje se nametne u hodu, necu se ustrucavati upitati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
@mantaray: Rijetki su laptopi kojima će baterija trajati (više od) 3h, a da udovoljavaju i ostalim zahtjevima. Za većinu je deklarirano i više, ali je to obično oko 2h normalnog rada. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|