|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dobro došao na forum. Dižeš thread star godinu dana ![]() Mogao si slobodno napraviti svoj novi topic ![]()
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
e thx za dobrodoslicu... ma de...nisam ni gledao kad je postan,...meni je problem kompresora AKTUALAN pa su mi i svi out of date postovi ![]() Vanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Registered User
|
naletio sam na ovo...mozda bi to posluzilo...kad bi se moglo spojiti na bocu...a mora moci...i mora nadrukati 2,5 bara koliko ide u gume... ![]() sta vi mislite momci? i ako netko ima ovaj file kako napraviti kompresor u pdf-u koji je kruzio kada je bio aktualan thread neka mi ga posalje...MOLIM LIJEPO! Vanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
ovo sa slike zaboravi , to gumu na autu druka 3 dana i to samo ak je dodruka , jer ak je ful prazno nema dosta snage . |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
|
a j3b1ga....nemam srece nikako...nedam 300 kn za motor od frizidera...previse u p_materinu...e'o sav sam se naljutio ![]() thx |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Samo malo sad cu ti ja nac rjesenje. ![]() EDIT: Evo rjesenja ![]() To ti je proizvod Trudbenik-a u naselju Bare blizu Doboja. ![]() Evo ti njihova adresa pa vidi kako doci do jednkog primjerka http://www.trudbenik.com/index.php Evo sad ozbiljno. Ne znam ja licno kdje bi se moglo toga naci ali cu pitati jednog frenda kad dodje iz Banja Luke (tamo ide u SPECIJALNU srednju ![]()
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
![]() |
#38 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Lijepo ti covijek reko da kompresor od frizidera nema konstantan tlak, i da pljucka boju... Imate u HG-u komplet za airbrush za 200-300kn, (boca zraka, boje crijevo...) A imaju tamo i kompresor za mekete za 1000kn pa ko voli, nek izvoli... Naravno, za prvi komplet, postoji i refill zraka od nekih 70 kn, tako da nije ni preskupo... http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=86 Prve tri stavke |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
|
ma braco imam ja airbrush...a i kompresor vala ![]() samo mi preglasan...sad mi je u sobi preko zime i to cudo druka sa 90ak dB-a pa nije ugodno znas... a ove gluposti zrak u boci...i to ovaj u tom kompetu...to mos zaboravit! nije bas tako lako...puno ode...a ovo puno kosta...bolje onda da buci! Vanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|