|
![]() |
#31 |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Mene samo zanima hoće li se nakon nekog vremena (igranja MP-a i iskaljivanja ljutnje na njemu zbog kampera i cheatera) miš rasklimati? Mislim da bi morao biti od CNC-frezanog aluminija da se to ne desi!
![]() |
#32 |
Bannija :D
Datum registracije: Feb 2008
|
Pa i je sav od metala, pogledaj ja jubitou prezentaciju ![]() Nego tko razumije šta on veli onom videu, koja je to adresa nekakvog online store-a, nešto tipa gamestoreshop.net on kaže ali ništa mi ne prihvaća, probao sam valjda sve kombinacije koje su mi pale na pamet ali nijedna nije urodila plodom... Govorim o ovoj prezentaciji: http://www.youtube.com/watch?v=2OdLJ...eature=related |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
Khm...da...sve osim plastičnih pokretnih dijelova na kojima držiš ruku... Na gornjem linku na 2:27 kada lik stišće side tipku palcem se vidi koliko je čvrst... IMO metalni vijci i plastični navoji dugoročno nisu baš najbolja kombinacija!
![]() |
![]() |
#34 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
|
Meni se više sviđa tipkovnica. Baš bi lijepo izgledala pored novog monitora. ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Sto se tice CES-a, ovaj lik koji je opisivao mis kaze da je to sad rucno sklepan mis i da ga jos nemaju u serijskoj proizvodnji. Pazio je kada je koristio one sarafice jer izgleda da mis jos nije do kraja dorađen. Do treceg, cetvrtog mjeseca ce valjda poradit na materijalima i kvaliteti izrade. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
[ZA DOM]Rino
|
Citiraj:
200h/5h(rada dnevno)=40 dana??? ![]() Ako se miš pokaže dobar bit će tu ubrzo i rev.2 pa rev.3 pa stainless steel edition itd.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|