|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Nov 2005
|
Ja sam dijete Voodoo-a,tako da su mi definitivno najsretniji dani gaymanja bili prva monsterica 4mb,druga II 8mb,isto Diamond,i treća je bila baš 3DFX V3 2000 PCI,predobra kartica. http://www.guru3d.com/review/monster3d2.htm Od Geforce serije sam obožavao svoj V7700Deluxe,tj. Geforce2GTS Asusov, http://www.firingsquad.com/hardware/...luxe/page2.asp dan danas pojam valjda bundlea,kablova i opreme,mislim da nisam ni na jednoj X800tki imao toliko kablova,konvertera,CD-a i slično,XT PE verzija možda. http://ep.yimg.com/ca/I/extremepcgear_2086_142363908 Od Radeonki posebno mjesto zauzima 9800pro,koju je ovdje masovnije prodavao marko čini mi se iz Karlovca,sa dragonballZ avatarom,tako nešto je bilo. Sve ostale kartice nisu bile nešto posebno isplative,a među svojim najvećim promašajima smatram 3870x2,koju sam komotno mogao držati do sada,i AGP X1950pro,koja se pokazala katastrofična po pitanju stabilnosti na mojim ondašnjim napajanjima i nforce3 250gb chipsetu. Isto tako Rage 128 sa 16mb,onda je to bila revolucija kad sam prvu put vidio bump mapping i 32-bitnu boju u igri MDK,jako lijepe uspomene, naravno i 1024x768 rezoluciju,jer sam uvijek igrao sa Voodoo2 8mb samo na 800x600/16bit. http://ati.amd.com/products/faqs/rage128faq.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
3.14zda ®
|
Ugh, zaboravio sam na pravog monstera svojevremeno, R9800XT ![]() Najjace od svega je bilo sto sam joj kupio AC ATi Silencer3 jer sam ju malo naklokao pa da se bolje hladi, a ploca je imala onaj AGP Pro utor (IC7-MAX3) bez one kvacice za lock kartice...ovo djubre je bilo toliko tesko s tim silencerom da bi se svako malo doslovce izvalila iz slota i docekalo me pistanje ploce. Onda sam je sa 2 zice privezao za kuciste i mir ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Geforce 3 Ti200 od Gainwarda, lijepota od kartice, sluzila me preko 5 godina i onda sam ju prodao kad sam presao na novi komp. Na njoj vrtio avp2 u uber detaljima sa fsaa na Duronu950 ![]() A doma se nalazi jedna, SVEMOCHNA s3 virge s 2 mb rama! To je isplativa investicija obzirom da je najbolja za testiranje dal radi stari komp
![]() |
#34 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Također doma jedna s3 trio iz 2000e, sa 4 rama ![]() ![]() @dizla - da...
Ishur´s Guide to Electronic Music Zadnje izmijenjeno od: Halos. 05.01.2010. u 12:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
imam i ja jednu TNT2 M64 u jednoj staroj konfi sa athlonom 1ghz i 512ram-a igrao se na njoj soldier of fortune serijal, unreal tournament, heroes of might and magic diablo 1 i 2, starcraft grim fandango, discworld serijal itd. uglavnom navrtila se igrica i igrica u svoje vrijeme, jos dan danas radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() S3 drlje _NIKADA_ nisu bile pojam nizasto. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Banned
|
Citiraj:
Zaobilazio sam ih u širokom luku,za razliku od ondašnjih ATi-ja i Matroxa. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Imam jednu Ti4200 64M s VF700, fora kartica, lijepo joj stoji zalman, iako je skuplji od nje ![]() Zao mi je sto nije bar Ti4600, al lako za tih 50-100MHz u taktovima, ubiti je to skoro pa ista kartica...
![]() |
#39 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Najisplativije je jaaako relativna stvar, posebno kad se greda 3D akceleratorske grafe... Ali recimo kaj su bile igračke koje su davale puno gušta ljudima na duge staze... S3 Virge ili Matrox Millenium (ko je imao love) + Voodoo (1) Matrox Millenium II + Voodoo 2 12mb (SLI pogotovo) Rage 128 Pro (posebno u raznim AIW kartušama) GF III Ti500 i GF IV Ti4200 Radeon 9500/9700 pa i 9800 donekle U novije se nebi mješao jer je to još sve friško i samo će biti flejma, recimo da sam ja sa svojom 8800GT zadovoljan, kupljena skoro čim je došla k nama (krajem 12.2008) i na mom jadnom pavec monitoru na 1680x1050 i sa pevec ostatkom konfe radi još uvjek više nego zadovoljavajuće... ![]()
![]() |
#40 |
3.14zda ®
|
Peveckonfa, LoL ![]() Takodjer mi se cini da ce vrijeme pokazati da je G92 jedan od najdugovjecnijih cipova. Sad jel to sto je toliko dobar ili nVidija/konkurencija nesposobna - drugi je par opanaka ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ah, ništ čudno, tako su i meni obje crkle, artifakti all over the place. Meni ova treća, 9800PRO, još uvijek kuca u sestrinom (mojem bivšem) kompu. Sčupo sam stock vent van i metnul neko 80mm prdekalo na njega. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
[ZA DOM]Rino
Datum registracije: Mar 2007
|
Citiraj:
Još se sjećam dana kada sam na 9800SE(256bit) otključao svih 8 pajpova...nitko sretniji od mene!
![]() |
![]() |
#47 | |
freak
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#48 |
Varilnik
Datum registracije: Jan 2008
|
ja sam u doba geforce dvojki uzeo jednu inno3d s3 savage 2000 za 350 kn novu (rekao da vidim kako radi) jer je s3 tada bio u problemima i odustao od proizvodnje grafickih, kartica je bila zacudjujuce mocna, tadasnje naslove na celeru 400 je terala na max, ali su drajveri bili ocajni a s3 odustao od izdavanja novih, ali vjerujem da bi i postigla puno bolje performanse da su izdavali nove drivere |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Registered User
Datum registracije: May 2009
|
Citiraj:
http://www.nzone.com/object/nzone_ut3_physxmod.html Ja probao sa svojom 9800GT na 1920x1080 na full postavkama. Veselo... Neigrivo. ![]()
![]() |
![]() |
#50 | |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
![]() Imao sam je do nedavno ( promjenio je prije 2-3 godine ![]() Prije mjesec dana sam je ponovno upogonio. Bio sam neugodno iznenađen jer su ventilatoru otišli ležajevi + đubre se grije podosta ![]() Glavno da ledica na ventu i dalje svjetli ![]()
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Vidim da ovo "pevec konfa" mnoge vrijeđa i ispada da sam htio reći da je high end komp jedino što se isplati i da je sve za 3000kn shit. Naravno da nisam to mislio, nego nešto drugo ali izgleda da flejmera ima previše za neku normalnu raspravu pa neću dalje o tome. Još će me napast pevecovi radnici da imam nešto protiv njih. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
mislim da s epod pevec konfa mislilo na komp od 3000 kn, koji unutra ima vrijednosti pojedinačnih komponenti niti 2000 kn, k tome precijenjenih. To ja uzimam pod "pevec" konfu, neznam kak drugi... Evo, ja priznajem moja je konfa pevec, i sta sad? ![]() ![]()
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Sep 2009
|
Ama cuj nije http://online.konzum.hr/categories/60000106/products Za 4k kn konfiguraciju dobijes 9500 GT ![]()
![]() |
#58 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Ooooo jbt pa di ti živiš? ![]() Pa ima već 4 godine valjda. Nije to konstantno, al zna se nać ko i kakvi fotić, lap, mob i pizdarije koje nemaju veze s vezom, kaj se tiče toga za kaj je konzum namjenjen. Najžešći mi je bio onaj pevecov kutak, di su reklamirali konfe i onaj ludi kocka koji je čitao specifikacije. "Pe-entium dual kor, 1 giga-baaajt radne memorije s kojom ćete moći pokretati sve najzahtjevnije aplikacije na operativnom sustavu vindovs vista.... bla bla". xD Najžalosnije je kaj ekipa to puši, al to je za neku drugu raspravu. Moja nikad prežaljena grafa je bila gf 2 ultra, koja je pod stare dane počela bacat artefakte. A fala bogu naigral sam se s njom uf..... Pregrijavala se izgleda, ko i ona uš duron 1.2 -.-. Minimalna temp je bila 70, na 90 se smrzaval -.-
![]() |
#59 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
lool, ako ti zatreba reinstalacija, imam doma jos uvijek originalni dos 6.22 na 3 diskete, i win 3.11 na jedno 7..... jos iz vremena kad sam imao neki notebook sa 80486, 8mb rama, i cak 80 mb hard... koja je to pila od stroja bila.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
3.14zda ®
|
|
![]() |
![]() |
|
|