|
![]() |
#31 |
Banned
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa ako prodaju 50 000 kompova isplati im se uštediti 50$ po kućištu. A kao da je alienware nešto posebno. Isto kao Gainward. 5% bolje performanse 20 % "bolja" cijena. I jel netko na kraju kupio to kučište? |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
mozda i nije onako lose kako smo mislili. bas cu ici vidjeti ovih dana. makar ne volim vec "sredjena" kucista, iako sam uzeo Chenbro ![]() sad ciljam na nesto drugo, nesto sto ni nema oblik kucista. skuzio sam da vise nemres/nemrem nist smodat dovoljno kewl da nekoga zadivi. zato smrt kucistima.
![]() |
#34 |
Registered User
|
Hmmmm...a pogledajte ovo kućište.... http://www.maxmodus.com.hr/artikl.php?id_artikl=01559 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ovo crno je za prste polizat... ![]()
![]() |
#38 |
Registered User
|
Da, ali ovdje idu tako daleko da čak piše "Alienware". Znaće ne kučišta koja nalikuju na Aliene, nego baš Alienware. Čisto sumnjam u tu izjavu, no tko zna....možda, možda.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
odes i pitas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
nakon što sam vidio Laptop od prijatelja, nekakav Nexcon, i kad mi je onda fino pokazao i dokazao da isti takav laptop prodaje Alienware pod svojim imenom, uvjeren sam da isto rade i s drugim stvarima.. Po čemu je Alienware tako dobar? po ugrađenim komponentama? pa stvarno je problem ugraditi u kućište najskuplje nove komponente od renomiranih proizvođača... athlon Fx, giga rama, 6800ultra.. pa takav alienware može svatko složit.. ista stvar, samo druga naljepnica gore...... recimo GABREWare! ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
JDM
|
Vidio ih u linksu, ali nema na cjeniku?!? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Alienware?
Zanima me ako netko zna kolka je ustvari prav cijena konfa od alienwarea jer svugdje pise cijena od tolko i tolko i zasto ne pise na nekima kolko ima rama i koja je graficka??????????' |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Kao što seth kaže, sve možeš složiti sam..samo sumnjam da ga možeš kupiti..tj. da dostavljaju i da ce se to poslije naših lopova i njihovog poreza na budale isplatiti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|