|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() Uzivajte ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Samo sad kad sam stavio iGO, neznam kak vise uspostavit USB vezu sa racunalom? Spojim kabel ko prije, al bas me ne dozivljava...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
rjesenje je spojit usb, ugasit navi (kod mene skroz na reset treba pomaknut slajder) i odma upalit opet i onda je cita bez problema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
![]() |
#35 |
Civic (ab)user
Datum registracije: Jul 2006
|
Isto tako si možete stavit Miomap 08.....fino se u njega potrpa i ova mireova karta za hrvatsku i teleatlas za eu. Kompletno sve bi trebalo bit manje od 2gb ako ne trpate rusiju,bjelorusiju i skandinaviju. Uglavnom može se dosta kombinirati s mapama da vam sve stane. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
lurker
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Mene interesira ono što je korisnik osijek spomenuo, a to je "unlock" i postavljanje "shell-a"... Naime dao je "link" na "site" g. Lanik-a, koji je napravio vjerojatno dosad najbolji "unlock" te "shell" za wince no taj isti "shell" je za 480*272 uređaje a dotični gospodin je dodao opasku "meni radi". Znači zanima me što mu to točno radi, da li "shell" g. Lanik-a ili neki od navedenih (320*240) na "site-u" (link) koji je također dodan u istom postu. Pozdrav! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
|
Ajd nek mi netko pomogne uspostavit USB vezu s kompom, otkad sam stavio iGO, nema sanse vise da dobijem onaj USB mode...
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: May 2008
|
![]() Pozdrav, molim pomoć, meni nijedna karta koju stavim ne radi osim one koja je već unutra (iGO8 -Hrvatska) . Šta radim krivo? Isto tako, mio stoji na stolu upaljen bez unesene rute i svako toliko kaže "gps signal je izgubljen" ? Jel to nešto nije u redu s mojim uređajem ili sam ja nešto propustio napraviti? POI pak radi samo slovenski... |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Kao što je netko ranije rekao, u iGO-u imaš razne foldere u koje se stavljaju točno određeni fileovi. Npr. u Maps idu karte, u Voice ide audio,.. Moraš pogledati što imaš u tim folderima. Ono što ti fali samo kopiraš s kompa u njih. Isto tako te iGO kod prvog pokretanja pita da podesiš audio jezik, jezik za natpise,... Sve to se može i kasnije napraviti, ali MORA biti u svojim folderima. Ako ti ne lovi gps signal, uključi ga i malo šetaj s njime na otvorenome pa će ga brže naći. Naravno, uz uvjet da tu kartu države ima u svom folderu.
![]() |
#40 |
lurker
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
Ispraznio bateriju ali opet cim povuce struju dize iGO, ima tko kakvu ideju kak da uspostavim vezu s uređajem?
![]() |
![]() |
#42 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
EDIT: Napravio sam sve po uputama koje je dao GJURO, može li mi netko dati linkove na konkretne mape koje je stavio unutra i da rade. Ja sam probao neke kombinacije i ništa ne radi. Trebaju mi uz HR još i BIH, Slovenija, Austrija, Italija, Mađarska, Njemačka. Danke ![]() Zadnje izmijenjeno od: kasandro. 25.11.2009. u 12:09. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
![]() Ok, riješio sam mape. Zbog neznanja sam stavio mape za igo 8.3 umjesto 8.0 . Sad još samo ostaje problem : buildings POI je trebalo posebno uključivati, jel treba i nešto posebno uključiti da mi prikazuje zgrade? To ne znam ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
šta iGO 8.3 ne podržava??!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
|
Evo nakon puno truda i muke, rjeseni svi problemi i modificiran Mio maximalno. Stavljen iGO 8.3 i Amigo, zadnja karta HR, igre itd... Znaci kad se uređaj upali postoje postoje 2 izbora, kliknete koji hocete. Sve je testirano, super usklađeno i vjerovatno trenutno najbolje rjesenje, pa da ga podjelim sa svima, sve sam zapakirao u .rar i uploadao, na vama je samo da skinete, raspakirate i prebacite na svoj uređaj, jednostavno... Link: http://rapidshare.com/files/312568449/MioMod.rar Upute: Spojite svoj uređaj sa racunalom, obrisite apsolutno sve sa njega tako da root bude prazan (prije brisanja mozete napraviti backup negdje na kompu za slucaj da hocete vratiti kasnije kak je bilo, iako vam to sigurno nece past na pamet nakon mod-a), raspakirajte skinutu datoteku i preselite sve iz foldera "Moded" na root svog uređaja, otpojite uređaj s kabla, upalite i voila, igra... ![]()
![]() |
#47 |
od LemilicE
|
evo, upravo mi kopira i sad cu testirat!! sve super radi.. stavio sam si sve najjnovije karte od skoro svih država sa zgradama i poi i ostalo.. hvala Renci!!
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! Zadnje izmijenjeno od: LorD ClockaN. 26.11.2009. u 20:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Kakvi su rezultati???? radili multimedia:glazba,slike,video???????? Zadnje izmijenjeno od: osijek. 26.11.2009. u 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
od LemilicE
|
koji rezultati??
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Premium
|
Citiraj:
Btw, onaj background si mozes stavit kakav oces, ja sam stavio prvi koji sam nasao na kompu: startup screen -> root\Desktop\Mio\Moded\Desktop\icons\background.bmp - umjesto tog background.bmp stavis sliku koju hoces samo ju preimenujes i resizas u 320*240, isto to napravis i sa loading screenom koji se nalazi root\iGO8\branding.zip\ui_igo8\320_240\loading.bmp To je ukratko to...
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
|
![]() |
#53 |
od LemilicE
|
čudno.. ja jesam premium user, ali mora ti ponuditi i FREE download @Renci: to bi sam skužio da me zanima, ali pošto mi je ovo sporedni uređaj koji neću niti koristiti, možda roditelji, ali sumnjam... iz principa sam mu htio maknut onaj original jer mi se jednostavno gadiož ja koristim igo na mom HTC HDu ![]() i daj si kupiu neki normalan motor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
@Lord: Ok, ma ja sam to napisao za sve tak detaljno, za tebe ne sumnjam da bi shvatio, hehe... ![]() Heh, vrlo rado, samo financijski uvjeti ne dozvoljavaju trenutno, mozda ako se do ljeta nesto promjeni, btw dobar stroj... ![]()
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ma nudi on free al kad kliknem reko mi je da samo premium useri mogu skinuti file. sad sam probo jos par puta i sad mi napise da previse usera skida da sacekam 2 min ![]() EDIT: evo uspjelo nakon 10-ak pokusaja, skida se Zadnje izmijenjeno od: Pepermint. 26.11.2009. u 22:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
|
![]() |
#58 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: Renci. 27.11.2009. u 00:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
|
Znam da bi to vec bilo previse,ali da li postoji mogucnost da se jos doda kao opcija pokretanja i miomap sto dodje uz sam uredjaj, jer su karte koje dodju puno detaljnjije nego iGo karte (bar sto se tice HR i BIH)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
|
Sve se da, samo i ne vidim bas neku potrebu za tim, ako ti je original bolji ostavi si njega. Uglavnom ja od jucer vise uređaj nemam pa nemogu improvizirati jer si ga je stari prisvojio, tak da...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|