|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Mislim, izjava ti je na razini. Ajde barem potkrijepi to nečim, pa da ti mogu protuargumentirati. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
Datum registracije: May 2006
|
daj vi koji igrate recite koliko se ljudi skupi online, jeli lako nać game ili se dosta čeka sad kad ih je manje? Znam da je prije znalo bit online od 40k-60k. A igra je stvarno super, jedna od rijetkih gdje ne izgubim interes nakon par odigranih sati. Zabavna uvijek iznova, igrivost vrhunska, grafika bolja nego u doti (za one koji ne nalaze razliku) i još neke prednosti od pronalaska partije i filtriranja do same igre... P.S. Beo(aka Blejz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
http://www.youtube.com/watch?v=00ca1efRGfk&feature=fvst http://www.youtube.com/watch?v=1qs2Lhiovi8 -sve ove fore sa force staffom, izbjegavanje spellova na milimetar -aktiviranje mante u pravom trenu da se izbjegne stun il neki dmg spell -također svi spellovi tipa leap, blink, te spelovi koji imaju dugu animaciju, toliko razl kombinacija (ja bi reko zlouporaba 'bugova' koje icefrog nije u mogučnosti isprogramirati) -trčnje/natjerivanje po šumi, bježanje u fog u zadnjem trenu, između drveća koristeći tangose... Ja to nisam doživio na HoNu i zato mi je jadan.. Ispravite me ako grješim, al na hoNu nema tangosa i drveće se nemoze jest? i veličine kripova i heroja mi apsolutno ne leže.. Tako da mislim da sve ostalo NIJE ISTO. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Eto i ja sam igro dotu (nazalost :P) i sad gotovo od prvog dana bete igram HoN. Igra je kupljena cim su ponudili da se kupi i da moram opet uplatit 30$ uplatio bih. Jer definitivno vrijedi. Naspram dote ja daleko bolja, samo sto 90% "dotista" nece to nikad priznat iz nekih njima mutavih principa. Jedan od primjera je i to sto je dota izbacena s dreamcasta i HoN je ubacen umjesto nje. Vecina, jos ne svi, top klanovi dote su se prabacili na HoN to je samo jedna od par sitnica. Vec sad su nagrade na turnirima vece nego sto su u Doti bile. A sto se tice toga koliko ljudi ima od kad je igra uslu u retail, raziku nisam primjetio sto se tice nalazanja igre. Eto jucer je bilo 31.000 ljudova online. Sto je 3x vise nego CSS u zadnje vrijeme. ![]() EDIT: Sonik siso pa di si ti nama? ![]() Nego, igra se na veliko. Samo sto sad Chu-a vise nece bit ![]() ![]() nadam se da ces se i ti skoro pridruzit HoN-u EDIT2: Citiraj:
Jedenja drveca postoji jos od prve i pocetne verzije HoN-a a isto tako i tangos Velicina creepova i heroja je nazalost identicna onoj u doti. Jedina razlika je u rezi Najzalosnije je to sto svi dota igraci izmisljaju glupisti u vezi HoN-a a nikad nisu ni probali igrat,da jesu ne bi bulaznili po forumima. A vidim da nisi ni ti kad kazes da se drvece ne moze jest? Nego eto nagadjas. I stvar je u tome sto je za HoN potrebniji malo veci skill nego sto je trebalo za Dotu pa je i tu problem "dotašima" priznat da je doti vrijeme isteklo. Zadnje izmijenjeno od: Beo. 14.05.2010. u 23:09. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
![]() HoN je sve što dota treba biti pa i puno više, također svatko tko je igrao dotu te si da truda da nauči iteme i heroje iz HoN-a sigurno će ga zavoliti. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Verbum. 15.05.2010. u 05:11. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Registered User
|
Citiraj:
Najlakse je igrat dotu na gareni. Da neka igra kosta i 1kn ljudi bi opet kenjali ![]() Dota je bila mapa, sad je igra. Sve sto je imala dota ima i HoN. Samo sto HoN sad ima i daleko vise stvari. A definitivno jedna od najboljih je sto nema leaver-a. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Malo sam skeptičan. Ima DOTA, HoN, League Of Legends i sada Valve radi nešta - http://www.sk-gaming.com/content/265...r_DotA_project Mislim ono, wtf? :S |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Nema tu nikakvog WTF-a, sve je jasno ko dan, skužili gdje se ubire lova i došla maca na vratanca. ![]() @Beo Hvala kaj si odgovarao umjesto mene, djelimo poptuno ista mišljenja. ![]() Najviše kaj mi se sviđa u novijoj verziji HoN-a je to što protivnik može, tj. ne može, ne dobiti exp kad mu dinajate creepa. To postoji kao opcija, dobivanje djelomičnog exp ili potpuno ne dobivanje exp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Igrao sam betu i znatno mi je bolja igra od original dote. Vi koji ste ju kupili kaj je stvarno samo ta jedna cijena od 30$ i gotovo??? Kako misle nabavljat lovu za daljne update-ove koje su najavili u mailu poslanom beta acc-ovima? Nekak mi je to mala cijena igre da bi stalno nekaj radili na njoj for free i tak to? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Jel se može kupit u Algoritmu ili negdi drugo u kutiji sa CDom ili samo preko kartice i downloada? Kako ste je vi uopće kupili ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
Nemoj osobno shvatiti ali ovo sto si rekao je bs. ![]() ![]() Ako treba, copy pasteam ovdje kao dokaz, mada ako imas acc (ocito imas) to ti je jasno i samome. ![]() Sto se HoN-a opcenito tice...podijeljenog sam misljenja. Igra je jako kompetitivna i potrebno je imati celicne zivce, uz dobru dozu slobodnog vremena za ucenje jer je igra izrazito kompleksna. Ukoliko nemas barem jednog frenda s kojim bi mogao igrati igru, tesko je pronaci prave ljude s kojima mozes ostvariti suradnju a da ga ne posaljes u neko krasno mjesto ili vice versa. Jednostavno je previse derista, a pubstomp necu niti spominjati, posebno otkako je HoN otisao u retail. Svatko sada doslovno "sili" podizanje kdr-a i psr-a da to nisu istine. Velika greska je bila i "komprimiranje" PSR-a, pa sada cekam da se sve sredi nekih mjesec dva (a istovoremeno zelim vidjeti sto Valve s Icefrogom planira) prije nego uzmem svoj account i prestanem igrati s prijateljevim. ![]() My 2 cents. |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Vjeverica
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
inžinjerka
Datum registracije: Oct 2010
|
Neznam,ali nakon DoT-e mi je Hon definitivno posto prebrutalan. Zato kaje 3 put brže,i znam da je girly,al sve mi je nekak ljepše u honiću ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Premium
|
Citiraj:
Ja igram povremeno, ako ti se da dodaj me, nick PhibeRCoRe. Inače prošvrljaj po temi na forumu.hr jer ima dosta naših koji su se tamo okupili. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Registered User
|
Ima podosta nasih, ja sam od bete pa do ovih dana nakupio nekih 50-ak nashi i koliko vidim po friend listi ko da su min 5h na dan online ![]() Btw preso granicu od 2000psr-a i vrijeme je za sub-acc ![]() Bas me zanima kako ce sad sve bit kad dodje HoN 2.0 EDIT: Link za HoN 2.0 review... http://worthplaying.com/article/2010...reviews/78586/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
2000PSR-a. Uff, di sam ja još od toga. Igram s jednim kolegom tu s foruma večinom. Malo dobivamo, malo gubimo ![]() Sad sam na oko 1650 PSR-a a bio sam na preko 1700 prošli tjedan. Imam cca 850 mečeva. I da, igram samo SD, bez EM. Ne volim kad imam preveliki izbor ![]()
![]() |
#58 |
Premium
|
Ajme pa ovaj HoN 2.0 djeluje odlično... tek sam sad to vidio. Definitivno krećem intenzivno igrati kad izađe, još k tome zimski praznici. Nemre bolje! Izašao sam iz štosa sada, ali vratit' će se skill kad se odigra koja partija. Napišite nickove da se dodamo na friends listu. Faceless, tebe sam dodao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
i ja isto jedva čekam 2.0, bit će predobro sinoć san baš gleda na honcast livestream intervju sa [S2]Idejder, evo vod pa ako koga zanima o čemu se pričalo... http://www.fileplay.net/channels/hon...on-2-0-w-video nick mi je cro_ArmijA pa addajte ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Brucos
Datum registracije: Apr 2010
|
treba veci skill ? huh igrao sam i HoN malo kod rodjaka pa sta ako tu treba veci skill skocim sa mosta... fakticki meni jedina razlika je u grafici (veliki plusic nakon 3-4god dote) , a nisam ni ja primjetio da mozes iskoristit fog u svoju korist valjda nisam dugo igrao ili nema .. sve u svemu fakat dobro da je free bilo bi i bolje xD |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|