|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Evo malo, iako je debut već bil: LINK: World Rally Championship – Novi trailer i skrinsi LINK: World Rally Championship: Game menu & HUD skrinsi |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Demo je vani i skida se... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
thx. ovo bum isprobal. Download ide punom parom.. evo probao. Ovo bi mogao bit solidan reli. Dobro sam izubijao auto u prvih par zavoja. Grafika je prahistorijska ali voznja bi mogla bit sasvim ok za solidan reli nakon Dirt sranja. Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 25.09.2010. u 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Kod mene isto leti kolko provider dozvoljava. Ovo će dobro doći. Taman da opet vratim volan u pogon. Već mi je plastika zahrđala kolko stoji. ![]()
![]() |
#47 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Probao sam i ja, ali na tipkovnici. Ne znam zašto, ali ne prepoznaje mi pedale. Nije loše za razbibrigu, ali ne vjerujem da ću provodit malo više vremena za tim.
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
Još jedna konzola replika u nizu (čak se i xbox kontroler reklamira dok se učitava)... Dalje je valjda sve jasno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
i ja skinio demo,na prvi pogled mi se čini zanimljva igra ali nemogu natjerat da je zaigram sa logitech chillstreamom ![]() nisam naišo nigdje u opcijma nešt vezano za kontroler, ima neko kakvu ideju? http://www.fanbit.it/download/wrc2010_demo_setup.exe evo link za demo sa dobrom brzinom
Zadnje izmijenjeno od: golfw12. 04.10.2010. u 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo probo na par minuta... Sviđa mi se jako sustav oštećenja, sjebeš usis, turbo papa. ![]() Uglavnom, auti se čine fizički teži nego u Dirt 2, i onako, dosta plivaju, nemam opće osjećaj za grip, čudno nešto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Banned
Datum registracije: Sep 2010
|
ima li semi-automatic nacin prebacivanja brzina i da li u igri ima vremenskih uvjeta (kisa, snijeg, itd) ? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2009
|
Nakon sto sam probao demo i odmah ga deinstalirao upalio sam full igru da vidim jesu li sta popravili. Prvo je demo kasnio, pa su poceli problemi sa crashanjem igre zatim nemogucnost podesavanja pedala itd... Na full detaljima 1080p igra se vrti u kostantnih 60 fps ali bez antialiasinga... Kad se upali 2x AA igra postaje prakticki neigriva tj. slow motion iako se fps vrti oko 45. Grafika zaista nije vrijedna spomena, jedino sto moze proci je sam automobil okolis je previse zbluran i izgleda ocajno.. Igre stare i nekoliko godina imale su bolju grafiku sa puno manjim zahtjevima tako da mi jos neke stvari nisu jasne. Vozni model nemogu komentirat jer sam tek jednu utrku uspio odvoziti sa kontrolerom (jedva nasao postavku). Odigrat cu je cisto zato sto sam ljubitelj rally-a oni ostali zeljni eye candy voznji bolje neka se vrate na dirt 2 ili f1 da ne gube vrijeme na ovaj kako mi se cini nedovrsen naslov. Lijep pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Banned
|
igra je po meni dobra podsjeca me na graficki malo bolji CMR 2005 svi auti i staze su u startu otkljucani od rallya tu je standardni WRC, SWRC, JWRC, PWRC, Group B aute je lagano voziti (vozim bez ikakvih pomoci na logitech chillstreamu) - naravno ako ste navikli na racing igre i auti ne plutaju kao u dirt1/2 komp je brutalan na advanced tezini (drugoj tezini) ili sam ja valjda samo spor.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
dali je netko imao problema s volanom. igram sa logitech dfp, i u logitech profileru si sve postavke odredim i stupnjeve okreta i sve, i uđem u igricu, on kalibrira volan na koliko on želi stupnjeva i tupi svoju priču :S može pomoć? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Banned
Datum registracije: Feb 2009
|
Užasno igra izgleda...sve sma digo na max...ide bez problema...ali sve blurano a auti nikak ne izgledaju...cmr2005 nije nikaj lošiji po izgledu. Ponašanje vozila neuvjerljivo, a kad auto gledam s kamerom od pozadi imam osjećaj da auto lebdi. Razočaran sam previše |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Banned
|
Citiraj:
auti jos i najbolje izgledaju, dobri su reflectioni i fino se zaprlja na kraju stagea CMR 2005 je losiji - pogledaj youtube filmice pa ces vidjeti na sta lici cmr 2005 grafika mi izgleda sasvim okej - jedino bi bilo bolje da su malo vise poradili na osvjetljenju (dodali HDR i vise izvora svjetlosti.) napokon neka postena rally igra nakon dugo dugo vremena (po meni najbolje racing igre ^^) a to sa lebdenjem auta - odigraj dirt1/2 ili onaj zadnji segin rally, auti doslovno lete na sve strane kao da cijelo vrijeme vozis na ledu ovdje taj efekt nije toliko izrazen probaj se igrat sa driving assistovima |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Ja baš imam obrnuto mišljenje/iskustvo. Svi assisti off btw. U ovom WRC-u opće nemam osjećaj da imam grip pod kotačima, odnosno kolko ga imam, da se hvatam za nešto, samo klizi s jedne strane na drugu, kao po ledu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
Banned
|
Citiraj:
Peugeot 207 S2000 Group B Peugeot 205 T16 Citiraj:
da bi sa 250km/h dosao do nule treba ti 5m btw pocinje mi jedna stvar ic na zivce a to je da snijeg sluzi kao odbojnik u ovoj igri - tj udaras u njega kao da je zemlja |
||
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|