|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]() Kaj se tice trganja istih, do sada sam jedno 10ak puta skidao prednju masku (stavljanje ventova i ciscenje filtera) te nije bilo nikakvih problema. Lagano pritisnes/gurnes prstom svaku (ne drze oni nis tesko ni "napeto") i maska je vani. Takodjer, nije potrebno skidati drugu bocnu stranicu - kopce su samo s lijeve strane. EDIT: dodao sam par komentara kod slika, pa bacite pogled. Zadnje izmijenjeno od: dUG1. 02.10.2009. u 16:23. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Rebel 9? jednom sharkoon - nikad vise 1) prednja stranica, oni filteri, zadnji filter (donji) i na najmanji dodir upada u kuciste - tako je od prvog dana 2) kejbl menagment - katastrofa, ispod maticne se kabeli ne mogu sprovest, morao sam kidat kuciste s vanjske strane kaveza za diskove da bi mogao provuci kabele za grafe 3) prednji panel - audio kabel se ne moze dovest do mjesta za prikljucak osim ak ne planirate ic preko cjele maticne - kratak je 4)limovi stranica se uvijaju ne vjerujem da antec moze bit losiji od ovoga ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
dug1, daj mi poslikaj da vidim koliko visoko ide maticna ploca uz gornji rub kucista, naime moj ZEROtherm Nirvana je prilicno "wide" hladnjak i prelazi velicinu ploce, tako da mi treba s gornje strane mjesta, a cini mi se da u tom Antecu 300 ploca ide gotovo gore uz ventilatore...takodjer ako tko ima CM690 nek mi samo poslika taj dio uz gornji rub kucista da vidim koliko otprilike ima mjesta od gornjeg ruba ploce do prvog gornjeg ventilatora... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
U svakom slucaju, ako uzmem Anteca, ovaj gornji vent mora letjeti van. A mislim da bi i kod CM690 imao slicnih problema... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|