|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Hebiga kada sam mislio da im taj filter radi kako treba.......zapravo uopce nisam sumnjao u to da ne radi i zato nisam nista ni pokusavao upisivat u trazilicu. Kako god, najvaznije da su mi odgovorili iz trgovine tako da uzimam HX520.....a za kuciste cu se odluciti tamo jer ga trebam vidjeti u zivo.....a i CM Nine Hundred Two ne izgleda tako lose, a sa cijenama su svi tu negdje.....200-300 kn vise-manje. No iz iskustva znam da pogotovo kod kucista skuplje ne znaci uvijek i bolje..... A ono za recesiju si u pravu jer sjecam se dok sam uzimao ovoga Aegisa doslovce sam mogao birati sta god hocu i bilo je more kucista......steta sto je sada ovako losa situacija, ali na to mi ne mozemo utjecati. |
![]() |
![]() |
#32 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Čitam ovu prepisku između wolwa i win32 i ne vjerujem. Win32, ti zaista imaš 27 godina?
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Citiraj:
![]() Onaj oko tzv. "filtera" na nabavi.....dio oko napajanja...ili oko Cosmosisa! ![]() Hebiga, malo smo se raspisali, a i ja sam neodlucan oko kucista i to je to. Na kraju smo dosli na temu nabave pa sve do recesije.....no ako hoces samo za tebe mogu biti totalno ozbiljan i bez ikakve zahebancije vise pisat. Najvaznije da sam nasao napajanje, a kuciste cu vec uzeti neko.....na kraju cu sve staviti u gajbu piva. ![]() ![]() Ako mi imas sta za reci napisi mi PM jer ovako idemo debelo OT.... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Da ili ne bi bilo dovoljno.
|
Oglas
|
|