|
![]() |
#32 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
mislim da je gigabyte ipak bolji od tog codegena, a bome je i jeftiniji ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
In Rainbows
Datum registracije: Sep 2007
|
Evo kupio sam GZ-X4, poslozio to unutra. kuciste je ok, nista posebno ali isplativo za tu cijenu, jos se dobe i ta 2x120mm, koja su meni malo bucna pa cu ih prebacit na 5v. za 265kn ne vidim neko bolje kuciste od ovog, mozda coolermaster elite 332, ali meni je ovo nekako ljepse bilo ipak i jos su se ti ventovi dobili pa za to nisam moro pare trosit.
![]() |
#35 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja sam uzeo GZ X1 za složit stare komponente u njega i dost je lagano ali ok je čvrstoće i sve, izvadio sam ventove van i stavio ih sebi u case a u njega sam stavio redwinga iza na regulaciju na Abitici... Ne čuje se nekaj iz njega u radu ali istina bog na procu je sonic sa sharkoonom S na sebi a na grafi je neka multimini zujalica tak da i nema kaj rondat...
-- Have a nice day... Zadnje izmijenjeno od: yedwy. 23.09.2009. u 15:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
otišo po cigare i nesto
Datum registracije: Oct 2009
|
Ja također uzeo GZ-X1 crni, fino kučište. Lijepo izgleda al ova dva 120mm venta nemaju neki protok zraka al su bar tihi, airduct je malo prevelik i morao sam ga skiniti zbog Alpine64. Reset tipka mi nije od neke potrebe tako da mi nefali. Sve u svemu solidno kučište samo je dosta teško kablove posložit. Ja sam ih ispod optike nagurao i nije baš lijepo za vidjet al bar nesmetaju protoku zraka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
bi li neki vlasnik X4 bio toliko dobar pa poslikao kako izgleda iznutra kad su sve komponente složene. treba mi kanta za jednu P4 ploču, par diskova, veći cooler i ostalo pa da ne ispadne preskučeno. ima li na kraju Reset tipku? inače sam ponosni vlasnik 3D Aurore pa bi opet uzeo Điđibajt za kućište, samo manje.
![]() |
#38 |
Anything Goes Martial Art
Datum registracije: Mar 2007
|
nema veze za fotku. kupio sam jučer X4 tako da je sad svejedno, a i uspio sam naći na jednom linku kako izgleda sa komponentama složenim u kantu. ploča na fotki je Asus PB5 što bi po dimenzijama trebalo odgovarati mojoj Abit IS7. prvi dojmovi kante su prilično razočaravajući. nisam očekivao neko visoko kvalitetno kućište ali od Điđibajta i za cijenu koju sam ga platio sam ipak očekivao malo više kvalitete. ispada da sam mogao uzeti i bilo koju kantu za 150 kn i dobiti isto. limovi bočnih stranica mi se čine pretankima i onako labavim. vidjet ću kako će reagirati kad se sve posloži unutra i ventilatori počnu raditi. bojim se da bi moglo biti jako bučno i da će zujati. ono što me za sad najviše razločaralo jest kvaliteta unutrašnjosti i obrada. oštrih bridova posvuda, i sve je u nekom tankom i lako savitljivom limu. na službenoj stranici stoji da je debljina 0.6 mm ali mi se čini kao da je ipak tanje. pomalo žalim što nisam uzeo GZ-X3. imali su ga također u Protisu i ima sam ga prilike pogledati i ovako iz kutije mi je izgledao čvršće i stabilnije od X4. odlučio sam se za X4 radi 2 cm više koje stoje u specifikaciji, a koji su možda "lažni" jer se radi u duljini s prednjom maskom dok je duljina kante ista kao i na ostalim modelima. još jedna stvar koja mi se nije svidjela kod X3 jest prednja plastična mrežica. mislim da će X4 malo bolje štiti od prašine unutra, na uštrub manjeg protoka zraka. nije da ću imati ne znam kakvu mašinu unutra pa nije toliko bitno. najviše su me razočarali utori za diskove i optiku ali ponajviše za diskove. postoji samo jedan jedini položaj u da bi mogao zašarafiti disk, inače smeta prednji vent. limovi su lako savitljivi i grebu diskove a i ne izgledaju mi previše čvrsto. bojim se vibracija. konačnu presudu ću donijeti tek kad sve bude složeno i u pogonu, ali već sada lagano žalim što nisam uzeo drugo kućište ili barem skuplje.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|