|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Ponajbolja košarka koja je ikad izašla, od grafike, igrivosti-što mi je najbitnije pa do atmosfere. Po meni, PES je sinonim za nogomet, a NBA2K10 za košarku. ![]() Zasad na basketball polju nema konkurencije, neznam da li uopće EA Sports izdaje NBA Live u PC verziji. Igram na tipkovnici kao i većinu igara, ali svakako je preporuka neki gamepad. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Gamer 2 the Bone
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
Igra je savršena, igrivost fenoMENOmenalna. Mod gdje igraš sa svojim igračem je genijalan (ja sam trenutno u NDBL ligi na "kaljenju") SAVRŠENO!!! Jel netko uspio iz NDBL-a dobiti poziv za NBA?
Microsoft Windows Vista Ultimate x64, SP1 MATIČNA: Gigabyte GA-EP45-DS3 PROC: Intel Core 2 Duo E8400 RAM: 4096 MB GRAF: ATI Radeon HD 4870 HDD: WD6400AAKS (596GB) MON1: Lenovo L220xwC [22" LCD] MON2: Acer X203W [20" LCD] |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Clutch stisnut i pass,kad vidis da igrač ide neometano košu. No treba se odabrat dobar trenutak jer mnoge ti presjeku ili igrač nije u poziciji da skoči pa završi ko obični pas. Al neda mi se to bez gamepada igrat,poludim što si tipku D nemrem stavit za šut a u obrani za skok.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Alley-up sam napravio dosta puta do sad. Uglavnom meni su na Logitech Rublepadu 2 tipke odmah namještene. Alley up radim sa L2 i dodavanjem, ali morate odabrati baš pravi trenutak, kad vam se pojavi na igraču slovo A, onda stisnete te tipke. Zadnje izmijenjeno od: Iv@n_36. 01.12.2009. u 00:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
interferometar
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() Caka je u tome da prilikom pokušaja poentiranja pod košom uzmeš bar malo zaleta, odnosno da koristiš tipku za "turbo" (za trčanje). Na tu foru meni zakucava i u 2k9 i eto sad u 2k10. No opet, nekad će se opet dogoditi da neće zakucati (najčešće ako je obrana jako dobra). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pucanj u živac...ja sam s Orlandom igrao naravno http://www.imagesforme.com/show.php/...Scoreboard.jpg ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Što je s ovim gamepadima, prije 2 godine sam kupio Rumblepad 2 za 180 kn s nekim sitnim popustom, a sad odjednom 300 kn. Sva sreća da sam ga uzeo, radi kao prvog dana. Nego, kako je riješeno podešavanje gamepada? U prošlom se trebalo natezati da se namjeste kontrole koliko se sjećam.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2003
|
Patch 1.1 je izašao za NBA 2k10 NBA 2010 patch v1.1 Change log Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
nogomet dosadio,nikad igro,ali odlučio probat,kolko sam vidio ne može se igrat online ako se nema original??nadam se da je ovaj peč rješi zastajkivanje igre kad sam u napadu ili ti frame drop. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|