|
![]() |
#31 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
#32 |
Banned
Datum registracije: Jul 2008
|
Bahami ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Kanada, Finska, Švicarska i sl... |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
#39 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
da mogu.......... kanada, ali vise juzniji dio gdje nije -300 tijekom zime. skandinavske drzave, sve su mi fora, pogotovo norveska. jos bi ubacio skotsku i irsku u izbor, lijepe drzave. i naravno - hrvatska, samo da je drugacije uredenje i mentalitet. ali sto se tice ljepote, krajolika i izgleda - nemam potrebe traziti drugu.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
#40 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Beograd ili Sarajevo... Ipak zelim ostati punokrvni balkanac, al jeftinije zivit... Jos i jezik znam... ![]() Al zapravo zelim jednog dana otici negdje blize Zg-u, ali opet malo dalje od velike guzve... Sesvete, Sveta Nedjelja il tak nest bi mi bilo savrseno mjesto za zivot...
|
Oglas
|
|
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Zihuatanejo ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Danska, bio sam tamo, i stvarno mi se sviđa njihova politika, a imaju i para ![]() Uz nju bi još pribrojio UK, USA i ostala englesko govorna područja
#48 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
#49 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
potpis fisher to mi je isto jedna od jebenijih lokacija, jos bi i nadodao k tome ofc predgrađe nekog US gradića, mirno s normalnim susedima, i s ok škvardom ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
lipo mi je u liki osamljena kuca dosta sume mir al bih nekad volio vidit japan svidja mi se jezik i zanima me sva ta njihova tehnologija onda bi u rusiju dvije stvari mi se svidjaju kod rusije: Jezik i Votka ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Živjeti - Kanada, Švica, nordijske zemlje po mogućnosti nešto južnije bez onih "noć koja traje 2 mjeseca" pizdarija. Posjetiti - Japan (producing 93% of worlds wierdest shit since 1955), Ameriku - zapadnu ili istočnu obalu, Francusku, Španjolsku, Makedoniju, neko toplo otočje i to je to ja mislim. Lijepa Naša, fino izgleda i prilično je ugodna klima za živjet. No nažalost, sve ostalo je prilično izvrnuto, a to i počinje sve više utjecati na ljude (mislim na mentalitet - način razmišljanja i ponašanja). |
![]() |
![]() |
#52 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
|
![]() |
![]() |
#54 | |
grey hat
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: guardianx. 13.08.2009. u 07:22. |
|
![]() |
![]() |
#56 |
Just married!!!!
Datum registracije: Jun 2007
|
Šteta kaj većina vas lovi američki san koji je ništa drugo nego izvrstan marketing....sve ove destinacije (osim ovih prekrasnih egzotičnih) su mnogo manje lijepe( da se izrazim politički korektno) od ovih par gruda zemlje na kojoj kročimo....Švicarska ili bilo koja "razvijena" zemlja je obećana zemlja isto kao i Badljevina, Bakmazi Habjanovac ili Sveti Petar u šumi... Živimo u jako lijepoj zemlji, samo smo nezahvalni.... |
![]() |
![]() |
#57 | |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
u pravu si, rvacka je ljepa i predivna izvana, a iznutra rasulo... |
|
![]() |
|
|