Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.08.2009., 12:11   #31
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor Core2Duo22 Pregled postova
ehh simona, simona
aaaa .. jel bio i ante sa njom??
V.I.P je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2009., 12:12   #32
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Dizel Pregled postova
Ovo je izvedba i publika, a ne sterilana u ZG

http://www.youtube.com/watch?v=Jc0iXL-DWlA
Citiraj:
Autor svebee Pregled postova
jedino je u Milanu (puno) bolji stadion, pa je publika skroz naokolo dok je ovdje striktno po stranama/tribinama.
Nije za direktnu usporedbu. Mogli bi sad izvući njihove nastupe i iz 80.ih
Ova gore snimka je stara 4 godine, s Vertigo turneje. Imali su tada puno raznovrsniji repertoar koj se razlikovao od nastupa do nastupa i općenito su bili u boljoj formi. Pogotovo Bonove glasnice.
Dečki su očito zašli u godine kad ne mogu prašiti ko prije,a i na ovoj turneji nastupi su im gotovo identični, što se pjesama tiče.

Što se publike tiče, da, stadion igra veliku ulogu. San Siro je puno veći, prekrasan i vrlo akustičan stadion. O našem bolje da ne pričam.

Imate ekipu po forumima koja ide s njima po koncertima diljem Evrope, svi pišu o ovom drugom ZG koncertu kao jednom od najboljih na turneji.
Oglas

Oglas
Staro 11.08.2009., 12:14   #33
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Ja sam oduševljen koncertom, upravo se jutros u 7 uri vratili u ST. zvuk je pre-pre dobar ono moram dobit u mini izdanju za dnevni boravak :-)

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2009., 12:55   #34
Dizel
3.14zda ®
Moj komp

Dizel's Avatar

Datum registracije: Nov 2005
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Nije za direktnu usporedbu. Mogli bi sad izvući njihove nastupe i iz 80.ih
Ova gore snimka je stara 4 godine, s Vertigo turneje. Imali su tada puno raznovrsniji repertoar koj se razlikovao od nastupa do nastupa i općenito su bili u boljoj formi. Pogotovo Bonove glasnice.
Dečki su očito zašli u godine kad ne mogu prašiti ko prije,a i na ovoj turneji nastupi su im gotovo identični, što se pjesama tiče.

Što se publike tiče, da, stadion igra veliku ulogu. San Siro je puno veći, prekrasan i vrlo akustičan stadion. O našem bolje da ne pričam.

Imate ekipu po forumima koja ide s njima po koncertima diljem Evrope, svi pišu o ovom drugom ZG koncertu kao jednom od najboljih na turneji.
Cuj, ni Kosevo u SA nije bas premija od stadiona, takodjer promaja slicna Maksimiru...pa je opet Pop Mart koncer bio WOW!
Dizel je offline   Reply With Quote
Staro 11.08.2009., 22:03   #35
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Živio natjecateljski duh našeg naroda.
Uvjek se važemo s drugima, a kad usfali neprijatelja važemo između sebe od dva naša koji je bio bolji, glasniji...
Tko voli U2 i njihovu glazbu mogao je definitivno uživati i u zvuku i show-u i svirci. Sjedenjem, pjevanjem, skakanjem, svatko uživa na svoj način.
HR samo fali navika ovakvih koncerata pa će i ovi "natjecatelji u glasnoći" doći na svoje.
Mogu pisati svašta o koncertu ali neću pogoditi bit pa da probam kratko;
Bio na oba ZG koncerta i kada gledam sve kao cijelinu bilo je predivno i nezaboravno.
Tko nije bio nek' mu bude žao.
Pa de poslušaj ovaj Ultraviolet( nije neki zvuk al eto):
http://www.youtube.com/watch?v=tLCBq...eature=related
Daj Bože više ovakvih događaja u HR.
Staro 12.08.2009., 00:12   #36
AdmiralST
Kapetan od beloladja
Moj komp

AdmiralST's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor Roberto Pregled postova
Stadion vam je, za razliku od nekih, preakustičan.
O ljepoti neću ništa komentirat.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost.
AdmiralST je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 06:25   #37
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
So Cruel nisu izvodili zicer?

To mi je njihova najjača stvar mada je laganica...
tutix je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 09:06   #38
junkieee
Premium
Moj komp

junkieee's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
nego kad smo vec kod koncerta jel mozda znate tko je konstruirao onu njihovu jebenu pozornicu ? Frend mi je strojar i njega je vise pozornica nego sam nastup napalila . Meni je bio prejebena fora sa LED displejom koji se spustao i podizao, i zanima me malo na kojem principu je to rađeno
junkieee je offline   Reply With Quote
Staro 12.08.2009., 09:13   #39
V.I.P
Istrian Lifestyle
Moj komp

V.I.P's Avatar

Datum registracije: Jul 2009
Citiraj:
Autor junkieee Pregled postova
nego kad smo vec kod koncerta jel mozda znate tko je konstruirao onu njihovu jebenu pozornicu ? Frend mi je strojar i njega je vise pozornica nego sam nastup napalila . Meni je bio prejebena fora sa LED displejom koji se spustao i podizao, i zanima me malo na kojem principu je to rađeno
"Willie Williams, dugogodišnji direktor nastupa U2, ponovno je surađivao s arhitektom Markom Fisherom koji je za U2 već odradio turneje "Elevation" i "Vertigo", kako bi kreirali inovativni dizajn pozornice od 360° koji će gledateljima sa svih pozicija priuštiti nesmetani pogled na bend."
V.I.P je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno