|
![]() |
#32 | ||
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Ova gore snimka je stara 4 godine, s Vertigo turneje. Imali su tada puno raznovrsniji repertoar koj se razlikovao od nastupa do nastupa i općenito su bili u boljoj formi. Pogotovo Bonove glasnice. Dečki su očito zašli u godine kad ne mogu prašiti ko prije,a i na ovoj turneji nastupi su im gotovo identični, što se pjesama tiče. Što se publike tiče, da, stadion igra veliku ulogu. San Siro je puno veći, prekrasan i vrlo akustičan stadion. O našem bolje da ne pričam. Imate ekipu po forumima koja ide s njima po koncertima diljem Evrope, svi pišu o ovom drugom ZG koncertu kao jednom od najboljih na turneji.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
Ja sam oduševljen koncertom, upravo se jutros u 7 uri vratili u ST. zvuk je pre-pre dobar ono moram dobit u mini izdanju za dnevni boravak :-)
![]() |
#34 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raindrops keep fallin'...
Datum registracije: Feb 2005
|
Živio natjecateljski duh našeg naroda. Uvjek se važemo s drugima, a kad usfali neprijatelja važemo između sebe od dva naša koji je bio bolji, glasniji... Tko voli U2 i njihovu glazbu mogao je definitivno uživati i u zvuku i show-u i svirci. Sjedenjem, pjevanjem, skakanjem, svatko uživa na svoj način. HR samo fali navika ovakvih koncerata pa će i ovi "natjecatelji u glasnoći" doći na svoje. Mogu pisati svašta o koncertu ali neću pogoditi bit pa da probam kratko; Bio na oba ZG koncerta i kada gledam sve kao cijelinu bilo je predivno i nezaboravno. Tko nije bio nek' mu bude žao. Pa de poslušaj ovaj Ultraviolet( nije neki zvuk al eto): http://www.youtube.com/watch?v=tLCBq...eature=related Daj Bože više ovakvih događaja u HR.
![]() |
#36 |
Kapetan od beloladja
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
nego kad smo vec kod koncerta jel mozda znate tko je konstruirao onu njihovu jebenu pozornicu ? Frend mi je strojar i njega je vise pozornica nego sam nastup napalila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Istrian Lifestyle
Datum registracije: Jul 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |