Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Internet i mrežne tehnologije > Streaming/online servisi, linkovi i ostale zanimljivosti
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 26.07.2009., 19:18   #31
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ej gledajte ovo: http://www.anybodyoutthere.com

Sličan koncept ko omegle, no ne spaja te totalno sa random likovima već upisuješ temu, misao ili pitanje za koje želiš da bude predmet razgovora i onda čekaš da te netko kontaktira. Ili sam pronalaziš po tim kriterijima zanimljive ljude.

Puno bolje od omeglea, nema više "horny cura koje traže sex preko kamere i sl".

Shadowww je offline  
Staro 26.07.2009., 19:42   #32
Halos
muimerP
Moj komp

Halos's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Jel ima ovakvih debila?

Uzas...valjda 3. covijek sa kojim sa porazgovarao. To mu je treća recenica bila. Odustajem više od tog..idem na COD2

edit: na ovoj anybodyouthere naletim na nekog..sa PCE-a...LOL

...svabee

Zadnje izmijenjeno od: Halos. 26.07.2009. u 21:02.
Halos je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 26.07.2009., 20:18   #33
svebee
/

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor Shadowww Pregled postova
Ej gledajte ovo: http://www.anybodyoutthere.com

Sličan koncept ko omegle, no ne spaja te totalno sa random likovima već upisuješ temu, misao ili pitanje za koje želiš da bude predmet razgovora i onda čekaš da te netko kontaktira. Ili sam pronalaziš po tim kriterijima zanimljive ljude.

Puno bolje od omeglea, nema više "horny cura koje traže sex preko kamere i sl".
da, ali samo 4 stranice bilo bi super da je baza malo veća iako opet bolje 4 stranice normalnih ljudi, nego 1000 perverznjaka
svebee je offline  
Staro 26.07.2009., 21:49   #34
Shadowww
^_-
Moj komp

Shadowww's Avatar

Datum registracije: May 2006
A štaš, manjak reklame; zna se di su mase. Ja na taj link naišao danas prvi put također.

Al je zato i moja baba čula za facebook. Go figure.

Shadowww je offline  
Staro 26.07.2009., 22:53   #35
hrc0
Premium

hrc0's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
Jel ima ovakvih debila?

Uzas...valjda 3. covijek sa kojim sa porazgovarao. To mu je treća recenica bila. Odustajem više od tog..idem na COD2

edit: na ovoj anybodyouthere naletim na nekog..sa PCE-a...LOL

...svabee

ma ja sam naletio na jednog japanca.

prvo sto je reko:

quick. capital of peru?

ja: i think la paz (bolivia)

i on onda pocne srat kao zasto sam reko la paz jer mu previse zvuci francuski
Staro 27.07.2009., 13:37   #36
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor hrc0 Pregled postova
ma ja sam naletio na jednog japanca.

prvo sto je reko:

quick. capital of peru?

ja: i think la paz (bolivia)

i on onda pocne srat kao zasto sam reko la paz jer mu previse zvuci francuski
Ja sam našao jednu normalnu japanku pričali smo 20 minuta o tome kako se djeca nesmiju seksati prije braka
sipe je offline  
Staro 27.07.2009., 16:13   #37
Mad_Duke
Guest

delete post

Staro 28.07.2009., 01:13   #38
Joke
N00B
Moj komp

Joke's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor sipe Pregled postova
Ja sam našao jednu normalnu japanku pričali smo 20 minuta o tome kako se djeca nesmiju seksati prije braka
Bas si je nasao nju i temu o kojoj ces pricati sa njom! Sumnjam da je to dolje kod njih tako..
Staro 28.07.2009., 13:52   #39
sipe
Premium
Moj komp

sipe's Avatar

Datum registracije: Jun 2007
Citiraj:
Autor Joke Pregled postova
Bas si je nasao nju i temu o kojoj ces pricati sa njom! Sumnjam da je to dolje kod njih tako..
to mi je bio jedini normalan razgovor na toj stranici. Svako malo pitaju me trebam li bubreg, besplatne kupone ili da im prodam svoje dijete
sipe je offline  
Staro 10.12.2009., 14:09   #40
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Znam da je prošlo skoro pol godine od zadnjeg posta, ali nema smisla da otvaram novu temu, kad je ova savršena za nadovezati se. Kome se da, nek pročita prvi članak - zanimljivo štivo u svakom pogledu.

Digital dilemma: New world disorder
Citiraj:
The internet has transformed the way we interact with our friends. When I sent that first email I was at university, and my main way of communicating with my friends if their phone was off was to leave a written note – on a piece of paper! – on their door. When I told this to my 10-year-old nephew, he gasped, as if I was describing how we had to hunt and kill our own food and then cook it on an open fire built from damp twigs. Now, we are "in touch" with our friends more than ever: I can tell you what Jess had for lunch, what Rob is listening to at the moment, and how Chris is getting on with his holiday in France. But I haven't actually spoken to them: I have glimpsed their Facebook or Twitter feeds, while myself listening to the radio, brushing my teeth, or trying to write this article. The contrast between the transitory nature of a Facebook status update and the permanence of death made me wonder if all this social networking is actually a way of keeping people at a distance – a way of having a "friend" but not having any of the commitments and duties of friendship.
Facebook privacy revamp draws fire
Citiraj:
Facebook, the world's No.1 Internet social network, took a step toward opening up parts of its site to outsiders on Wednesday by introducing a broad revision of its users' privacy settings. The new privacy features, which Facebook founder and chief executive Mark Zuckerberg mentioned were coming in a blog post last week, will make it easier for a Facebook user to limit certain messages to a subset of their friends, such as family members but not work colleagues. For the first time, all of Facebook's users will also now have the ability to broadcast their musings, photographs, videos and other personal information to all of Facebook's 350 million members and even beyond the borders of Facebook so they are viewable across the broader Web.
McG je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 10.12.2009., 17:46   #41
viper
super user
Moj komp

viper's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Znam da je prošlo skoro pol godine od zadnjeg posta, ali nema smisla da otvaram novu temu, kad je ova savršena za nadovezati se. Kome se da, nek pročita prvi članak - zanimljivo štivo u svakom pogledu.

Digital dilemma: New world disorder

Facebook privacy revamp draws fire
moze na hrvatski ,sta je pjesnik htio reci
Staro 10.12.2009., 18:41   #42
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Ništ.
McG je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas