|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Torx 6 7 8 9 Ravni šarafciger 0,5*3,0*80 Ravni šarafciger za preciznu elektroniku 2 komada Ispitivač Križasti ili Philips šarafciger 1*80 Križasti ili Philips šarafciger 1*80 sa izolacijom Križasti mini šarafciger 2*25 Klješta za krimpanje Pinceta Kombinirke Skalpel Onaj set USB konektora USB kabel A-B 5m USB kabel A-A M/Ž 1m USB kabel A-A M/Ž 5 cm (odličan za guranje debelog sticka gdje baš i nema mjesta) 100+ RJ45 i RJ11 konektora i šalabahter za njih Mrežni kabel 20m Mrežni kabel 2m Marker plavi i crni Po par CD/DVD medija uvijek u torbi Stick sa Everestom instaliranim na njega Stick sa instalacijom operativnog sistema Slušalice (možda i mic kad bi našao nekog minijaturnog) HDD cradle i card reader 100-u-jednom T-razdjelnik za struju Miš Ruskak za nositi većinu gore nabrojanog Naručio sam i onu silikonsku tipkovnicu od kineza, te PCI karticu za testiranje za 6-7$ |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
Onaj odvijač od Epoxa što izgleda ko marker. Na jednu stranu križni na drugu obični, ima po 2 veličine i ima magnet, za sve elektroničke i električne poslove dušu dalo ![]()
![]() |
#34 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Za znatno brže browsanje neta: lijevi/desni tilt scrolla na logitechevim miševima promijenjen u next/previous tab u firefoxu + download statusbar add-on (lijepo vam pri dnu ekrana pišu izlistani downloadovi) + tab mix plus add-on, da nemoram new tab tipkat svaki put neg otvorim history/favorites/upišem u adress bar i FF otvori u novom tabu. A evo nešto real life šta razmišljam stavit : Jučer sam vidio nekog dedicu na biciklu i čudim se kako me pretiće, a ja 25kmh idem. Onda sam se izmučio da ga dostignem i pogledam mu "hardware" Nekakav elektromotor jedva vidljiv u centru stražnjeg kotača i žica prema relativno maloj bateriji stavljenoj pod glavnu šipku bicikla. Max speed 28.5kmh lol |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Avocado
|
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Citiraj:
edit : joj da, čak i ako nemate logitecha, možete modificirati tipke - skinete program xmousebuttoncontrol, i možete sve tipke u šta god očete modificirati (iako za lijevi/desni tilt scrolla treba imat win vistu/7 pošto defaultni xp driveri ne podržavaju) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Avocado
|
Pa kolega ![]() A dobro, moj diamondback stari nije imao to, al logi mi ima pretvrd kotačić nekak... Inače od alata najdraže su mi plastične "čačkalice" i trzalice od nokie za otvaranje lako oštetljivih kućišta, primjerice prijenosnih diskova ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Nitko ne spominje "luster-kleme", špic-cange, papige, torban-šarafe i ostali esencijalni alat? ![]()
![]() |
#42 |
Premium
|
![]() |
#44 |
Premium
|
![]() |
#47 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
![]() |
#48 |
[CTN]Mr.Ti
Datum registracije: May 2007
|
A nitko ne spominje svicarca, ja nejdem nigdje bez njega, nozici, odvijaci, skarice, mala klijesta, pinceta, otvaraci, korisno jako puno puta... Ja imam otprilike ovakav + skarice http://www.swissknifeheadquarters.com/product/55441
CPU: Ryzen 7 5700G / Noctua D15S; MBO: MSI B550 Tomahawk; RAM:Corsair Vengeance 2x16 3200MHz; GPU: XFX Merc 319 RX 6900 XT; HDD: 1. Samsung 970EVO 256 GB; 2. Crucial P2 500GB; PSU: EVGA Supernova G2 750; CASE: NZXT H440 White; MONITOR: Asus MG279Q; KEYBOARD: Roccat Vulcan 100; MOUSE: Razer ViperMini @ SteelSeries QCK mass; HEADPHONES: Kingston HyperX Cloud (I) - Superlux HD-681 EVO |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
dijete u vremenu
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() |
#50 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Ma mogu rezat sarafcigerom, sarafit nozem, zabijat cavle kriglom i sl, al najdrazi komad alata sta sam si ikad kupio su mi ona kljesta za skidat izolaciju sa zica... e to je vec nezamjenjivo... A imam i "krapina tjuning" bicikl (elektromotor i rc baterije) koji se pokazao bas kewl.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Nemogu slikat sad jer nije doma, ali radi se o elektricnom biciklu. Imam geared hub motor (to znaci da je motor u kotacu, osovina mu je stator, a ostatak rotor, a geared znaci da ima reduktor, tj motor se vrti na vecem broju okretaja od kotaca), i rc li-po baterije.. Snaga motora je oko 380w.. Uglavnom, mozes se vozit kao sa mopedom, ili ko bicikl, ili pak kombinirano.. Sve skupa je dodatnih 7 kg na biciklu.. Max brzina oko 32 km/h na elektropogon. To je zapravo jedan od najslabijih motorcica a da ista valja.. Imas po netu puno puno primjera, slika itd... od foruma su naj: endless-sphere i "lokalni" e-vozila pa poviri.. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|