|
![]() |
#31 | |
Guest
|
Citiraj:
![]() A za krečenje imam odlične ljestve! Njemačke. ![]() Razmišljam o tome da si uzmem ovog Chief-a.. Al košta 300kn, i nisam baš zadovoljan komentarima po net-u, navodno ATX napajanja jaako teško stanu, a neki modeli nikako.. Jel slagao tko kakvu konfu s ovim čudom? ![]() Ako ne, imate neku preporuku za mATX/ATX kejs do 300 životinjica? Bah, našao sam samo još ovoga: Elite 334.. Ništ, ako budem uzimao najvjerojatnije ide CM.. ![]() Zadnje izmijenjeno od: Nybelung. 15.07.2009. u 21:32. |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
Citiraj:
![]() ako ima koji vlasnik slobodno neka napise rijec dvije o njemu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2009
|
![]() pozdrav...ljudi moze mala pomoc..?namjeravam kupiti 790i ultra sli i neznam koje kuciste da kupim....ne zelim mnogo potrositi ali bi volio da u kucistu ima prostora da kod sastavljanja ne izgubim previse zivaca...hehe unaprijed hvala...... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
ma ne......sa cim si jos nadogradio komp? |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Registered User
|
Citiraj:
ako namjeravas ubaciti vodeno hladjenje onda ti je svakako bolje kupiti gigabyte aurora 570s,a ako ne onda je coolmaster haf932 bolji izbor..... ![]() nadam se da ti je ovo pomoglo...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Jesi li vidio HAF-a 922.? "manji brat" 932... manji pod navodnicima jer su skoro pa istih dimenzija, ali meni se manj haf svidja zbog puno manje cijene, skoro u svemu su isti... i ljepsi mi je..
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
zasto mislis da je aurora bolja za vodeno? @Mikygs.. jos jedno potencijalno zanimljivo kuciste u tom rangu bi ti mogao bit i antec twelve hundred. nesto manje mjesta ima u njemu nego u haf932 recimo (ne stane eatx ploca), al jos uvjek vise nego dovoljno za bilo sta za normalniju upotrebu. i istina sto campeonato kaze, manji haf je vrlo cool, prakticki samo nizi od velikog brata.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Ma uzmeš si ovaj old skul i nemaš brige ![]() Staro je, ružnjičavo, teško...legendarno. ![]() http://img233.imageshack.us/img233/2029/009jf8.jpg
![]() |
#42 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Ako ti treba veliko kučište da ti stane praktički sve što poželiš, sa nenadmašnim hlađenjem i cable managementom, onda je HAF 932 way to go HAF 922 nije loš, prihvatljiviji cijenom ali to je, kao i Aurora - midi case, tako da uopče ne ulazi u kategoriju Antec 1200 ili HAF 932 su najbolji full toweri za tu cijenu
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Registered User
|
ma neznam kak ti ali to je bar moje misljenje kak sam ja vidio......a i pise na raznim stranicama kao da je kuciste stvoreno za vodeno hladjenje...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
dakle, tehnicki nije tvoje misljenje nego tudje koje si prisvojio u nedostatku svoga? A ujedno nemas ideje na osnovu cega su ti drugi stvorili takvo misljenje ali to ti uopce ne smeta? Dobro dosao na forum, odlicno ces se uklopiti. I ne, u ovome nema niti trunke ironije....nazalost |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Da ne otvaram novu temu. Planiram kupiti novo kučište za konfiguraciju iz moj komp. Primarna zadaća kučišta bi bila smanjivanje temperature jer se sve stvarno jako grije u tenutnom kučištu. Budžet bi bio oko 800kn. Ja sam razmišljao o 3 kučišta: Antec Nine Hundred, Coolermaster HAF922 i Coolermaster 690. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#51 |