|
![]() |
#31 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nadopuna: Provjeri osigurače F49 7,5 A - skroz desni stupac, drugi od gore / treći od dole F51 7,5 A - skroz donji red, treći od ljevo / treći od desno |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2013
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
|
Da. kupi se novi "po uzorku", možeš po komadima ili neko pakovanje sa x komada različitih vrijednosti. Možda da potražiš kod ovih šta drže ok auto dijelove da ne dobiješ kakav kineski šrot. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Registered User
|
evo sve spojio i sve savrseno radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Sep 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Registered User
|
hahhaa to je uvijek u autu xD btw. dal se moze spojit zvucnik od 8 ohma (40w) na radio koji ima 4 ohma 4x7w i sto se dogadja kod toga? oce izgorit nesto? ja imam spojene 2x30watt (4ohma) i treba pojacat na 55+ (od 63) volume da se cuje malo jace... ali razmisljam o pojacalu pa me samo ovo zanima.. i ako se moze to spojit, razmisljam o spajanju: jedan zvucnik 30watt 4ohma, jedan zvucnik 40watt 8 ohma, al taj je zvucnik samo bass, dok je ovaj 1. "normalan", jer mi se ne osjeti skoro nista bassa a imam taj bass od kucnog kina sa kutijom i svime... ako se moze stavio bih ga u auto i nek dere |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
Ne možeš od g * * * a napraviti pitu ![]() 1 - Nabavi drugi radio sa jačim pojačalom u sebi, sada std. 4 x 50W (2 napred i 2 zada) 2 - Kod tih novih radija obje žice od zvučnika direktno dovodiš tj. ne smiju bit spojeni sa masom (-) 3 - Kada riješiš ove osnovne stvari tek onda idu ludila sa pumpanjem basa za razbijanje bubrežnih kamenaca i sl. |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Registered User
|
novi, novi... svi bi novi.. ovo je novi... nije star 2 mjeseca, s tim da radi tek tjedan dana svakodnevno haha kazem da razmisljam o pojacalu, jer ima linijske izlaze i ulaze... pojacalo bolje nego novi radio.. nego sam samo pitao dal se moze spojit to.. ako da oce sta izgorit/nece ili slicno? i ja razumijem da je go**o ali trenutno nemam para i za radio i pojacalo i zvucnike i pi*** ma******... zato pitam za bolju soluciju |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|