|
![]() |
#31 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
da stvarno to "šoranje" i hrvatski nogomet, a i općenita zadrtost hrvata pokazuju pravo stanje naše države, a mi bi u Europu!:confused: |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
Pa dobro sad kad govorimo o šorama ne mislim ja na šoru tipa rusa 100 na 100 na nekoj poljanici i deri nego govorim da nekad nemreš neke stvari prešutit.Ja sam odmalena išo na tekme sa starim pa poslije sa burazom i na kraju sa svojom ekipom,nemrem zamislit vikend bez tekme i svog Dinama!!Sad sviđalo se to nekom ili ne boli me kurac.Sad npr.kad je bila šora u tramvaju,uđu tovari u tramvaj prema stadionu i počnu se derat na tovarskom,pjevat ovo ono usred Zagreba u devetki i očekuješ da ću ostat miran,e nebude.Dobili su po tamburi i kvit isto kak mi tam dobimo nekad po tamburi jebiga to je sve dio nogometnog folklora.Mislite da je tak samo kod nas??!!Pa pogledaj Nizozemce velike ljudske pravobranitelje Feyenoordovci su teški rasisti i stalno se kolju s nekim,pogle Engleze,Talijane,Španjolce,Francuze pa onda pričaj.Dobro istina da je hrvatska navijačka scena među prvih pet u europi ako ne i najjača.Ne kažem da se uvijek treba tuć,daleko od toga al taj osjećaj kad tisuće grla pjeva istu pjesmu s takvim ponosom i ljubavi to ti neće dat Half Life 2 vjeruj mi!Ko je prvi bio kad se trebalo branit Hrvatsku??Bad Blue Boys,Torcida itd.. Pa jebiga ne moraš ti ić na tekme niti volit nogomet,(makar znam da ga većina i prati i igra)ali nemoj vrijeđat nešto što je nekom sveto.Svakom pravom purgeru Dinamo je svetinja Kolko je vas ikad bilo na tekmi,ajde da vidimo dva prsta gore! ![]()
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
... kod Ćire sam na crnoj listi jer me jednom upito "momak jel gledaš ti ovaj naš nogomet?" moj odgovor je bio: "a kaj se u Hrvatskoj igra nogomet ?" ... tek toliko o mom mišljenju o Hrvatima i nogometu ... mislim u rukometu i vaterpolu smo velesila u nogometu smo niko i niš, eto iskrumpirali se jednom na svjetskom i jdnom na europskom i dinamo tamo ko zna koje na kupu velesajamskih gradova i bilo smo tada euforični i sretni ali realno to je to ... o čemu pričamo ... statistika je točan zbroj netočnih podataka ali ruke na srce, nas u nogometu nema nigdje ... bljesnemo 1 - 2 puta u deset godina ... u rukometu uvijek gazimo kao i u vaterpolu, a to su MUŠKI sportovi, nogomet je u odnosu na njih igra za curice molim lijepo, rukomet i vaterpolo su realno grublji i teži sportovi skoro i od hokeya ... kog mi varamo ? E, pa imamo Dinamo (svoj svoga na prvo mjesto), Hajduk i tu i tamo nekog, ostale bi tukle srednjoškolske momčadi ... kako je CatKiller neki dan rekao poslije tekme: tekma na ekranu je 10 puta bolja nego u živo, čovjek bi rekao da HRT ima i koristi neke specijalne efekte i par filtera pa da to bolje izgleda na malom ekranu ... nego vratimo se geekovima, moj glas za visagea ![]()
![]() |
#35 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
kada smo kod geekova moj glas ide Visage-u (Black Dragon i CatKiller su mi prijetili da moram glasati za njega) salu na stranu, pozdrav Visage-u, on je jedan od najpametnijih ljudi na forumu
![]() |
#36 | |
Warcraft III TFT
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#37 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
![]() Eto, ekstenzivnije sposobnosti motorike predočene u brzini pisanja i želja za substantnijem objašnjenju tematike koje me zanima (ovisno o temi) dobije ovakav rezime : Geek :confused: Bojim se da si fulao termin neovisno bila to pohvala ili pokuda : http://68.122.225.38/omni/geek.html Ja se ni socijalno a pogotovo prehrambeno tesko nalazim u tom terminu ![]() Kad CK prica o mlijeku onda moze proc jer je sala, ali da krivo ne shvatis, ja prezirem mlijeko i mlijecnu industriju, sto tri mala sig-a dovoljno govore ![]() Nakon skoro 1.5 odsustva daleko iz HR...kad sam se vratio doma, osjecam zasicenje od uredjaja do te mjere da dajem prijateljima da mi slazu a ja ih gledam ![]() Od tud i CK mode u OC-u 64-e (Cat Killer) Kad treba drugome nesto sloziti, (Audio,Studio,Synth,Comp...) Nema problema, ali za sebe, gadi mi se. Prezasicen.... Refleksija toga ostaje akademska i afinitivna potreba teorijskog kisobrana tehnologije u datim temama koje ovdje spominjemo, pa za tih par redova više u mojim postovima,...krivi brzinu pisanja i entuzijazam, jedini ventil. Vrijeme? Vrlo malo ga imam u zadnje vrijeme, pa ipak i neprospavan cu otici osvojiti Sljeme u 6h, nedjeljom da pokazem sto mogu vegetarijanci ![]() CK me inace cesto zove insomnicar kad me vidi ili zove, a nije zbog viska vremena. Fleks, zavidim ti ako možes uzeti daljinac u ruke i gledati TV, ja to nisam radio više od 2 godine ![]() Tehnofil, Audiofil možda, ali geek? Jedino Gadget freek ![]() Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Bio sam ja (eto frendica nabavila karte inače NIKAD, ali N I K A D ne bi dao 100kn za tu bijedu i sramotu) na posljednjem "derbiju" prošle sezone i razočarao se totalno, gle kamera prati akciju, ali ti na TVu nevidiš da ostalih 15 orangutana laganim kasom prelazi igralište i koluta očima... Mislim ako netko to smatra uzbudljivim onda je stvarno siromašnog životnog iskustva... I onda još idu razbijat aute i tramvaje bez obzira ko dobio tekmu... Lošeeeeee!
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#40 | |
Zg Riot squad
|
Citiraj:
@Black Dragon Dinamo je osvojio 1967. Kup velesajamskih gradova,a za 82. kažu da je bila najjača ikad ekipa.Rukomet je grublji,ali ti očito nisi nikad igrao pravi nogomet (vjeruj mi velika je razlika između hakla i službene utakmice)nema ti tu prođeš igrača čepovima po zglobovima pa si ti misli,a sudac u tri pičke materine dalje.TO JE NOGOMET.Na televiziji vidiš kak ga pokosi pa kaj nije mu niš!Pa jel tebe kad tak neko pokosio???
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 11.12.2004. u 16:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zg Riot squad
|
Pa ajde fala bogu da neko zna tu nešto o nogomet.Dijelim tvoje mišljenje,7 godina sam igro nogomet,prve 3 sam bio centarfor(špica,napadač za neuke)a poslije me trener stavio na srednjeg veznog zato šta sam tam trebo više doprinijet igri,otprilike nešto što bi Kranjčar trebao radit tj.playmaker,igro sam tu poziciju i stvarno trebaš najviše trčat nema stajanja a pošto sam ja po prirodi ljeno govno odusto sam od igranja,propo talent i bacio se na tribine.Napadači nisu šminkerske pičkice jer ih tuku stvarno nemoj pretjerivat,primiš loptu odmah te krši.Kolko god oni para zarađuju ipak je za to trebalo pun kurac volje i treninga šta većina na ovom forumu nema pojma jer sjede doma pred televizijom i kompom pa seru gluposti.Kad ti je popodne škola dižeš se u 7 da bi stigo na trening u pol 9 koji ti traje do 11 pol 12 pa piči doma pa u školu i tak stalno i obrnuto kad je škola ujutro.A poslije i po 2 treninga dnevno,teretana,jogging pa ima pun kurac toga.A poslije kad počneš zarađivat boli te kurac svi su ti zavidni,zvijezda si,imaš para.....ah jebemti život i lijenost
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Nemoj mi samo govorit da je pošteno što nogometaši zarađuju toliko, to je totalno neopravdano...a zašto naši nogometaši zarađuju tako mnogo? Kad je kriza u državi samo se drži onog:"Kruha i igara!"... Imam liječnika u kući i znam koliko je to odricanja vremena, živaca i sve slobode. Uče cijeli hebeni život, nakon faksa ih još čeka ono najteže, a zarađuju ohoho manje od nekog tko je samo 4 sata dnevno trčo za loptom....daj... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Svaka čast navijačima, ali nogomet nam je katastrofalan i tu me ne može nitko razuvjeriti... Nije da vrijeđam, ali koji je postotak visokoobrazovanih ljudi na sjeveru ? ![]() Znam hrpu BBBovaca koji idu na tekme Zagreba i Cibone i to stvarno cjenim jer se i rukometaši i košarkaši TRUDE i daju sve od sebe! Jednostavno nema izležavanja i prešetavanja terena jer je svaki čovjek bitan i svaki od njih je karika bez koje momčad ne može ! Nogomet i pripadajuči orangutani su precjenjeni! I što je još najbolje i žale se jer su preslabo plaćeni... Da, moraju biti 4 sata dnevno u teretani i po treninzima, ali njihova "profesija" ne nosi nikakvu odgovornost i u skladu s tim je preplaćena! Gore spomenuti liječnici svakoga dana odgovaraju za ljudske živote i za to su plaćeni desetinu iznosa od nekog balvana koji je plaćen da napucava loptu... Sustav vrijednosti je definitivno poremećen! Gledaj, da nogomet igraju amateri i hobisti kojima je to užitak i zanimacija, onda bi i ja navijao svim srcem!
![]() |
![]() |
#46 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
evo da pljunem u pero i napišem svoje ime ispod ovoga, apsolutno se slažem sa ovim što je ubojica mačaka rekao ![]()
![]() |
#47 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Premium
|
... ja sam mali glupi sero i nabijam lopte po travi i ja bi 10.000.000€ jer ne radim niš drusštveno korisno i pošto sam glup strgat će me od moje 7 - 35 i onda bum bil strgani glupan pa mi dajte te pare da ne krepem od gladi. Mislim čovjek na kojeg mi se najviše sere nije čak nogometaš već košarkaš, onaj "ljubljeni" Toni Kukoč kada je jednom rekao nakon što je reprezentacija se potpuno raspala ... "...ako Vam ne odgovara kako smo mi igrali, igrajte si sami ...". E pa jebem te glupa i blesava, pa kada ja nešto radim 10 godina, svaki dan po nekoliko sati dnevno pa nema šanse da bi toliko griješio (jesam skroman ![]()
![]() |
#50 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Premium
|
A u PM s čim se vi jebete, vidite da je FLEKS doso lijecit komplekse al nazalost na krivi forum. www.gayjeok.com je bolje mjesto za takve stvari. budite mi pozdravljeni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Citiraj:
Svaka čast! ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zg Riot squad
|
Pa je to je sve istina o preplaćenosti igrača npr. Rivaldo je dnevno dobivao oko 30 000 franaka na Svjetskom prvenstvu!!!Kod nas je puno drugačija priča najplaćeniji dobivaju 5 000 eura mjesečno tak da to nije baš nešto.A u vezi usporedbe liječnika sa nogometašem to su gluposti.Liječnik je profesija kao i svaka druga samo s velikom odgovornošću.Ali kaj vozač busa nema možda odgovornosti,njemu loš dan prevrne se autobus 40 mrtvih,ljudi kaj rade u HŽ ne skrene dobro prekretnicu bum vlak ispada iz tračnica i kolko mrtvih??Nogomet je showbiz i na njega se mora gledati kao takvog,kolko glumci dobivaju para da se krevelje pred kamerom??Pa ipak mi uživamo gledat filmove i serije!!Tako je i s nogometom ak znaš zabit gol,izvest fintu,akciju itd...poželjan si i automatski stižu pare i sponzori.Nekad se igro nogomet za publiku,a danas ti je sve lova,jebiga tako je to @Black Dragon Za Kukoča ne znam nikad me baš i nije ni zanimao al općenito je istina za sportaše da su umišljena stoka but who could blame em kad imaju para ko pljeve??ali kakve veze tvoja preciznost u CoD ima sa tim da neko promaši 7 metarski gol,jebiga krivo se odbila lopta,krivo ju je zahvatio šta sad odmah na križ??to je sport namijenjen rekreaciji i zabavi čovjeće,nije to neka nauka,ako imaš talenta imaš ga i gotovo treniranjem nećeš ništa postić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#58 | |
Zg Riot squad
|
Citiraj:
A na koje negativce misliš da se ističu??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zg Riot squad
|
Citiraj:
ovo je postala prava mala diskusija!! Inače napad na Zahoru su izvela dva pijana kretena,mi BBB smo uz uz Dinamo i kad tuku i kad gube,ne znam jel znaš za pjesmu Ajmo Dinamo,nema predaje e pa ta pjesma se pjevala kad je Dinamo gubio po 3:0 DOMA!!!Tak samo da objasnim narodu da BBB ne napada svoje igrače.Jedini "napad" je bio upad Interventne postrojbe na trening i uzimanje dresova i dobit će ih nazad kad počnu igrat kak se treba igrat za Dinamo!!da ostave dušu na terenu a to je i pisalo čini mi se u izjavi Udruge u Jutranjem il tak negdje pa ste mogli pročitat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Premium
|
Citiraj:
evo ja bi uveo pasivni (za 120 sekundi moraš biti od svog 16 na rubu protivničkog) napad u nogomet i kazna je oduzimanje lopte i pozicioniranje iste na rub 16-terca pasivne momčdi sa pravom na slobodni udarc ... kako se kod nas NEigra gledali bi 45 slobodnih udaraca po tekmi ![]()
![]() Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn. Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 12.12.2004. u 02:03. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|