Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 11.12.2004., 00:54   #31
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Citiraj:
Originally posted by Horza
i to za jednom jedinom loptom... a imaju para da si svako kupi barem dvije svoje
Daj zabrij da imaju 44 lopte od jednom.
Fleks je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 00:56   #32
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
da stvarno to "šoranje" i hrvatski nogomet, a i općenita zadrtost hrvata pokazuju pravo stanje naše države, a mi bi u Europu!:confused:
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.12.2004., 02:34   #33
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Pa dobro sad kad govorimo o šorama ne mislim ja na šoru tipa rusa 100 na 100 na nekoj poljanici i deri nego govorim da nekad nemreš neke stvari prešutit.Ja sam odmalena išo na tekme sa starim pa poslije sa burazom i na kraju sa svojom ekipom,nemrem zamislit vikend bez tekme i svog Dinama!!Sad sviđalo se to nekom ili ne boli me kurac.Sad npr.kad je bila šora u tramvaju,uđu tovari u tramvaj prema stadionu i počnu se derat na tovarskom,pjevat ovo ono usred Zagreba u devetki i očekuješ da ću ostat miran,e nebude.Dobili su po tamburi i kvit isto kak mi tam dobimo nekad po tamburi jebiga to je sve dio nogometnog folklora.Mislite da je tak samo kod nas??!!Pa pogledaj Nizozemce velike ljudske pravobranitelje Feyenoordovci su teški rasisti i stalno se kolju s nekim,pogle Engleze,Talijane,Španjolce,Francuze pa onda pričaj.Dobro istina da je hrvatska navijačka scena među prvih pet u europi ako ne i najjača.Ne kažem da se uvijek treba tuć,daleko od toga al taj osjećaj kad tisuće grla pjeva istu pjesmu s takvim ponosom i ljubavi to ti neće dat Half Life 2 vjeruj mi!Ko je prvi bio kad se trebalo branit Hrvatsku??Bad Blue Boys,Torcida itd..
Pa jebiga ne moraš ti ić na tekme niti volit nogomet,(makar znam da ga većina i prati i igra)ali nemoj vrijeđat nešto što je nekom sveto.Svakom pravom purgeru Dinamo je svetinja
Kolko je vas ikad bilo na tekmi,ajde da vidimo dva prsta gore!
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum
madafaka je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 02:45   #34
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
... kod Ćire sam na crnoj listi jer me jednom upito "momak jel gledaš ti ovaj naš nogomet?" moj odgovor je bio: "a kaj se u Hrvatskoj igra nogomet ?" ... tek toliko o mom mišljenju o Hrvatima i nogometu ... mislim u rukometu i vaterpolu smo velesila u nogometu smo niko i niš, eto iskrumpirali se jednom na svjetskom i jdnom na europskom i dinamo tamo ko zna koje na kupu velesajamskih gradova i bilo smo tada euforični i sretni ali realno to je to ... o čemu pričamo ... statistika je točan zbroj netočnih podataka ali ruke na srce, nas u nogometu nema nigdje ... bljesnemo 1 - 2 puta u deset godina ... u rukometu uvijek gazimo kao i u vaterpolu, a to su MUŠKI sportovi, nogomet je u odnosu na njih igra za curice molim lijepo, rukomet i vaterpolo su realno grublji i teži sportovi skoro i od hokeya ... kog mi varamo ? E, pa imamo Dinamo (svoj svoga na prvo mjesto), Hajduk i tu i tamo nekog, ostale bi tukle srednjoškolske momčadi ... kako je CatKiller neki dan rekao poslije tekme: tekma na ekranu je 10 puta bolja nego u živo, čovjek bi rekao da HRT ima i koristi neke specijalne efekte i par filtera pa da to bolje izgleda na malom ekranu ... nego vratimo se geekovima, moj glas za visagea

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 02:59   #35
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
kada smo kod geekova moj glas ide Visage-u (Black Dragon i CatKiller su mi prijetili da moram glasati za njega)

salu na stranu, pozdrav Visage-u, on je jedan od najpametnijih ljudi na forumu
Staro 11.12.2004., 03:17   #36
bude
Warcraft III TFT

bude's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
... mislim u rukometu i vaterpolu smo velesila u nogometu smo niko i niš, eto iskrumpirali se jednom na svjetskom i jdnom na europskom i dinamo tamo ko zna koje na kupu velesajamskih gradova i bilo smo tada euforični i sretni ali realno to je to ... o čemu pričamo ... statistika je točan zbroj netočnih podataka ali ruke na srce, nas u nogometu nema nigdje ... bljesnemo 1 - 2 puta u deset godina ... u rukometu uvijek gazimo kao i u vaterpolu, a to su MUŠKI sportovi, nogomet je u odnosu na njih igra za curice molim lijepo, rukomet i vaterpolo su realno grublji i teži sportovi skoro i od hokeya ... kog mi varamo ? E, pa imamo Dinamo (svoj svoga na prvo mjesto), Hajduk i tu i tamo nekog, ostale bi tukle srednjoškolske momčadi ... kako je CatKiller neki dan rekao poslije tekme: tekma na ekranu je 10 puta bolja nego u živo, čovjek bi rekao da HRT ima i koristi neke specijalne efekte i par filtera pa da to bolje izgleda na malom ekranu ... nego vratimo se geekovima, moj glas za visagea
Ti kao da si mi procitao misli...
Saphire x700 pro
2x80 GB @ RAID0

bude je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 07:37   #37
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004

Eto, ekstenzivnije sposobnosti motorike predočene u brzini pisanja i želja za substantnijem objašnjenju tematike koje me zanima (ovisno o temi) dobije ovakav rezime : Geek :confused:

Bojim se da si fulao termin neovisno bila to pohvala ili pokuda :
http://68.122.225.38/omni/geek.html

Ja se ni socijalno a pogotovo prehrambeno tesko nalazim u tom terminu

Kad CK prica o mlijeku onda moze proc jer je sala, ali da krivo ne shvatis, ja prezirem mlijeko i mlijecnu industriju, sto tri mala sig-a
dovoljno govore

Nakon skoro 1.5 odsustva daleko iz HR...kad sam se vratio doma, osjecam zasicenje od uredjaja do te mjere da dajem prijateljima da mi slazu a ja ih gledam

Od tud i CK mode u OC-u 64-e (Cat Killer)

Kad treba drugome nesto sloziti, (Audio,Studio,Synth,Comp...)
Nema problema, ali za sebe, gadi mi se.

Prezasicen....

Refleksija toga ostaje akademska i afinitivna potreba teorijskog
kisobrana tehnologije u datim temama koje ovdje spominjemo,
pa za tih par redova više u mojim postovima,...krivi brzinu pisanja i entuzijazam, jedini ventil.

Vrijeme? Vrlo malo ga imam u zadnje vrijeme, pa ipak i neprospavan cu otici osvojiti Sljeme u 6h, nedjeljom da pokazem
sto mogu vegetarijanci

CK me inace cesto zove insomnicar kad me vidi ili zove, a nije zbog
viska vremena. Fleks, zavidim ti ako možes uzeti daljinac
u ruke i gledati TV, ja to nisam radio više od 2 godine

Tehnofil, Audiofil možda, ali geek? Jedino Gadget freek

Citiraj:
Originally posted by Fleks
Buduči da mi je dosadno
Da nije ovo mozda premisa viška vremena
Ice-a mi nema, javio se danas da uskoro krece sa forumašenjem, jedini tko mi duguje povratnu spačku je CK, hahaha, da nije to neki dogovor s Fleksom

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 11.12.2004. u 09:20.
Visage je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 13:16   #38
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by madafaka

Kolko je vas ikad bilo na tekmi,ajde da vidimo dva prsta gore! [/B]
: nono :

Bio sam ja (eto frendica nabavila karte inače NIKAD, ali N I K A D ne bi dao 100kn za tu bijedu i sramotu) na posljednjem "derbiju" prošle sezone i razočarao se totalno, gle kamera prati akciju, ali ti na TVu nevidiš da ostalih 15 orangutana laganim kasom prelazi igralište i koluta očima...

Mislim ako netko to smatra uzbudljivim onda je stvarno siromašnog životnog iskustva...

I onda još idu razbijat aute i tramvaje bez obzira ko dobio tekmu...

Lošeeeeee!
Staro 11.12.2004., 13:43   #39
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by CatKiller
gle kamera prati akciju, ali ti na TVu nevidiš da ostalih 15 orangutana laganim kasom prelazi igralište i koluta očima...
... vidi ga, šta sereš ... pa to mora da je bila jebeno dobra utakmica pa po tvojim riječima čak 7-morica su se kretala po terenu . Ja kad obično gledam ako ih je u pokretu 4 dobro je ... po meni je sudac obično igrač utakmice, jedino se njega i vidi u svakom kadru pošto se on i jedini kreće svih 90 minuta mislim da bi 11 suadaca tuklo 5 "prvoligaških" momčadi za redom, tekmu za tekmom u istom danu

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 11.12.2004., 16:12   #40
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Citiraj:
: nono :

Bio sam ja (eto frendica nabavila karte inače NIKAD, ali N I K A D ne bi dao 100kn za tu bijedu i sramotu) na posljednjem "derbiju" prošle sezone i razočarao se totalno, gle kamera prati akciju, ali ti na TVu nevidiš da ostalih 15 orangutana laganim kasom prelazi igralište i koluta očima...

Mislim ako netko to smatra uzbudljivim onda je stvarno siromašnog životnog iskustva...

I onda još idu razbijat aute i tramvaje bez obzira ko dobio tekmu...

Lošeeeeee!
Po ovom postu se vidi da nemaš pojma o nogometu i da nejdeš na tekme kao i većina ovdje.100 kn za tu bijedu???sjever je ove godine za sve tekme 20 kn.To kaj ideš na istok s curama i starčekima to je tvoj problem.Molim te otiđi jednom na SJEVER i potpuno će ti se promijeniti viđenje utakmice.Misliš da će te zanimat kak Kranjčar stoji ma daj molim te.Na sjeveru je prava tekma bez obzira bilo to Međimurje (odlična utakmica po navijanju) ili Beveren (najbolje navijanje u zadnje dvije godine).Ti to na televiziji ne vidiš specijalni efekti ma kakvi efekti kaje vama kaj pogledate jednu tekmu od 50 pa serete.HNL je za kurac al to ti nije ni bitno kad si ti na tribini,zajebavaš se,piješ,navijaš jebiga moraš probat da bi razumio.To ti je kao droga.

@Black Dragon
Dinamo je osvojio 1967. Kup velesajamskih gradova,a za 82. kažu da je bila najjača ikad ekipa.Rukomet je grublji,ali ti očito nisi nikad igrao pravi nogomet (vjeruj mi velika je razlika između hakla i službene utakmice)nema ti tu prođeš igrača čepovima po zglobovima pa si ti misli,a sudac u tri pičke materine dalje.TO JE NOGOMET.Na televiziji vidiš kak ga pokosi pa kaj nije mu niš!Pa jel tebe kad tak neko pokosio???
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 11.12.2004., 16:18   #41
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Pa jel tebe kad tak neko pokosio???
... to je jedan od razloga zakj mi ne dejstvuje lijevo koljeno, zatvara se samo od sebe i nešto jako pucketa i pleše ... 2 godine branio i 3 godine igrao 7. (GTŠ u moje vrijeme najgrublja srednja radi 1001 bosanca na završnim radovima i niskogradnji od kojih je 90% sanjalo da su buduča nogometna zvijezda i tako su i igrali, đon, lakat, glava šaka, a najmanje lopta, a ja vucibatina se zadržo 5 godina u srednjoj ) a to kaj seru da napadače kose, to valjda zato što su šminkerske pičkice ... nogomet se igra u sredini a ostali samo trčkaraju jer niš drugo niti ne znaju ... kako bi se reklo rat se dobiva u logistici ... u sredini se gine i desetkuje, naprijed se baca i leži po travi a odozada samo malo poskakuje ...

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 11.12.2004. u 16:33.
Staro 11.12.2004., 16:40   #42
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Pa ajde fala bogu da neko zna tu nešto o nogomet.Dijelim tvoje mišljenje,7 godina sam igro nogomet,prve 3 sam bio centarfor(špica,napadač za neuke)a poslije me trener stavio na srednjeg veznog zato šta sam tam trebo više doprinijet igri,otprilike nešto što bi Kranjčar trebao radit tj.playmaker,igro sam tu poziciju i stvarno trebaš najviše trčat nema stajanja a pošto sam ja po prirodi ljeno govno odusto sam od igranja,propo talent i bacio se na tribine.Napadači nisu šminkerske pičkice jer ih tuku stvarno nemoj pretjerivat,primiš loptu odmah te krši.Kolko god oni para zarađuju ipak je za to trebalo pun kurac volje i treninga šta većina na ovom forumu nema pojma jer sjede doma pred televizijom i kompom pa seru gluposti.Kad ti je popodne škola dižeš se u 7 da bi stigo na trening u pol 9 koji ti traje do 11 pol 12 pa piči doma pa u školu i tak stalno i obrnuto kad je škola ujutro.A poslije i po 2 treninga dnevno,teretana,jogging pa ima pun kurac toga.A poslije kad počneš zarađivat boli te kurac svi su ti zavidni,zvijezda si,imaš para.....ah jebemti život i lijenost
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 11.12.2004., 16:47   #43
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

zato je meni sata kada mi broj otkucaja preraste 75 pali se alarm , kada treba preć više od 200 m opća frka, a teže od žlice više ne dižem

Staro 11.12.2004., 18:42   #44
Roller
Premium

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:

Kolko god oni para zarađuju ipak je za to trebalo pun kurac volje i treninga šta većina na ovom forumu nema pojma jer sjede doma pred televizijom i kompom pa seru gluposti.Kad ti je popodne škola dižeš se u 7 da bi stigo na trening u pol 9 koji ti traje do 11 pol 12 pa piči doma pa u školu i tak stalno i obrnuto kad je škola ujutro.A poslije i po 2 treninga dnevno,teretana,jogging pa ima

Nemoj mi samo govorit da je pošteno što nogometaši zarađuju toliko, to je totalno neopravdano...a zašto naši nogometaši zarađuju tako mnogo?
Kad je kriza u državi samo se drži onog:"Kruha i igara!"...

Imam liječnika u kući i znam koliko je to odricanja vremena, živaca i sve slobode. Uče cijeli hebeni život, nakon faksa ih još čeka ono najteže, a zarađuju ohoho manje od nekog tko je samo 4 sata dnevno trčo za loptom....daj...
Roller je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 19:11   #45
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
....

Svaka čast navijačima, ali nogomet nam je katastrofalan i tu me ne može nitko razuvjeriti...

Nije da vrijeđam, ali koji je postotak visokoobrazovanih ljudi na sjeveru ? Normalno da mladi trebaju neku zanimaciju, ali moram priznati da navijanje baš i nije neka sreća pošto se tamo ističu negativci...

Znam hrpu BBBovaca koji idu na tekme Zagreba i Cibone i to stvarno cjenim jer se i rukometaši i košarkaši TRUDE i daju sve od sebe! Jednostavno nema izležavanja i prešetavanja terena jer je svaki čovjek bitan i svaki od njih je karika bez koje momčad ne može !

Nogomet i pripadajuči orangutani su precjenjeni! I što je još najbolje i žale se jer su preslabo plaćeni...

Da, moraju biti 4 sata dnevno u teretani i po treninzima, ali njihova "profesija" ne nosi nikakvu odgovornost i u skladu s tim je preplaćena! Gore spomenuti liječnici svakoga dana odgovaraju za ljudske živote i za to su plaćeni desetinu iznosa od nekog balvana koji je plaćen da napucava loptu... Sustav vrijednosti je definitivno poremećen!

Gledaj, da nogomet igraju amateri i hobisti kojima je to užitak i zanimacija, onda bi i ja navijao svim srcem!
Staro 11.12.2004., 19:26   #46
MasterX
do you speak it?

Datum registracije: Mar 2003
evo da pljunem u pero i napišem svoje ime ispod ovoga, apsolutno se slažem sa ovim što je ubojica mačaka rekao
Staro 11.12.2004., 19:37   #47
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Nije loše biti geek . To nisu ljudi koje nose pepeljarke žderu samo u MCshitu, ne propuštaju broj smokvinog lista... Takve ih predstavljaju u BUGU i ostalim idiot časopisima. GEEK nije ŠMOKLJAN, šmokljan je NERD. ockey? .

Geeksi su ljudi koji su freakovi za tehnikom (tko od nas ovdje nije ) i znaju sve (pretjerujme big time) i da neki piju i pivu, a ne punomasno mlijeko.
I agree.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 19:46   #48
Bran
nemam kaj napisati

Bran's Avatar

Datum registracije: May 2003
Citiraj:
Originally posted by Chuby
ne znam zasto se geekovi povezuju samo s informatikom, mislim nije li geek svatko tko zapne za jednu stvar u zivotu toliko da vise nema zivot?
Da. Ali ipak se ta riječ najviše koristi kad se misli na informatiku.

Bran je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 19:55   #49
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

... ja sam mali glupi sero i nabijam lopte po travi i ja bi 10.000.000€ jer ne radim niš drusštveno korisno i pošto sam glup strgat će me od moje 7 - 35 i onda bum bil strgani glupan pa mi dajte te pare da ne krepem od gladi.
Mislim čovjek na kojeg mi se najviše sere nije čak nogometaš već košarkaš, onaj "ljubljeni" Toni Kukoč kada je jednom rekao nakon što je reprezentacija se potpuno raspala ... "...ako Vam ne odgovara kako smo mi igrali, igrajte si sami ...". E pa jebem te glupa i blesava, pa kada ja nešto radim 10 godina, svaki dan po nekoliko sati dnevno pa nema šanse da bi toliko griješio (jesam skroman ) ... a nogometaši, kako, netko može dobiti 10.000.000€ za napucavanje lopte po nekoj livadi i onda 10 puta u mjesec dana sa 5m fulat prostor od neki 20 i nešto kvadratna metra i ono, čuj sorry loš dan ... pa da i frendov stari je kirurg za ne 10.000.000€ za cijeli život i krpa te iste orangutane, pa mogao bi i on petroici mjesečno onako greškom odrezat desnu nogu i podrezat tetive na lijevoj i onda a čuj sorry potplačen sam i imam loš dan a i kaj ak ti ne paše sam si to složi ak nisi zadovoljan kak ja to radim ... gle ja igram CoD i reći će ti ovi moji da ja bombom, a ne puškom, imam HeadShot u postotku od 70% a igram niti 6 mjeseci ...

Staro 11.12.2004., 20:18   #50
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
... ja sam mali glupi sero i nabijam lopte po travi i ja bi 10.000.000€ jer ne radim niš drusštveno korisno i pošto sam glup strgat će me od moje 7 - 35 i onda bum bil strgani glupan pa mi dajte te pare da ne krepem od gladi.
Mislim čovjek na kojeg mi se najviše sere nije čak nogometaš već košarkaš, onaj "ljubljeni" Toni Kukoč kada je jednom rekao nakon što je reprezentacija se potpuno raspala ... "...ako Vam ne odgovara kako smo mi igrali, igrajte si sami ...". E pa jebem te glupa i blesava, pa kada ja nešto radim 10 godina, svaki dan po nekoliko sati dnevno pa nema šanse da bi toliko griješio (jesam skroman ) ... a nogometaši, kako, netko može dobiti 10.000.000€ za napucavanje lopte po nekoj livadi i onda 10 puta u mjesec dana sa 5m fulat prostor od neki 20 i nešto kvadratna metra i ono, čuj sorry loš dan ... pa da i frendov stari je kirurg za ne 10.000.000€ za cijeli život i krpa te iste orangutane, pa mogao bi i on petroici mjesečno onako greškom odrezat desnu nogu i podrezat tetive na lijevoj i onda a čuj sorry potplačen sam i imam loš dan a i kaj ak ti ne paše sam si to složi ak nisi zadovoljan kak ja to radim ... gle ja igram CoD i reći će ti ovi moji da ja bombom, a ne puškom, imam HeadShot u postotku od 70% a igram niti 6 mjeseci ...
LOLČINA :clap: , ali nažalost 110% istina.
Staro 11.12.2004., 23:21   #51
marac
Premium

marac's Avatar

A u PM s čim se vi jebete, vidite da je FLEKS doso lijecit komplekse al nazalost na krivi forum.
www.gayjeok.com je bolje mjesto za takve stvari.

budite mi pozdravljeni

marac je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 23:44   #52
Darth Revan
Premium
Moj komp

Darth Revan's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by marac
A u PM s čim se vi jebete, vidite da je FLEKS doso lijecit komplekse al nazalost na krivi forum.

budite mi pozdravljeni

e stavarno sam se potrgao na ovo!
Svaka čast!
Darth Revan je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 23:59   #53
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:

budite mi pozdravljeni

Kak si bezobrazan dabogda te banali !
Staro 12.12.2004., 00:06   #54
marac
Premium

marac's Avatar

Citiraj:
Kak si bezobrazan dabogda te banali !
Meni ni iz džepa ni v džep
marac je offline   Reply With Quote
Staro 12.12.2004., 00:23   #55
Fleks
JDM

Fleks's Avatar

Citiraj:
Meni ni iz džepa ni v džep
Ma narafno! Na ti piva .
Staro 12.12.2004., 01:13   #56
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Pa je to je sve istina o preplaćenosti igrača npr. Rivaldo je dnevno dobivao oko 30 000 franaka na Svjetskom prvenstvu!!!Kod nas je puno drugačija priča najplaćeniji dobivaju 5 000 eura mjesečno tak da to nije baš nešto.A u vezi usporedbe liječnika sa nogometašem to su gluposti.Liječnik je profesija kao i svaka druga samo s velikom odgovornošću.Ali kaj vozač busa nema možda odgovornosti,njemu loš dan prevrne se autobus 40 mrtvih,ljudi kaj rade u HŽ ne skrene dobro prekretnicu bum vlak ispada iz tračnica i kolko mrtvih??Nogomet je showbiz i na njega se mora gledati kao takvog,kolko glumci dobivaju para da se krevelje pred kamerom??Pa ipak mi uživamo gledat filmove i serije!!Tako je i s nogometom ak znaš zabit gol,izvest fintu,akciju itd...poželjan si i automatski stižu pare i sponzori.Nekad se igro nogomet za publiku,a danas ti je sve lova,jebiga tako je to

@Black Dragon
Za Kukoča ne znam nikad me baš i nije ni zanimao al općenito je istina za sportaše da su umišljena stoka but who could blame em kad imaju para ko pljeve??ali kakve veze tvoja preciznost u CoD ima sa tim da neko promaši 7 metarski gol,jebiga krivo se odbila lopta,krivo ju je zahvatio šta sad odmah na križ??to je sport namijenjen rekreaciji i zabavi čovjeće,nije to neka nauka,ako imaš talenta imaš ga i gotovo treniranjem nećeš ništa postić
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 12.12.2004., 01:22   #57
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
jebiga krivo se odbila lopta,krivo ju je zahvatio šta sad odmah na križ??to je sport namijenjen rekreaciji i zabavi čovjeće,nije to neka nauka
... nije nauka ali sve je to super kada ja fulam u parku dok kikamo glava-noga, kada fulamo na igralištu kada se kika u par gajbi pive, onda je to zabava i rekreacija ... ali kada netko nekome plati 5 000 ili 50000€ za to, e onda je na križ i kako BBB u zadnje vrijeme malo "preispituje" svoje igrače ... mislim kada ja platim tipu za grijanje da mi ga popravi a ujutro mi na nosu visi siga idem u kućne posjete sa kao Baisball Bat Niagara ... tako treba i sa tim na terenu, on tamo radi, ne zabavlja se, on zabavlja nas/vas na tribini ... zabava je zajebanicija, nema plaće. Posao je primanje plaće, a ako ti je plaća astronomska ... e sinko ako fulaš gol sa 20m ja ću primjeniti utrenirano znanje iz CoDa sa istim tim Kar98 ali ću koristiti live ammo ukoliko sam ja onaj koji ti je izbrojo mjesečnu plaću ...

Staro 12.12.2004., 01:22   #58
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Citiraj:
Svaka čast navijačima, ali nogomet nam je katastrofalan i tu me ne može nitko razuvjeriti...

Nije da vrijeđam, ali koji je postotak visokoobrazovanih ljudi na sjeveru ? Normalno da mladi trebaju neku zanimaciju, ali moram priznati da navijanje baš i nije neka sreća pošto se tamo ističu negativci...

Pa niko ne kaže da nije katastrofa kad je to činjenica

A na koje negativce misliš da se ističu??
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 12.12.2004., 01:29   #59
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Citiraj:
... nije nauka ali sve je to super kada ja fulam u parku dok kikamo glava-noga, kada fulamo na igralištu kada se kika u par gajbi pive, onda je to zabava i rekreacija ... ali kada netko nekome plati 5 000 ili 50000€ za to, e onda je na križ i kako BBB u zadnje vrijeme malo "preispituje" svoje igrače ... mislim kada ja platim tipu za grijanje da mi ga popravi a ujutro mi na nosu visi siga idem u kućne posjete sa kao Baisball Bat Niagara ... tako treba i sa tim na terenu, on tamo radi, ne zabavlja se, on zabavlja nas/vas na tribini ... zabava je zajebanicija, nema plaće. Posao je primanje plaće, a ako ti je plaća astronomska ... e sinko ako fulaš gol sa 20m ja ću primjeniti utrenirano znanje iz CoDa sa istim tim Kar98 ali ću koristiti live ammo ukoliko sam ja onaj koji ti je izbrojo mjesečnu plaću ...

ovo je postala prava mala diskusija!!
Inače napad na Zahoru su izvela dva pijana kretena,mi BBB smo uz uz Dinamo i kad tuku i kad gube,ne znam jel znaš za pjesmu Ajmo Dinamo,nema predaje e pa ta pjesma se pjevala kad je Dinamo gubio po 3:0 DOMA!!!Tak samo da objasnim narodu da BBB ne napada svoje igrače.Jedini "napad" je bio upad Interventne postrojbe na trening i uzimanje dresova i dobit će ih nazad kad počnu igrat kak se treba igrat za Dinamo!!da ostave dušu na terenu a to je i pisalo čini mi se u izjavi Udruge u Jutranjem il tak negdje pa ste mogli pročitat
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
Cro Gaming Forum
Staro 12.12.2004., 01:40   #60
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Nekad se igro nogomet za publiku,a danas ti je sve lova,jebiga tako je to
istina i to je to ... glupo zvuči ali i nogomtu će se desiti isto (ne morate me razuvjeravat, primjeniti ću navijačku pogledajte semafor, a ja ću reć pogledajte stadion. Aj ima ljudi kad je "derbi" ali inače ...) ono što se zbiva baisballu u USA, odumrjet će .. stadioni prazni, reklame, filmovi, moljenje, samo da netko dođe ... mislim nema se šta više gledat, nema čari, draži, zajebancije i ono najbitnije nema zabave ...di je zabava, zabava je postala eXtreem ... loša (kick-boxing, full kontakt i ostalo ... svim pokloniteljima toga ali to je KRETENIZAM molim lijepo, ide osoba A zgaziti osobu B, sorry ali moj stav bez obzira na CROcoopa). Zabava je bunji, kaiting, paraglaiding, down hill, up hill, snowboard, sk8, rolle, triatlon, rafting, ... možeš sudjelovat, zajebavt se do bola ... adrenalin rush na 100 i svi OK ... zašto ne i geimanje kad smo kod toga ... neki ljudi zarađuju gadne pare igranjem, alo ljudi igre i proizvodnja igara postaju jedan od najvećih businessa na planetu ... za 20-30 godina nogomet će biti ono što je danas bacanje kamena s ramena, neka stara narodna igrica za dokolicu ukoliko neš drastično ne promjne ... mislim mačevanje i viteški turniri su bili main event u srednjem vijeku ... danas ga se jedva nađe u slikovnicama ...

evo ja bi uveo pasivni (za 120 sekundi moraš biti od svog 16 na rubu protivničkog) napad u nogomet i kazna je oduzimanje lopte i pozicioniranje iste na rub 16-terca pasivne momčdi sa pravom na slobodni udarc ... kako se kod nas NEigra gledali bi 45 slobodnih udaraca po tekmi , dopustio bi leteće izmjene offense i defense kao u American fotballu i hockeyu i isključivanja na 2 minute "nepodobnih" ... igra bi bila dinamičnija i zabavnija a ne ovako poslijepodnevna i većernja uspavanka ...

Zadnje izmijenjeno od: Black Dragon. 12.12.2004. u 02:03.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno