|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Sto se ilegalnih kljuceva tice,mislis da u csu to ne postoji?! Kazem jos jednom,prvo provjeri informacije onda bubetaj gluposti, jer sam sebe blamiras ovakvim izjavama. CS i CSS za igre stare miljon godina imaju i dan danas par puta više igrača nego što ih je cod imao u svoje zlatno doba ( zbrojivsi sve nastavke... )
![]() |
![]() |
#32 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() Steam Stats samo kliknite View Steam players per game ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
|
dakle gledajuci po tom linku koliko ih se spojilo unutar zadnjih par dana, ti ces meni reci da je MW2,igra izdana u zimu prosle godine,za 5000ljudi bolja od igre izdane prije 10-ak godina? pogledaj za 10-ak godina gdje ce biti mw2,cs ce biti na istom mjestu... capiche? nemojte se hvatat za podatke zadnjih par dana,hvatajte se globalno
![]() |
#34 | |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Addicted to music.
Datum registracije: Sep 2009
|
J*beni Treyarch.Pun qrc mie više Vijetnamaca,Njemaca i svjetskih ratova,ozbiljno.Poubijao sam toliko švaba i azijata da se čudim kako su uopće živi.
![]() |
![]() |
#36 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Samo ću reći da Treyarch ne radi baš loše igre... COD5 je sasvim pristojna igra. I ovo da MW nije COD... Ja nemam ništa protiv toga da se franšize razvijaju, ako je produkt dobar. Ovaj serijal mi je odličan, sumira čitav COD i puno drugih igara jako dobro: http://www.youtube.com/watch?v=Bsg18eDqgmA |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Cod-ovi od IW-a imaju odličan SP znači cod,cod united offensive, cod2, cod4 i cod 6 Od MP mi se jedino svidio cod 2 i njega sam igro neko vrijeme...od ove druge ekipe (cod3,cod5 pa vald sad i cod7) mi se nije sviđo cod 5 jednostavno nema ono nešto što cod2/4 ima, pričam o SP naravno 3 nije ni izašo za za pc nikad tako da za mene i nepostoji... I shvatite da su cod počeli radit još od dvojke na dvije godine tako da one neparne očkujem ja barem da će biti bulšit, tako je i sa NFS-om koji je fala kur.u nakon MW napokon dobar jedan izbacili al sad ne očekujte od ovo godšnjeg ništa do 2011 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
![]() |
#39 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Banned
Datum registracije: Nov 2007
|
Neznam,osobno MW2 mi je bio predobar,bas onak,gust za prelazit,nisam neki fan CODa al ova mi je igrica fantasticno sjela.Mozda zato sto fali dobrih igara,ili jednostavno valja ![]() Valjat ce i ovo,nadam se ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
![]() |
#42 |
Arroyo settler
Datum registracije: Aug 2006
|
Kupiš cod počneš igrati i onda počnu izlaziti pečevi njih 538974598374593 u 2-3 mjeseca i to je to(nije doslovno ali tu je to nekako).Nema novih patcheva i chiteri dolaze na svoje a nije prošlo puno od kad je igra izašla.I to je sada postao trend.Kupiš igru malo odigraš i serveri počnu se prazniti + čitera ko kenje.Novi MW2 po meni je groblje,naravno preskočio sam ga jer ono atomske bombe i hrpa glupih fora.Ne možeš se nagnuti lijevo ni desno jer novi vojnici valjda nose moderni kozmodisk.
![]() |
#43 | |
Never Forgetti
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
BTW ima igraca koji imaju original pa isto imaju neke cheateve i slicne "prerade" za igru. Mislim da ce tesko sada odrzati nivo igrivosti kao u cetvorci jer vec malo postaje "izlizana" takva tematika....ipak dosadi nakon nekog vremena sve isto. Jedino sada mogu dodavati oruzja, mape, popravit grafiku ali opet nece biti igrivo.
![]() |
![]() |
#44 |
Premium
Datum registracije: Jul 2009
|
Evo nekih glasina za koje se nadam da su istinite: http://planetcallofduty.gamespy.com/....php?id=162077
![]() |
#45 | |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Sto se tice CSS-a i MW2 obje igre su totalne sprdenja ako gledas skill koji je potreban da se bude dobar igrac. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | ||
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]() Mozda bude i domoviski rat ![]() nadam se da SP bude dobar, multi sad gledam kao mogucnost igre a ne kao glavnu stvar kod coda, jer su me sad vec 2 nastavka po pitanju multija razocarala, tako da neocekujem vise nista osim solidne sp kampanjice... Citiraj:
Lako za skil, treba i u MW2 znat sprejat i pravit sve oko sebe idiotima, te u Wowu izdrzat par dana u komadu da se neide na wc, to je pravi skill ![]() Sad ce me pola foruma razapet, al aktivni sam igrac cod4 i znam o cemu pricam ![]() Jos sam pod dojmom probne drzvane mature o Racunalnim igricama i internetu ![]()
![]() |
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ja sam sa velikim skepsama pristupio CoD-u 6 (MW2) i na kraju ostao pozitivno iznenadjen.. Prvo mi je naivna teatralnost price malo digla zivac, te sam nakon Ria bio na pola da odustanem, posto mi je vec dopizdilo napucavat 101 terrorista po Brazilskim slumovima, ali na kraju me tipicni CoD shtimung uspio savladati i do kraja SP-a sam dogurao sa prilicnom dozom gushta ![]() ![]() Neke stvari se ne mogu negirat, ovi iz IW-a suvereno vladaju nekim domenama; jedna od njih je stvaranje teatricne napetosti, kreiranje ambijenta, kombiniranje naizmjenicnog stealtha i 'in your face' akcije, do vizualne izvedbe koja je po meni besprijekorna i isto tako optimizirana korisnicima. Multi je druga prica, i tu po meni vec sad opasno zaostaju za konkurencijom, osim u grafickom smislu se nisu drasticno pomakli od dobitnog koncepta CoD 1, a s obzirom da danas, a pogotovo u buducnosti ce multiplayer okretat glavnu lovu, Activision ce morat' vuci neke nove poteze sa CoD'om ako misli da opstane kao brand, jer spektakularnih 6 sati interaktivnog filma svake god. jednostavno vise nije dovoljno ![]() Moje zamjerke filozofiji koju je zauzeo IW sa zadnjim CoD'om su prvenstveno ideoloske prirode, i ako zele da ja vise ikad' kupim njihovu 'igricu' prvo ce morat' napucat' onaj ljudski ejakulat od njihovog PR mesije Robert 'Blowing'a i zaposlit nekog' istinskog' entuzijasta ili krizara poput Hammer'a koji ce unatoc kamenovanju, pokudama i trulim rajcicama ponosno viti barjak CoD-a sa strascu kojom nebi mahao ni zeninim gatjama ![]() sta sam u biti htio reci.. ![]() ![]()
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Jan 2013
|
Jel zna netko dali se u black ops multy moze resetirati status? Znaci da krenem od lvl 1 sve ispocetka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Guest
|
Imaš reset kad stignes do prestigea..nego gdje si iskopao ovu temu.. |
![]() |
|
|
Oglas
|