|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Možda Morrowind?Malo starija,ali odlična igra,meni je radila na gf4 mx kartici,tako da mislim da će ti raditi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Taman sam ulupao 2000kn za nadogradit komp, pa prva igra koju sam odigrao Baldurs Gate Trilogy... Bravo ja. A sad sam na remakeu Close Combat 4. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37 |
Premuim
Datum registracije: Feb 2008
|
GTA Vice City, GTA III, mozda i San andreas... Ak je to onaj lap sa procjene na trznici, trebale bi prve dvije raditi... Nabavi i emulator za PS1, i pici te starije igrice...
![]() |
#38 | |
Guest
|
Morrowind mi je prvo pao na pamet. ![]() Evo minimum specs: Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
heroes 3,age of empires,starcraft,arx fatalis,dungeon siege i probaj gothic 2 odvrtit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Evo ja jucer bas instalirao nanovo mislim po 14 put nakon sto sam pogledao i sam Star Trek 2009 3-4 puta ![]() Star Fleet Command III: http://www.gamespot.com/pc/strategy/...-video-preview Mrak Igra ![]()
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Banned
Datum registracije: Mar 2008
|
Dune 2000, jagged alliance 1,2 te deadly games, knights of xentar,motorhead, transport tycoon, thief 3, alien vs predator 2 the dig, full throttle, reunion, masters of orion bilo koji nastavak, wing commander prophecy. Eto. Btw, potrazi google grupu intel gma gaming i s nje skini modificirane drivere od beasta. Grafa ce ti radit daleko brže. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Gothic 1 i 2 bi mozda i moglo vrtit, al ak se zakacis na to, nista od samo 2 sata dnevno, vjeruj mi, ista stvar s neverwinter nightsom. Za malo razbibrige, mislim da je najbolje neka pucacina, tipa UT ili COD, ili cak quake 2, cak ima i u hrvatskoj par servera sta jos vrte to staro cudo, a igra je dobra. Ili recimo crimisonland ili nesto tog tipa, e to je navlakusa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
muimerP
Datum registracije: Nov 2006
|
Jackie Chan stuntmaster (inace igra za ps1) na ePSXe -u 1.6 radi kao podmazana. Igra je vrhunska, i mislim da i slabiji kompovi to mogu tijerat
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
lotus ![]()
![]() |
#49 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
Zna li neko da mi kaze kako se zove ona stara igrica, igrala sam je mozda 1995 na PS486, treba npr loptu da doteras do kosa, a dobijes alatke za to, tipa: macku, kanap, makaze, kofu, raketu, itd... mislim da se zvala "Timeout", ali mozda gresim posto pod takvim je imenom nisam nasla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2012
|
hvala ti Syss! |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
arcanum ( mrak ) tek ga sad nakon ohoho godina doživljavam kao jako jako dobru igru ![]() SVi fallouti osim trojke ![]() Bladur's gate ( svi), icewind dale 1 i 2, planescape torment Heroesi 3 i 4 ![]() Diablo 2 ( ja ga nažalost više ne mogu smislit ![]() Vampire the masquerade : redemption ( odlična igra) Anachronox stari rpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: Sep 2010
|
Nox? |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
Sad si me podsjetio, Close combat III mi je bila prva igra u zivotu, ikad, koju nisam mogao igrat zbog konfe.. Imao sam pentiuma 133, ali ne i 32mb rama vec samo 16... Ah koja li je to tuga i nevjerica bila, nisam znao da je tako nesto uopce moguce.. Na svim starim kompjuterima mi je sve radilo, a onda od jednom na "novom" nije htjelo.. ahhaha |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|