Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > NVIDIA
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 27.08.2009., 20:06   #31
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
pa to je lijepo
bluefluid je offline   Reply With Quote
Staro 27.08.2009., 20:15   #32
dh41400
Señor Audiophile
Moj komp

dh41400's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor bluefluid Pregled postova
Asus claims that the Mars is 23% more powerful than conventional GTX 295 video cards and has an improved thermal design that adds 65% more heat pipe coverage. That additional heat pipe coverage equates to 20% better cooling.
Citiraj:
Autor DriverHeaven
At idle a single MARS can hit 75 degrees Celsius and this rises to 90c under load, a temperature which puts the fan at 100% speed. Adding a second card increases the maximum idle temperature to 77 degrees, only 8 below a GTX295 at load. When we push the Quad-SLI setup with a demanding game the load temperature hits 94.5 degrees Celsius, not too dissimilar to the 4870X2 in a worst case scenario. Where the MARS differs from the X2 is noise levels, at 100% fan the cards are pushing a large amount of air through the various vents and the card becomes the loudest we have heard to date.
Toliko o Asusovom hladjenju ... a da se ne prica o tome koliko ih je RMA-dano zbog nestabilnosti u igrama

Hint: Nisu driveri u pitanju
Oglas

Oglas
Staro 27.08.2009., 20:25   #33
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Hebote koja perverzija! A ovo za temperature me uopće ne čudi s obzirom o kakvom krvožednom monstrumu se ovdje radi pa bilo to Asusovo hlađenje ili neko drugo koje pokušava zauzdati temperature.

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2009., 19:19   #34
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

ASUS MARS review
byGuru3d

Ukratko ono najzanimljivije,

temperature: idle: 51~54 load: 87~90

vantage:

SLI scaling (lol):

zakljucak:
'The reality is that you need to look at a product like this as a posh car on display, everybody wants it yet nobody can really spend the money on it. Common sense is to purchase a GeForce GTX 295 and overclock it a little higher, you'll end up with nearly similar performance for maybe half or a third of the price. NVIDIA recently started allowing pre-overclocked GTX 295 cards, as such you have been able to witness the BFG GTX 295 H2OC included throughout the tests in this article to make exactly that point. Of course you could also opt two GTX 285 cards setup in SLI, or for the same money even three cards (which is definitely is faster than one MARS).

But the ASUS MARS has to be the most sturdy, balsy and aggressive move from ASUS that I have seen in a long time, and face it .. we do not see a lot of manufacturers do something special these days anymore. The product works, it's there and performing beautifully.'

Ne znam, grafa je luda, svaka cast asusu ali moje misljenje - puno ti je veci ako stavis 3way sli gtx285, veci si bata u selu, a i performanse imas bolje...
Staro 09.09.2009., 12:38   #35
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

ASUS MARS quad SLI review

Izvor:driverheaven
Staro 09.09.2009., 12:45   #36
Gilbert5
Agent 0
Moj komp

Gilbert5's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ne znam koga uopće zanima takvi reviewi, cisto gubljenje vremena.
Gilbert5 je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2009., 12:48   #37
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Zasto?
Staro 09.09.2009., 12:50   #38
Doink the Clown
Jack of all, master of none
Moj komp

Doink the Clown's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Zasto?
Jer je nitko neće moći priuštiti a neće ni biti dobavljiva kod nas

C L O W N I N G A R O U N D
Doink the Clown je offline   Reply With Quote
Staro 09.09.2009., 12:52   #39
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ak nista drugo barem lijepo izgledaju u SLI-u. Al u test stave intel maticnu koje su za sve samo ne za klokanje , pa mogli su dobavit neku EVGU clasifajd ili DFI-jku
Staro 09.09.2009., 13:03   #40
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Pa kakve to ima veze sto nece biti dobavljiva kod nas, jebe mi se. 99% stvari koje zelim ili vidim na netu (barem sto se hardvera tice) necu si nikad moci priustiti, al to nije razlog da ne procitam nesto o tome. Ovo je fantastican komad hardvera i meni nije zao potrositi nekoliko minuta svog 'dragocjenog' vremena da procitam do kud je dogurala danasnja tehnologija koju je moguce kupiti, ako nekog to ne zanima nek slobodo zaobice ovaj thread.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 09.09.2009., 14:21   #41
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
99% stvari koje zelim ili vidim na netu (barem sto se hardvera tice) necu si nikad moci priustiti
Ali imas striker 2 i 4870x2 ( koja je trenutno i najjaca atijeva kartica ) . Necemo o tome. Svatko bi to volio imat. Neces si nikad kupiti ni RR phantoma, ali ga voli s vidjet na cesti ( kao ja ovog u osijeku ) , ili Ferrari Scuderiu pa sta.Grafa je pila ali kao sto review kaze za te pare uzmes 3way sli od GTX285 i jos te izadju manje ili 2x GTX 295 koje naklokas na te frekve.Al jbg to je luksuz , a luksuz se plaća
Staro 09.09.2009., 15:11   #42
bluefluid
Premium
Moj komp

bluefluid's Avatar

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
Ali imas striker 2 i 4870x2 ( koja je trenutno i najjaca atijeva kartica ) . Necemo o tome. Svatko bi to volio imat. Neces si nikad kupiti ni RR phantoma, ali ga voli s vidjet na cesti ( kao ja ovog u osijeku ) , ili Ferrari Scuderiu pa sta.Grafa je pila ali kao sto review kaze za te pare uzmes 3way sli od GTX285 i jos te izadju manje ili 2x GTX 295 koje naklokas na te frekve.Al jbg to je luksuz , a luksuz se plaća
Sto se tice mog kompa - niti jedna stvar u njemu nije drito iz trgovine (osim periferije i monitora), sve je kupljeno polovno s maksimalnom ustedom, i svejedno nije mi bilo tesko dati pola place za nesto jer volim hardver i uzivam u njemu. Barem za sada mogu tako razmisljati i to raditi jer jos uvijek nisam ozenjen i nemam djece, dugova i kredita koje moja jadna placica ne moze podnjet.

Sto se tice ostalog, malo mi vec ide na zivce upadanje u komentiranje nekog hardvera 'joj pa to je preskupo' ili 'kog boli k*** za ovo kad nes nikad to imati'. Pa nitko ne kaze da cijena nije prevelika, puno cijena na trzistu hardvera je u najmanju ruku nerealno i pretjerano, ali sam ja nekako dobio dojam da je ovo forum di se raspravlja i komentira razno-razni hardver... pa zbog toga mislim da takvi upadi nisu u redu
Staro 09.09.2009., 15:23   #43
JuiceBox
Moj komp

JuiceBox's Avatar

Citiraj:
Sto se tice mog kompa - niti jedna stvar u njemu nije drito iz trgovine (osim periferije i monitora), sve je kupljeno polovno s maksimalnom ustedom, i svejedno nije mi bilo tesko dati pola place za nesto jer volim hardver i uzivam u njemu.
Eto vidis , ali svejedno si si ga priustio bez obzira kako , zato jer to volis i zato nemozes rec da 99% stvari neces nikad imati ( bar st ose hardvera tice)

Citiraj:
Sto se tice ostalog, malo mi vec ide na zivce upadanje u komentiranje nekog hardvera 'joj pa to je preskupo' ili 'kog boli k*** za ovo kad nes nikad to imati'. Pa nitko ne kaze da cijena nije prevelika, puno cijena na trzistu hardvera je u najmanju ruku nerealno i pretjerano, ali sam ja nekako dobio dojam da je ovo forum di se raspravlja i komentira razno-razni hardver... pa zbog toga mislim da takvi upadi nisu u redu
Potpis.Naravno da nisu, jel onaj tko ima love taj ce i kupit, onaj ko nema toliko ( ili ima, ali ima vise mozga ) kupit ce polovno to isto za upola manje ili nesto slabije komponente. To je tako, jace,brze,bolje = skuplje + ako dodas luksuz = skuplje².
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Uključeno