|
![]() |
#32 | ||
Señor Audiophile
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() Hint: Nisu driveri u pitanju ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
ASUS MARS review byGuru3d ![]() Ukratko ono najzanimljivije, temperature: idle: 51~54 load: 87~90 vantage: ![]() SLI scaling (lol): ![]() zakljucak: 'The reality is that you need to look at a product like this as a posh car on display, everybody wants it yet nobody can really spend the money on it. Common sense is to purchase a GeForce GTX 295 and overclock it a little higher, you'll end up with nearly similar performance for maybe half or a third of the price. NVIDIA recently started allowing pre-overclocked GTX 295 cards, as such you have been able to witness the BFG GTX 295 H2OC included throughout the tests in this article to make exactly that point. Of course you could also opt two GTX 285 cards setup in SLI, or for the same money even three cards (which is definitely is faster than one MARS). But the ASUS MARS has to be the most sturdy, balsy and aggressive move from ASUS that I have seen in a long time, and face it .. we do not see a lot of manufacturers do something special these days anymore. The product works, it's there and performing beautifully.' ______________________________________________________________ Ne znam, grafa je luda, svaka cast asusu ali moje misljenje - puno ti je veci ako stavis 3way sli gtx285, veci si bata u selu, a i performanse imas bolje... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Ak nista drugo barem lijepo izgledaju u SLI-u ![]() ![]()
![]() |
#40 |
Premium
|
Pa kakve to ima veze sto nece biti dobavljiva kod nas, jebe mi se. 99% stvari koje zelim ili vidim na netu (barem sto se hardvera tice) necu si nikad moci priustiti, al to nije razlog da ne procitam nesto o tome. Ovo je fantastican komad hardvera i meni nije zao potrositi nekoliko minuta svog 'dragocjenog' vremena da procitam do kud je dogurala danasnja tehnologija koju je moguce kupiti, ako nekog to ne zanima nek slobodo zaobice ovaj thread. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#42 | |
Premium
|
Citiraj:
Sto se tice ostalog, malo mi vec ide na zivce upadanje u komentiranje nekog hardvera 'joj pa to je preskupo' ili 'kog boli k*** za ovo kad nes nikad to imati'. Pa nitko ne kaze da cijena nije prevelika, puno cijena na trzistu hardvera je u najmanju ruku nerealno i pretjerano, ali sam ja nekako dobio dojam da je ovo forum di se raspravlja i komentira razno-razni hardver... pa zbog toga mislim da takvi upadi nisu u redu |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
|