|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: Jul 2004
|
Evo snaso se i ja kako bi platio, pa me zanima kaj ak nedobis ono kaj je napisano, il ak neradi ? Jer sam naso fakat jeftinih stvarcica, al nije mala svota love (oko 300 € recimo) pa ono nije da bi riskiro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
motocross
Datum registracije: Sep 2003
|
da te pitam kak si se snaso kaj se placanja tice?a cuj ako tip garantira da radi nema razloga da ne radi,isto tako gledaj jel power seller i kolko ima prodanih stvari i kakav mu je feedback,ako je vise od 99% pozitivan nemas razloga za brigu! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
motocross
|
da te pitam kak si se snaso kaj se placanja tice?a cuj ako tip garantira da radi nema razloga da ne radi,isto tako gledaj jel power seller i kolko ima prodanih stvari i kakav mu je feedback,ako je vise od 99% pozitivan nemas razloga za brigu! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
motocross
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
gledaj na feedback, ja nikad ne narucujem od nekih lijevih tipova iz kine, taiwana i sl. sa desetak feedbacka.. a sto se tice placanja, postoji dosta servisa osim paypala koji primaju kartice, bidpay je jedan od vodecih. U checkoutu od nekih prodavaca takodjer mozes platiti karticom. ako pak ne zelis karticom, ostaje ti Western Union. btw, u posti mi je receno da slanje novca postom je devizni prekrsaj, i da preporuceno ne smijes slati cash !!! sad, kolko se oni pridrzavaju toga neznam , al zadnja posiljka koju sam poslao (preporuceno, cash inside) nije stigla vec mjesec dana (otprilike 2tjedna predugo).. bojim se da su zaplijenili ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|