|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Ja koristim BSPlayer za sve žive video formate.
![]() |
#32 |
aka Mithrandir
Datum registracije: Nov 2003
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
|
Da ne otvaram novu temu ,s kojim programom mogu vidjeti info o MKVu? Tipa, kao što je GSPOT za avi. To mi treba da vidim dal je audio DTS ili nije, da vidim rezu, itd... (da izbjegnem otvaranje filma - odnosno pokretanje)
![]() |
#35 |
Guest
|
A problem je otvoriti, makar i ako imao 1 megabajt od 25 gigi ? |
![]() |
![]() |
#36 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
![]() |
#37 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Da malo bumpam temu... Jedno pitanje oko onog WD TV uredjaja. Recimo da ga zelim spojiti na crt telku, dok ne nabavim nesto novo, hoce li se buniti ili ce normalno sniziti rezoluciju i prikazivati sve kak treba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
ma znam da nema smisla bas, ali imam puno filmova koji su u .mkv formatu, i nekad mi dodje pogledati nesto na tv-u, a lcd/plazma je tek u planu. hvala na odgovoru, mislim da cu skoro u nabavku wd tv-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
lepi
Datum registracije: Nov 2005
|
Mogo bi netko nabaciti i detaljno recezniju takvog nekakvog uredaja , samo onak , objektivno , ne da se opravda neka kupnja a onda kasnije saznas da si dao 100€ a uredaj nema ethernet podrsku ili nedaj Bože HDMI izlaz ![]() moram priznat , ako je komp dovoljno blizu , ne vidim trenutno potrebu za tak nekim uredajima , iako su jako zanimljivi . mislim da ces puno prije softverski "nagovorit" komp da ti otvori neki fajl , kod ovakvih uredaja ima doslovno dvije opcije , ili radi ili ne . evo primjer taj WD , ne zeli pustati DTS nego to moras micati . gdje ces to maknut nego na - kompu . da budem iskren , ja cekam da se pojavi neki blue-ray drive koji cita mkv/divx i sve niže (avi jpeg..) , sa ethernet portom (da podrzava mrežu klasicnu) , normalne cijene . puno trazim jel ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
|
Zdravo! Evo, počeo sam koristiti zoom player za gledanje mkv filmova, nekako mi se on čini najbolji za to. Naime, pošto koristim Z5500, kako je najbolje podesiti audio postavke u playeru: Odem u AC3 Filters i tamo imam Output: ![]() Imate li nekakvih savjeta? edit: Ako sam dobro skužio, najbolje je ostaviti ovo prvo, onda pušta direkt zvuk kak je s filma ![]()
![]() |
#43 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#44 |
Premium
|
Thx. Tek kad sam napisao post, sam skužio u programu što je što, i da je najbolje ostaviti kak je ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|