|
![]() |
#32 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
A kul škajt proizvode kupuju samo najbolji ovrkluokeri. ![]() Zadnje izmijenjeno od: žile. 18.06.2009. u 20:12. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#34 |
Guest
|
Ma, hoće, naravno. To nikako ne može biti loš cooler, dapače! Samo mi se čini bolji od TRUE-a taman onoliko koliko im je razlika u finišu baza...(AKO i toliko). Sve u svemu, debeli korak naprijed za ZM, a to je najvažnije...i prvi "na ovu foru". |
![]() |
![]() |
#35 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Iako je za "sminkere" mora da ima solidne performanse... Tezak je gotovo kilu, alu listici + bakrena baza i jos niklovan... Steta sto ce kod nas biti cca 600kn ![]() Evo jedan review: http://www.tweaktown.com/reviews/281...er/index1.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
Lijep je novi zalmanček, ali iskreno, Zalman mi je bio draži dok je "cvijetne" coolere radio.. Sad će se utopiti u masi ostalih tower hladnjaka.. ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
|
Pa mora, kad je to uvjerljivo dosad najbolji koncept coolera Makar je i ovaj CPNS10 prelijep A ovaj review Sn4k3... jedan veliki LOL ![]() imaju razliku idlea i loada 5 stupnjeva : ![]() Neznam tko bi ozbiljno shvatio takav review Meni inače stiže ovaj Xigmatek Thor's Hammer, pa bude jedan 3way osvrt na TRUE Black, V8 i Hammer ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#40 |
|
![]() Ne vjerujem da je lošiji. Baš se pitam kada će to doći kod naših trgovaca... Na V8 je ovaj sto dolazi sa njim u paketu - CM-ov 800-1800 RPMa između tornjeva (makar nije problem staviti i neki drugi) Trenutno držim TRUE Black sa Arctic Cooling 1500 PWM (onaj iz Linksa) - morao sam ga malo prilagoditi jer nema klasične rupe za vijke pa sam izbušio da oni clipovi od TRUEa mogu sjesti ![]() A sa Xigmatekom mi dolazi ergela coolera - CM R4 serija na 2000 RPMa - ići će na potenciometa, CM neki super silent white LED i Nanoxia 2000 RPMa - također na potenciometar... pa se bude i mjenjalo ![]()
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 14.07.2009. u 18:47. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
|
Među prvim stvarima što pogledam su temperature ![]() + što im nigdje ne piše ni testbed koji su koristili ![]()
![]() |
#44 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
Kad sam ovdje, cini mi se da je ovaj, iako istog imena, malko drukciji od onih sa najavne stranice? -vidim da mu je cijena vanka u dojclandu 49,65€, zar mu nebi onda cijena kod nas bila realno oko 400kn? Ili imamo pohlepni sljam od Zalman zastupnika ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() Citiraj:
EDIT Izgleda ipak je onaj linkani malo drukčiji, nema ovog potenciometra na vrhu...
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 29.07.2009. u 20:28. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |