|
![]() |
#32 |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
![]() Buba ti nonstop ulijećeš sa svojim oprtunističkim postovima, primjerice one prepirke oko pipelinea ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#34 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
e pa vrijeđate. Kad sam rekao za dobitak u performansama, kako sam i napisao: ploča + Barton i dobije se puno. a sad po oproštenju: čkomi! nisi dostojan gubljenja vremena s tobom. Idi se igraj sa svojom pločom. :burn: |
|
![]() |
![]() |
#35 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2004
|
Oba gledista su OK i nije u redu energicno nametati niti jedno, niti drugo misljenje. Fakat je da vecini ljudi nisu potrebni silni GHz i MHz u kucistu, ostace vecim delom vremena neiskorisceni potencijali "frizirane" zveri, ali... za nekoga ko je godinama u hardware-u nema lepseg osecaja nego da "ispod haube" svog mezimca ima nesto sto ga izdvaja od sluzbenika na salterima posta, polaznika skola racunara, a zasto ne i klinaca iz komsiluka ![]() ![]() Izvinjavam se zbog izletanja iz teme... Poz ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
2. opet ti šumom ,a ostali drumom.....čovjek hoće ploču za OVERCLOCK što podrazumjeva, i viši FSB (vidiš da ima 466 memoriju) što rijetko koja ploče hoće bez dizanja napona čipsetu, i "zatezanje" memorije i JEBENI PCI/AGP lock (u cijelom svom "pametnom" postu nisi naveo dali ga ova ploča ima) da otvorim brand računola...mislim WTF opet ti na pedesetu stvar skačeš....da brand računala su namjenjena overclocku (što je čovjeku BITNO) 3.tehnološko si potkovan priznajem,ali logika ti ima smisla valjda samo tebi ![]() 4.treba mu za kurčenje jer je za rad dovoljan kom na cca 1.5GHz i 256Mb rama sa onboard grafikom (osim ako nije u profi obradi videa, grafika, modeliranju...no to nije tema rasprave) BIOS nepotreban??? hahahaha dobra....ti onda sigurno kad složiš komp ni boot order ne promjeniš :clap: ajde molim te 5. opet ti po pedesetom....pa jebemu rekao sam da su i npr. VIA KT600/880 odličan (možda čak i bolje pošto često za manje novaca imaju i Gigabit lan i native sata itd. ) nije stvar u čipsetu već u proizvođaču ploča ![]() mislim staviti ASUS i DFI u isti koš sa PC Chips , Matsonic i sličnim ispljuvcima..... relevantnom uzorku??? koja količina ploča? u kojem vremenskom razdoblju??? na koji nalčin su statistički podaci obrađeni ??? brojevi su odgovori za svaki tvoj "odlomak" |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Mislim da svi znaju sto je najvazniji dio racunala MATICNA PLOCA bez nje mozes ti imati sve zivo kada nemozes nista.
![]() |
#38 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
Mozda su drugi bolji, ali cisto sumnjam... |
|
![]() |
![]() |
#39 | |||||||
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
|||||||
![]() |
![]() |
#40 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
Mislim da svi znaju sto je najvazniji dio racunala MATICNA PLOCA bez nje mozes ti imati sve zivo kada nemozes nista. [/B][/QUOTE] ...no pokusaj razmisliti za domacu zadacu zasto je sve vise od 250kn za Socket A platformu bacen novac. |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |
E Pluribus UNIX
|
Re: Re: Re: Re: Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#42 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#44 | |
ČLAN FKTa
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
Ako nije oprtunističkim, već opOrtunističkim, onda se stotinjak piše 100-tinjak, a ne 100njak. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#45 | |
E Pluribus UNIX
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#46 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: Koju nakraju MBO???
Citiraj:
epox 8rda(3)+ , 8rda3I , abit NF7-s/sl ![]()
![]() |
#47 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
uffff...... ne isplati se dalje prepirati. Pametniji popušta. Doviđenja. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
al se nekad dobro jelo...
Datum registracije: Jan 2003
|
Da ne govorimo kolika količina "znanja" i potkovanosti je preuzeta sa Googlea... Bubbi je to poznato, zar ne ?! Da ne pitaš "što je pjesnik htio reći", koliko sam pratio tvoje postove toliko mogu reći da sam i ja mogao napisati/prepisati sve sa googlea, ubaciš "pipeline", malo dotjeraš i popoljuješ berena, ukucaš "Warp theory", središ, prevedeš i prosipaš tuđe znanje... Tako da pomalo i sumnjam da si baš hodajuća brittanica. Na ovakvom mediju to je teško procjeniti. Ali da ploče od 250kn (npr. ECS K75SA itd.) mogu pristojno služiti najvećem dijelu korisnika to definitivno stoji, ali ako se netko namjerio na OC, divljačke ploče i XYZ-tu nepotrebnu komponentu to je njegovo pravo jer su njegovi novci u igri, može odvagati mišljenja i odlučiti kojim će putem krenuti ,PCChips za 250kn ili Asus za 800kn! Up In ![]()
#50 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
... a zadnja je moja. ljudi moji malo oladite. likovi poput bubbe su iskusni u besmislenim raspravama, tak da ga nemojte hraniti kad počme pričati ovakve gluposti. bubba, nećeš biti banan, ali ako misliš provocirati odi nekam drugdje. konstruktivni razgovori su OK, ali daj malo pristojniji ton i nemoj ići u stranu. ključ u bravu jer ovo više nema veze s temom.
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|