Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 05.12.2004., 22:28   #31
knezigor
Premium

knezigor's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
Citiraj:
Originally posted by CROmaxxx
hehe... prije tjedan-dva sam se mijenjao s frendom iz škole za memoriju, ja njemu 512DDRa, a on meni 256 i 300kn. da mi pare i memoriju i ja spremim memoriju na dno torbe (da netko ne mazne) uglavnom, dodjem doma i bacim torbu na pod i nešto pukne, a ja se sjetim memorije.... otvorim torbu, izvadim memoriju... fala bogu, čitava.. hehe.. ali zato je kalkulator pukao... hehe
Ovo je dobro....zato je kalkulator pukao....
U dane moje mladosti za tamo neke memorije nismo ni znali, a da mi je tak zbog moje gluposti pukao kalkulator (tad su to svi zvali digitron), stari bi ubio Boga u meni.... blago današnjoj mladeži....
knezigor je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2004., 09:44   #32
Rivi
Ovo ispod nisam ja! :)
Moj komp

Rivi's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Evo jedan od nekih 100 primjera. Jučer. Vadio ISDN karticu van i vraćao nazad TV kartu. Upalim komp, sve radi, ali se ne vidi ni jedna PCI komponenta. Mrežna, dodatni IDE kontroler, audio, TV, ništa!!!
Malo porazbacao kartice po slotovima i proradilo. Biće bio neki "međukartični" kontakt. Ali u međuvremenu sam se smrza'.
Oglas

Oglas
Staro 06.12.2004., 23:39   #33
CROmaxxx
pothead

CROmaxxx's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Originally posted by knezigor
Ovo je dobro....zato je kalkulator pukao....
U dane moje mladosti za tamo neke memorije nismo ni znali, a da mi je tak zbog moje gluposti pukao kalkulator (tad su to svi zvali digitron), stari bi ubio Boga u meni.... blago današnjoj mladeži....

i ja sam to nekad zvao digitron, ali me nastavnica još u osnovnoj istrenirala da nije ispravno reći digitron nego kalkulator. Pošto više ne živimo u tiraniji, stari me nije ubio zbog kalkulatora, nego je rekao da to popravim ili da si kupim svojim novcem drugi. Pukao je poklopac i to sam malo polijepio i sad se skoro i ne primjeti da je pukao.
CROmaxxx je offline   Reply With Quote
Staro 06.12.2004., 23:44   #34
vga killer
Treba kaj skurit??

vga killer's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Žao mi je to si nisam mogao vidjet facu kad sam skužio da sam bratiću skršio socket od proca.
vga killer je offline   Reply With Quote
Staro 07.12.2004., 15:06   #35
ćiber_manija
CyberSky

ćiber_manija's Avatar

Datum registracije: Feb 2004
Trebali ste mene vidjeti kad su mi pukle kvačice koje drže coler na matičnoj, dobro ja to sve slijepim sa salotejpom po proc nije dobro sjeo i temperatura se u idlu dizala na 60 stupnjeva i ide moj stari nešto radit na kompu ,a ja sav u znoju hoće li pregoriti proc , kasnije ja pogledam temp izad 80 sutpnjeva.
Drugi znoj sam proživio kad sam nešto bio prčkao po unutrašnjosit cd roma na živo,a u kompu bila nova 9600Pro i sve se odjednom zgasilo, na karaju se ispostavilo da je otišla matična , napajanje i nova grafa
Staro 08.12.2004., 23:37   #36
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Još prije imo ja svoju 486-icu, sklepo stric nekako ,sretan ja imam prvi komp,iako sam se na comodorcu igro ko klinjo od 5 ili 6 godina,mozda čaak i ranije,uglavno ništa ne diraš neko vrijeme al kasnije ti pukne pa ga otvaraš pa proučavaš i tak ja imo jedan rezervni proc(vjerojatno nije ni bio ispravan) izvadim ovog ispravnog i ubacujem "novog"(neispravnog) i naravno ništa ,vratim starog na staro mjesto ono neće,palio gasio resetiro komp ,ništa , pukne meni da ga nisam na pravu stranu stavio i okreto ja njega dok nije malo zasmrdio ,i jebi ga starcima reko da je samo vrisnilo ,al kasnije su skužili da sam lago ,još i danas me strah izvadit bilo kakvi procesor

Bio ednom nafriziran jel 486-ica nije htjela na net i napizdio se tolko da sam ga frknuo nogom po donjem dijelu kučišta kad ono OVAKAV SMILE na kučištu.....

Kad sam spajo ledice na komp često mi se desilo da žica dotakne kučište al se komp sam restarta ,al svedno misliš da nije vrisnilo nešto

Jednom spojio nekakav CD-ROM kad ono sam puk,puk i tak dosta puta se čuje na zvučnicima a komp se ne može pokrenit i onda sam ponovno spojio molex-e i sve radilo normalno:confused:
hrca je offline   Reply With Quote
Staro 08.12.2004., 23:37   #37
hrca
...(=_o)...

hrca's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ovdje je inace bio dupli post(jeb' ga desi se ) al sam ga izbriso da ne zauzima previše mjesta
hrca je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 11:50   #38
miato
(°_°)

miato's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Fleks
Pa ja bi slikao samo radi uspomene na mladost glupost. Daj probaj opet pa slikaj.
nebi bilo isto. Vise nisam mlad, a ni glup

Toshiba m200 TabletPC + Samsung 205BW
miato je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 15:22   #39
Madrfakr
Balkanac

Madrfakr's Avatar

Datum registracije: Sep 2004
Meni se bio sjebao vent od napajanja na način da je radio, ali je malo zapinjao i time proizvodio grozno iritirajuće zujanje :mad:. I uzeo je prčkat po njemu i skužim da kad gurnem šarafciger kroz rešetku i malo ga opizdim, on prestane zujati. Ali počelo se to meni događati sve češće i češće, pa sam se morao svakih 5 min zavlačiti iza kompa i prčkati po ventu. I onda sam jednom popizdio : hitthewa , jer nikako nije htio prestat zujati i uzmem šarafciger i "malo jače" proprčkam po njemu, a kad ono - iskre po cijeloj sobi, pravi vatromet.. Zasro sam se živ, al na kraju se ispostavilo da je smo napajanje riknulo..
Maxtor S-ATA 80GB, 7200rpm
Gigabyte Radeon 9200, 128MB
Codegen 400W
CD 34X + CD-RW/DVD 48X16X48X
Win XP Pro + SP2
Madrfakr je offline   Reply With Quote
Staro 11.12.2004., 17:15   #40
thunderbird
Premijum AMDebil
Moj komp

thunderbird's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
U trenutku kad je kratki spoj spalio pola elektronike u stanu, a iz mojeg kompa gusti bijeli dim...
Na kraju je ispalo da je (na svu sreću) samo napajenje otišlo (hvala ti frontier!)
Oglas

Oglas
Staro 11.12.2004., 17:50   #41
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
prije mjesec dana kupio ja sve nove komponente,fino A 64,ja sretan ko isus,dođem doma slažem to polako da se ne bi kaj desilo,složim ja to sve uključim kablove i stisnem power kad ono samo neki pišteći zvuk od nekog venta i onaj smrad,ja gledam koji kurac,preslažem kablove od hdd led,pwr on i ta sranja i dalje isto,ja ono jebemti šta sam sad sjebo,idem ja pogledat da nisam spalio proc makar nemam pojma kak.Skinem ja vent i ništa sve normalno stavim ja nazad proc al na drugu stranu i gle radi :clap:.Nemam pojma kak ga nisam sjebo al bez problema je upo u slot na krivu stranu:confused: :clap:.Ah AMD ti si moja ljubav
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum
madafaka je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2004., 11:55   #42
illuminator
waiting for a new rig

illuminator's Avatar

lucky guy, kako si ga samo usio staviti pogrešno...
illuminator je offline   Reply With Quote
Staro 13.12.2004., 11:55   #43
illuminator
waiting for a new rig

illuminator's Avatar

lucky guy, kako si ga samo uspio staviti pogrešno...
illuminator je offline   Reply With Quote
Staro 15.12.2004., 20:19   #44
madafaka
Zg Riot squad

madafaka's Avatar

bog te pitaj kak sam to uspio
SAPPHIRE RADEON 9800 PRO
MAXTOR 160 gb
MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE
------------------------------------------------
Cro Gaming Forum