|
![]() |
#31 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
U dane moje mladosti za tamo neke memorije nismo ni znali, a da mi je tak zbog moje gluposti pukao kalkulator (tad su to svi zvali digitron), stari bi ubio Boga u meni.... blago današnjoj mladeži.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Evo jedan od nekih 100 primjera. Jučer. Vadio ISDN karticu van i vraćao nazad TV kartu. Upalim komp, sve radi, ali se ne vidi ni jedna PCI komponenta. Mrežna, dodatni IDE kontroler, audio, TV, ništa!!! Malo porazbacao kartice po slotovima i proradilo. Biće bio neki "međukartični" kontakt. Ali u međuvremenu sam se smrza'.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 | |
pothead
Datum registracije: Jul 2004
|
Citiraj:
i ja sam to nekad zvao digitron, ali me nastavnica još u osnovnoj istrenirala da nije ispravno reći digitron nego kalkulator. Pošto više ne živimo u tiraniji, stari me nije ubio zbog kalkulatora, nego je rekao da to popravim ili da si kupim svojim novcem drugi. Pukao je poklopac i to sam malo polijepio i sad se skoro i ne primjeti da je pukao. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Žao mi je to si nisam mogao vidjet facu kad sam skužio da sam bratiću skršio socket od proca. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Trebali ste mene vidjeti kad su mi pukle kvačice koje drže coler na matičnoj, dobro ja to sve slijepim sa salotejpom po proc nije dobro sjeo i temperatura se u idlu dizala na 60 stupnjeva i ide moj stari nešto radit na kompu ,a ja sav u znoju hoće li pregoriti proc , kasnije ja pogledam temp izad 80 sutpnjeva. Drugi znoj sam proživio kad sam nešto bio prčkao po unutrašnjosit cd roma na živo,a u kompu bila nova 9600Pro i sve se odjednom zgasilo, na karaju se ispostavilo da je otišla matična , napajanje i nova grafa
![]() |
#36 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Još prije imo ja svoju 486-icu, sklepo stric nekako ,sretan ja imam prvi komp,iako sam se na comodorcu igro ko klinjo od 5 ili 6 godina,mozda čaak i ranije,uglavno ništa ne diraš neko vrijeme al kasnije ti pukne pa ga otvaraš pa proučavaš i tak ja imo jedan rezervni proc(vjerojatno nije ni bio ispravan) izvadim ovog ispravnog i ubacujem "novog"(neispravnog) i naravno ništa ,vratim starog na staro mjesto ono neće,palio gasio resetiro komp ,ništa , pukne meni da ga nisam na pravu stranu stavio i okreto ja njega dok nije malo zasmrdio ![]() ![]() Bio ednom nafriziran jel 486-ica nije htjela na net i napizdio se tolko da sam ga frknuo nogom po donjem dijelu kučišta kad ono OVAKAV ![]() Kad sam spajo ledice na komp često mi se desilo da žica dotakne kučište al se komp sam restarta ,al svedno misliš da nije vrisnilo nešto Jednom spojio nekakav CD-ROM kad ono sam puk,puk i tak dosta puta se čuje na zvučnicima a komp se ne može pokrenit i onda sam ponovno spojio molex-e i sve radilo normalno:confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
...(=_o)...
Datum registracije: May 2004
|
Ovdje je inace bio dupli post(jeb' ga desi se ) al sam ga izbriso da ne zauzima previše mjesta |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
(°_°)
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#39 |
Balkanac
Datum registracije: Sep 2004
|
Meni se bio sjebao vent od napajanja na način da je radio, ali je malo zapinjao i time proizvodio grozno iritirajuće zujanje :mad:. I uzeo je prčkat po njemu i skužim da kad gurnem šarafciger kroz rešetku i malo ga opizdim, on prestane zujati. Ali počelo se to meni događati sve češće i češće, pa sam se morao svakih 5 min zavlačiti iza kompa i prčkati po ventu. I onda sam jednom popizdio : hitthewa , jer nikako nije htio prestat zujati i uzmem šarafciger i "malo jače" proprčkam po njemu, a kad ono - iskre po cijeloj sobi, pravi vatromet.. ![]()
![]() |
#40 |
Premijum AMDebil
Datum registracije: Mar 2004
|
U trenutku kad je kratki spoj spalio pola elektronike u stanu, a iz mojeg kompa gusti bijeli dim... ![]() Na kraju je ispalo da je (na svu sreću) samo napajenje otišlo (hvala ti frontier!)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Zg Riot squad
Datum registracije: Nov 2004
|
prije mjesec dana kupio ja sve nove komponente,fino A 64,ja sretan ko isus,dođem doma slažem to polako da se ne bi kaj desilo,složim ja to sve uključim kablove i stisnem power kad ono samo neki pišteći zvuk od nekog venta i onaj smrad,ja gledam koji kurac,preslažem kablove od hdd led,pwr on i ta sranja i dalje isto,ja ono jebemti šta sam sad sjebo,idem ja pogledat da nisam spalio proc makar nemam pojma kak.Skinem ja vent i ništa sve normalno stavim ja nazad proc al na drugu stranu i gle radi :clap:.Nemam pojma kak ga nisam sjebo al bez problema je upo u slot na krivu stranu:confused: :clap:.Ah AMD ti si moja ljubav
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
waiting for a new rig
|
lucky guy, kako si ga samo usio staviti pogrešno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
waiting for a new rig
|
lucky guy, kako si ga samo uspio staviti pogrešno... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zg Riot squad
|
bog te pitaj kak sam to uspio ![]()
AMD ATHLON 64 2800+ 232 mhz FSB SOLTEK NFORCE 3 250 KINGMAY HARDCORE 512 mb,466 mhz SAPPHIRE RADEON 9800 PRO MAXTOR 160 gb MICROSOFT WIRELESS DESKTOP ELITE ------------------------------------------------ Cro Gaming Forum |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|