|
![]() |
#31 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
Ja se borio sa onom velikom mrcinom, Mark I Sentinel, prejebeno ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Đisus koje smeče od igre,onog Levajatana se prolazi valjda trodnevnim vježbanjem stiskanja 54 različite tipke na tipkovnici. Šteta,dobra grafika a i igrivost 0,ona kamera nema veze s vezom,kontrole konzolaške,ukratko SMEČE!. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#46 |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
meni je igra stvarno ok.grafika solidna i igra je super za malo izgubit vrijeme i pustit mozak na pasu.ja kad sam "skuzio" sve te kombinacije tipkica sve je islo ko po loju.sad sam na kraju.borim se protiv onog celavog operiranog pederka koji me je u filmu iznervirao do kosti.naime kad dodjem gore na vrh onog cuda i prvi put ga razbijem i kad kreten pocne pustat one roze zrake ovaj moj dlakavi kreten padne unutra i moram ispocetka.sad idem probat opet pa javim kaj se zbilo. btw.samo me malo zivcira kaj ima bugova
![]() |
#53 | |
Bazinga
|
Citiraj:
![]() sa lungeom mu treba skocit dole na zglob ogromnog metalnog stopala(tak sam barem ja).mozes i ovak samo kaj ce ti biti puno teze doc do njega kad se ovaj kreten krece i pokusava te ispeglat.
![]() |
![]() |
#54 |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Jel nekom bio iritantan gambit, majku mu sa štapom tim, ffs lakše sam zaklao onog sentinela nego gambita. A da ne govorim o veselju kad uletim među 5-6 assasin žena sa štapovima pa me svaka od njih nabija na koplje XD Sve u svemu odlična igra, god of war + prince of persia
![]() |
#55 | |||
Banned
|
Citiraj:
![]() Što se tiče onih žena sa štapovima, rage fear + uključivanje ragea je dobitna kombinacija... Kad se one snađu nakon feara već ih ti sasiječeš 75% ![]() Citiraj:
Citiraj:
![]() Što se tiče onih žena sa štapovima, rage fear + uključivanje ragea je dobitna kombinacija... Kad se one snađu nakon feara već ih ti sasiječeš 75% ![]() Zadnje izmijenjeno od: Jelc. 11.06.2009. u 10:43. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Bazinga
|
e kako sam ja mrzio tog pokeraša.kolki sam samo put morao prevalit da bi dosao do njega.a one tetkice, njih mi je bilo najslađe ulovit i bacit na/u nesto.najveca mi je bila fora natrpat ih u mjesalicu za beton
![]() |
#57 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
eh dok ja napisem vec dobis par odgovora ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Moderator
|
prešao sam igru i nije loša no sve bi bilo puno puno bolje da 1) kamera nije onako neizrecivo glupa (nemam pojma kolio sam puta morao ponavljat scenu zbog idiotizma koje radi kamera) 2) da mi ne treba kokošja nogica za vrijeme igranja 3) da čujem u svakom filmiću kaj govore a ne u svakom desetom I ne kužim Deathpoola se još najlakše ubije, skačeš na njega i to je to, Mark1 ista stvar, sasječeš mu stopala i ruke kad te ulovi Više sam se nayebo kad mi dođu tri ona Doom-alike kretenoida Citiraj:
gambita nije teško ubit nego me tamo yebe u zdrav mozak kamera max yebemu pa imaš edit ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Banned
|
Dobro, nije najlakše, ali je prilično lagano... Jedino je gadno što ga nemožeš "mazat" na podu kad sa lungeom skočiš ne njega jer te odmah nakon prvog udarca odbaci nogama ![]() edit: @ Wolv - mah, prebrzo se množe postovi pa se nisam sjetio edita nego sam odmah išao na quick reply ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Moderator
|
možeš nakon što mu prvi puta ode health praktički na nulu tj nakon prve regeneracije mislim da sam mu cijeli jedan health ubio samo klikanjem M2 tj nakon lungea skačeš i zabijaš mu se u glavu onda se lik kad bude pri kraju opet teleportira na drugi kraj ...a ti ponoviš isto btw fala Bogu kaj mogu programirat tipke na mišu pa nisam morao lomit prste ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|