|
|
Rezultati ankete: Najbolja igra za pc u 2008 godini | |||
F.e.a.r 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 5.92% |
Fallout 3 |
22 | 14.47% |
Empire total war |
5 | 3.29% |
Fifa 2009 |
0 | 0% |
Crysis Warhead |
13 | 8.55% |
Assasin's Creed |
11 | 7.24% |
Nba 2k9 |
3 | 1.97% |
Mount & Blade |
0 | 0% |
Stalker Clear Sky |
10 | 6.58% |
Prince Of Persia |
0 | 0% |
Rise of Argonauts |
0 | 0% |
Spore |
0 | 0% |
Left4Dead |
6 | 3.95% |
Dead Space |
7 | 4.61% |
World of Warcraft Wrath of the Lich King |
3 | 1.97% |
GTA IV |
20 | 13.16% |
# Call of Duty: World at War |
12 | 7.89% |
Brothers in Arms: Hell's Highway |
5 | 3.29% |
Neka druga |
10 | 6.58% |
Sve su bile jadne - zivjela 2009 |
16 | 10.53% |
Glasači: 152. Ne možete glasati na ovoj anketi |
![]() |
|
Uređivanje |
![]() |
#31 | |
Guest
|
Ja tebi zamjeram samo tu subjektivnu listu.. Gdje je: World of Goo Mass Effect LOTR Online: Mines of Moria Far Cry 2 Sins of a Solar Empire Warhammer Online: Age of Reckoning The Withcher Enhanced Edition Europa Universalis 3: In Nomine Age of Conan: Hybornian Adventures Kings Bounty: The Legend Command & Conquer: Red Alert 3 Civ IV: Colonization Devil May Cry 4 Sacred 2: Fallen Angel Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 ....... Ono.. Uvrstio si Fifu i NBA u listu NAJboljih igara 2008. Presmiješno. ![]() ![]() Meni, a vjerujem i velikom broju ostalih ljudi je skoro svaka od gore navedenih igara bolja od GTA4, Warhead-a, Mount & Blade, Prince Of Persia, Spore, Fifa 2009, NBA.. Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Haha Samo malo , pola igara koje si izdvojio sam ja i napisao u onima koje sam dodao kao dal sa ih zaboravio FAR CRY 2 sam slucajno izostavio,mislio sam da sam ga napisao.... FIFA I NBA su tu zbog sprotskih simulacija,nisam mogao napisati 20 igara a da nema voznje,sporta...nego samo rpg,fps i rts... Sto se tice Rainbow Sixa Vegas 2, nisam ni znao da je iz 2008 , odigrao sam ga cim je izasao i po grafici,prici,gameplayu,inovativnosti - nije po meni ni blizu top 20 igara,zakazali su po mnogo cemu....u Ubisoftu . Age Of Conan - nisam igrao ali iskreno i da sam ga stavio na listu NITKO NEBI NI GLASAO ZA NJEGA, igra je ok kako sam cuo al ni do koljena wow-u a cijenom su iste...pa nisam ni htio staviti nekoliko MMORPG-a , pogotovo kad kod nas i nema puno gamera koji placaju preplate a ako ih ima onda je to WOW u 90% slucajeva. Devil May Cry - solidan al kao i vecina igara koje dodu sa ps3 - nedovoljno dobar. CIV IV? Mislis ekspanzije jer je IV izasla prije 2008 The Witcher - orginal je izasao u 2007 , sorry pal ! Mass Effect i Sins sam nabrojio I nakraju - posto ti vise necu odg na postove jer nisi gamer ocito, ako imas pravo na 20 igara,a tebi smeta moj popis koji je mozda i savrsen ![]() Odi igrat DS
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
ne neg ti čovjek govori da ne možeš ti napraviti anketu igara koje su tebi dobre, ak se radi anketa mora se sve staviti, a ne samo neke, svi razumijemo da se ne možeš sjetiti baš u onom trenutku svih igara al opet anketa je nepotpuna... |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Split resist itself!
Datum registracije: Feb 2009
|
A jebiga uvatili ste crocroa25 ("Rvatinu" našeg ![]() samo posudim ![]() Svak od nas da sad napravi nekakvu anketu bi falija negdi,jer nemoš svima ugodit ili uvik bit objektivan. IMHO kome smeta ode dalje a crocro25 možda napravi bolju dogodine ![]()
![]() |
#35 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Sve u svemu, ako si htio radit ANKETU trebal si si dati malo truda, normalno da nemreš to napraviti za 10min, pa ispadne ko ovo sad! Prepirke i nadopunjavanja....imal si vremena pa si mogel razmislit koje su a koje nisu iz 2008...Ideja dobra izvedba loša! |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
Već nekoliko dana se družim sa ekspanzijom Armored Princess, koja je, iako na ruskom pa malo toga razumijem, zabavnija od većine naslova ponuđenih u anketi. Engleska inačica se očekuje službeno u trećem kvartalu 2009., a do tad да здравствует принцессу и дракона! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ovaj...empire total war je izašlo prije mjesec-dva...sigurno ne u 2008. godini... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#42 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Na "epski FPS" sam se nasmijao, jer trojka je zbilja samo FPS, nakon jedinice i dvojke koji spadaju među 10 najboljih RPG-a uopće. S ove liste, glas dajem Dead Space-u. Nije najbolja igra ikada, ali bar su je optimizirali kako spada ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
RPG player
Datum registracije: Sep 2006
|
Assassin's creed, Crysis Warhead i Fallout 3 sve ostalo je nebitno iako sam još par igri sa liste prošao, ali su ove najbolje iz 2008.
![]() |
#47 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Eto, još jedan glas za Witcher Enhanced Edition. Nadam se da će Dragon Age izaći krajem godine i da će kvalitetom biti tu negdje... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|