|
![]() |
#31 |
aka orozinho
Datum registracije: Mar 2008
|
stvar je u tome sto vecina ljudi ne gleda u tipkovnicu dok tipka ili nesto igra. a enter je bitan pogotovo kada nesta pises. i onda ti ides napipati enter kad ono....nema. stoje 2 tipke umjesto jedne VEEELIKE. pa se valja naviknuti na to.ista stvar i sa backspace. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
2m od mene
Datum registracije: Apr 2009
|
Pozdrav... Evo kupujem i ja tikpovnicu, pa se dvoumim između: http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=200042 http://www.protis.hr/artikl.aspx?id=3856 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#39 |
Guest
|
|
![]() |
![]() |
#40 | |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 | |||
Guest
|
Citiraj:
![]() Imaš na netu review-ova pa si pogledaj.. Jedini minus tipkovnici su osvijetljenje samo tog "međuprostora" i velika cijena... Ima sve ostalo što se tražilo (osim tog famoznog "velikog entera" ![]() Citiraj:
Citiraj:
I za kraj, nisam ti ja nikakav Splićo.. |
|||
![]() |
![]() |
#42 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Iskreno, nekome ko iole više tipka to bi trebala biti prednost, ovaj "mali" enter je širi taman za mali prst desne ruke (da ju ne moraš micat u desno). Ja svaki put na ovom velikom stisnem ž umjesto entera, a onda kad se naviknem moram dizat ruku da ga stisnem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
šta kažete na Speed Link Illuminated Dark Metal, plavo svjetlo, USB? |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Preskupo, premalo...
![]() |
![]() |
#46 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
ja cekam ovu... http://www.roccat.org/Products/Products/ROCCAT-Valo/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ja sam na lycosi,vrijedi svake kune iako je puno ( al ju je betathome sponzorirao pa me bk ![]()
![]() |
#49 | |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
nema takvih. ne graviraju se hrvatski/slovenski/bosanski na svijetlece tipkovnice. imas samo sitotisak ili naljepnice, sto izgleda ko prljavstina kad tipkovnica svijetli. Jedino sto se moze naci su mislim njemacke tipkovnice sa velikim enterom, ali jnihovim znakovima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
8-bit Gen.
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() Ne srami se baciti koju sliku da vidimo kako izgleda na domacem terenu ![]() Ima li mogucnost gasenja pozadinskog po potrebi? Jednostavan i cist dizajn. To je pohvalno. Ali taj "jastuk" dizajn mi nikako ne lezi. Nepotrebno uzima mjesta a nije bas vizualno vrijedno deverati te chuperke. Trica izgleda vec prilicno fino. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
The mighty pirate
Datum registracije: Sep 2007
|
@ Visage - Na što točno misliš, dodjeljivanje makroa svim tipkama ( čak i slovima ) ili samo dodatnim tipkama osim makro tipki? ![]() ![]() ![]() Uglavnom, imaš Bank 1 (standard), 2 i 3. Standardno znači da numpad služi kao numpad osim ako označiš drugačije u tim opcijama ( Enable MacroPad ). Pod 2 i 3 su opcije gdje numpad defaultno radi kao MacroPad, znači sve tipke su programabilne, 30 njih ukupno računajući numpad. Osim numpada tu je i poseban vertikalni red koji ide ispod esc tipke i pored tab, caps, shift i ctrl ( pogledati sliku tipkovnice ). Tu je dakle 6 tipki koje se daju 2 puta programirati ( s tipkom ispod njih se kontrolira hoće li se koristiti recimo S4 ili S10 makro tipka ). Programirati se daju i media tipke ( Play/Pause, Next i Previous ). Lista je poprilično duga. Nadam se da se sve vidi iz SS-ova, ako ima još pitanja, slobodno pitaj. @ nick - Reclusa je, da ne budem prost, sranje. Tipkovnica s iritantnim plavim svjetlom koje se ne da ugasiti, ne hvala.
![]() |
#55 | ||
8-bit Gen.
|
Citiraj:
Citiraj:
Hvala ![]() ![]() Zanimljiv osvrt HR vlasnika : >>>>>> |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
The mighty pirate
|
Evo slika napokon http://img41.imageshack.us/gal.php?g=dsc01115tws.jpg Slikano je i s fotićem ( imam neki prastari Olympus s 1.3 samo ), Iphoneom i mobom pa su slike svakakve kvalitete.
![]() |
#57 | |
8-bit Gen.
|
Citiraj:
![]() Zasto u ponudi svugdje pise X6 Keyboard 1.0? Hoce li to reci da vec postoji 2.0 verzija i da je mozda bezicna? ![]() Mogucnost prebacivanja numericke; hoce li to reci da bi teoretski mogle dvije (ako se moze dokupiti?) numerike raditi u isto vrijeme? + jedno generalno za sve : nastaje li po ljetu fukodrom mušica na vasim tastaturama? Odnosno ujutro, kad pali romanticari ostanu na svemu sto je svjetlilo po noci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
The mighty pirate
|
Na MS stranicama nema ništa o 2.0, valjda fore trgovaca, tko bi znao. 2 numpada sumnjam da bi radila, a i ne znam tko bi bio dovoljno lud da kupi 2 tipkovnice samo zbog tog ![]() Nikad mušice nisam na tipkovnici vidio, ni na staroj G15, a ni na ovoj. Ionako svjetlo tipkovnice gasim navečer. U cijeloj sobi mi svijetli samo jedna crvena ledica od profila na tipkovnici koja se ne da ugasiti i G9. Sve ostalo je mrtvo. Ekran je mušicama zanimljiviji, a ionako imam uz kuću uličnu rasvjetu koja im je puno zanimljivija pa k meni jedva da i dolaze.
![]() |
#59 |
Premium
Datum registracije: Jun 2009
|
Čitam thread i odlučio sam ga malo uskrsnuti... Da li postoji tipkovnica sa velikim enterom, plavim pozadinskim osvjetljenjem i hrvatskim slovima koja se vide osvjetljena (ne zanimaju me nalijepljena slova)? I g15 nije opcija s obzirom da je imam i prodajem. Edit: Isprobao X6 i onu jeftiniju Microsoftovu tipkovnicu. Osobno mi nisu ništa posebno, dapače, jedne su od lošijih tipkovnica na kojima sam imao prilike raditi. /ali što mogu kada sam dijete IBMovih kliketuša.../ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
super user
Datum registracije: Dec 2007
|
@garro to sam ja pitao par postova prije ![]() |
![]() |
![]() |
|
|