|
![]() |
#32 |
These go to 11
Datum registracije: Apr 2007
|
"We wanted to bring him more for the modern audience of today's console market," Cantin carried on. "He's now in the game doing more action moves and that's how we wanted the costume and the suit to reflect that. (tekst) Ode u 3PM ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Ne znam kako vi, al ja kad sam vidio onaj bow koji je pobjego iz crysisa 3 nekako mi se sve zgadilo, ne zbog samog luka, koji je btw sve samo ne steampunk, ne mogu objasnit, kao da taj luk predstavlja onu najgou vrstu komercijalizacije i nedostatka kvalitetnih ideja, poglupljivanje fransize i zelju za brzom lovom. Ocekujem isti crap kao i ass creed, splinter cell i ostala push start to finish game sranja od igre ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
Datum registracije: Aug 2009
|
Meni nije smetao luk, nego ono iskakanje kroz prozor jer nakon šta ukradeš zlatnu krunu od kralja koji lopof bi tio pobjeć nečujan. ![]() I koja lopuža još fura bombe? Fuck logic. Ali nekako ipak mislim da će bit OK, da će ostavit nešto i za oldskulere. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
These go to 11
|
Pa da, to je retardirano - ali ako bude opcionalno, nemam ništa protiv. Koga bude veselilo ubijati sve redom i slijediti strelice uz kupljenje osvijetljenih predmeta, samo naprijed .. ja znam što hoću od Thief naslova, i eventualna kupnja će ovisiti o kvaliteti implementacije navedenoga u tekstu koji sam linkao u prethodnom postu.
![]() |
#40 |
ODUZIMAM VAM RIJEČ
Datum registracije: Aug 2005
|
molim zatvaranje teme, pošto igra još nije izašla te otvaranje teme kad igra izađe pošto mlaćenje prazne slame nema smisla
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#41 |
Premium
|
Zasto su sad svi zapreli za 'mlacenje prazne slame' tko mlati praznu slamu? Fino se prica o zeljama i trejlerima i tako dalje, nitko se ne vrijedja, i nitko te ne tjera da pratis temu. Hrpa tema je bilo otvoreno prije nego li je igra izasla i to je upravo poanta, da se ljudi mogu razovarat, pa i prepucavat oko nekih, rekao bih trivijalnih stvari, 99 posto ovog foruma je kvalitetno i ozbiljno, ovo su ipak igre ffs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Premium
|
well... |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
These go to 11
|
Ne vidim zašto bi se tema zatvorila, nema nekog posebnog trolanja (nitko još nije spomenuo COD ![]() Evo još malo teksta: Eurogamer Thief preview
![]() |
#49 |
V.I.P. član
Datum registracije: Aug 2005
|
mene podsjeća na Dishonored...nisam baš oduševljen. Nije da Dishonored nije bila fantastična igra ali Thief je thief *emebu miša ![]() I otkud ta moda sa "focus" sranjima? Tako je i Hitman izgubio poen od mene zbog slične stvari. Jednostavno previše olakšava igranje, nema više iznenađenja. Da ne kažem kako se vidi enemy kroz zid...žalosno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
These go to 11
|
Hmm, svakim novim trailerom/intervjuom nade su sve slabije .. bezveze. No dobro, ostaje ujeha u npr. http://www.thedarkmod.com/ Tko nije igrao, upravo je izašla standalone verzija + dostupno je brdo misija. Thief kakav bi trebao biti ![]()
![]() |
#53 |
These go to 11
|
Malo dobrih vijesti, za promjenu ![]()
![]() |
#54 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
Thief |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
skinuo, instalirao igru, ali ne mogu još da je igram, piše na steamu da je još unreleased ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|