|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Hm, što točno misliš pod "postavljanje fiksne adres kompa". Jeli misliš možda napostavke IPv4 da nije automatic nego da manualno sve postaviš? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#33 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
a zake jednostavnije ne nabavis modem i ak je neke druge boje posprejas ga u crno i bok em ces ustedijeti pare jer ionak neces korisititi LAN mrezu niti ces korisiti WLAN samo ces bacit vise pare na ruter koji je inace predviden za dva ili vise PC-ija i jos se budes zajebavao sa konfiguriranjem rutera ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
|
Kao što sam naveo u prošlom postu, neznam kakvi su po pitanje brzine ( no odgovoreno mi je da faktor brzine nije upitan) jedino problem sigurnost, jer nisam siguran da ima built in firewall nego je potreban softwareski instalirati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
za brzinu nemari, jer je jednako brz ako ne i brzi od rutera jer kod rutera imas dva uredaja u jednom prvo internet ide preko modema pa onda ide u taj ruter, a za viruse ovak i onak imas bio imo ruter ili samo modem jer isto moras imati antivirusni program bla bla znaci nista novo neces otkriti, tak da prestani gubiti vrijeme odi nabavi neki ADSL+ ili ADSL2 modem koji ima mogucnost do nekih 24mbit download tak da budes bezbrige kad budu u t-com svako malo dizali brzine mislim da je to taj modem koji trebas ak se nevaram nek me netko ispravi, a i uz to je i crn ko čađa kakvog i trazis ![]() http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=053.518.002 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Premium
|
Hvala na odgovorima i hvala Freddyu na ispravnom routeru ![]() btw. Što se tiče firewalla - jeli ok da sam sve ove kućice označio, pošto mi je jasno za ove prve dvije što znače, no nejasne su mi ove ostale - ne piše npr "protected against Xmas attack" nego samo "Xmas attack" :? http://img21.imageshack.us/my.php?image=50718132.jpg Zadnje izmijenjeno od: DirectHit. 17.04.2009. u 23:27. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|